Vajinismustan sonra cinselliğin düzelememesi🙁

Degiskenruhlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
577
234
40
Eşimle 10 yıldır evliyiz ve 7 yıl vajinismus yaşadım.Sonradan doktora gittim ve atlattım ama yine de aramızdaki cinsellik sorunu bir türlü düzelmedi.Zaten yıllar içinde başka sorunlarımız da olunca cinsellik çok azalmıştı.Ara sıra denedigimizde de ben hala zorlandığım için zevk alamıyordum.Bu yüzden eşime pek yaklaşmadim.Uzun süredir de hiçbir şey yaşamıyoruz.Öyle ev arkadaşı gibi takılıyoruz.Eşim bir iki sefer bunu kavga esnasında dile getirdi ve hep beni suçladı.Ben de o böyle davranınca ondan daha çok uzaklaştım.Dün yine aramız iyiyken baktım uyumuyor.Ne oldu? dedim.Sıkıldım artık diyerek yanımdan kalkıp gitti.Sonra ben ne yaptım,yaklaşsaydin o zaman dedim.Çünkü hep sırtını dönüp yatıyordu.Artık yaklaşmak istemiyorum, çünkü sen hep kaçıyorsun dedi Ben de kacmiyorum ama sen böyle yapınca beni kendinden uzaklastiriyorsun falan dedim.Zina yapmamak için kendimi zor tutuyorum , başka erkek olsa beklemezdi gibi şeyler söyledi.Ben de sinirlenip yanından gittim.Simdi konuşmuyoruz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten genel olarak çok sık küsüyoruz

Cinselliğin mutlu etmesi için iyi anlaşmak ta gerekir. Önce aranızdaki sorunların çözülmesi lazım. Aile terapistine gitseniz çok iyi olur. Çocuk var mı ?

7 sene vajinismus icin coooook uzun…

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Ne diyeceğim bilemedim.
7 sene uzun bir süre ve bu vakitten sonra ne kadarını düzeltebilirsiniz bilemiyorum. Ama eşinizin yaklaşacağını sanmıyorum. Sizi senelerce idare etmiş. Kim olsa yorulur ve keyifli bir cinsellik ister. Sizin durumunuzu da anlıyorum.Kime hak vereceğimi bilemedim.

Aramızda ara ara sürtünme yoluyla bir şeyler yaşanıyordu ama sonra bu da gittikçe azaldı.Çünkü çok tartıştık ve çok küstük birbirimize bu güne kadar.Esim isteklerini açıkça söylemiyor ve trip atıyor.Bu da beni sinirlendiriyor ve düzgünce konuşamıyoruz.Konuşmak istediğimde de kaçıyor genelde.

Kusura bakmayın ama 7yil çok uzun bir süre
Bu kadar senede tas olsa çatlar. Zaten cinsellik iyi gitmeyince diğer sorunlar da kaçınılmaz.
Evliliğin temelnde sorun var çünkü
Aslında bu kadar beklememde eşimin ses çıkarmaması da biraz etkili oldu.Ara ara bir şeyler yaşıyorduk, sürtünme yoluyla falan oluyordu işte.Ben de işten güçten ve büyük oranda da korkudan hep gecistirdim.Bir de başka konular yüzünden de çok kavga edince birbirimizden biraz uzaklaştık.

Bence yardım ve destek almalısınız. 7 sene ne demek dile kolay. Eşiniz tabi sizinle açık konuşmaz açıklama yapmaz. Bezmiş artık . Bence biraz eşiniz için neler yapabilirsiniz ona yoğunlaşın. Giyinin süslenin istekli yaklaşın ki adam da bitmiş olan heves tekrar varolsun

Kusura bakmayın ama 7 yıl ben de geçiştirilsem ben çoktan boşanırdım

O da öyle şeyler söyledi.Ben de konuşmak istiyorum ama şu an sadece düşünüyorum.Nasıl yaklasacagimi bilemiyorum.Güzelce konuşmak yerine böyle davranması da çok canımı sıktı.
Sizce 7 senede güzel konusacak hal kalmış mıdır
Sanki ilk defa kavga ediyor gibi konuşuyorsunuz

Kavgalarınız ne sebepten çıkıyordu bilmem ama eşimle uzun süre yakinlasmasak adam bana batıyor resmen evde kavga edecek yer arar oluyorum. Çünkü bu bir ihtiyaç ve giderilmeyince insan agresiflesiyor. Ama cinsellik iyi gidince esine tahammulun bile daha cok artiyor bence. Daha pozitif oluyorsun. Yani sizde hiç cinsellik yokken kavga etmemeniz mümkün degil diye düşünüyorum.

Iste ses çıkarmıyor diye erteleyip durmakla hata etmissiniz. 7 yil cok uzun bir süre ki vajinismus zaten bir erteleme hastaligi.
Umarim düzeltebilirsiniz.

Haklısın genelde biz de bunları yaşıyoruz.

Doğru ilk defa kavga etmiyoruz ,ona da hak veriyorum ama o böyle yapınca ben istekli olamıyorum.Zorunluluk olunca olmuyor.
Valla hala böyle konuşabiliyorsunuz ona şaşıyorum
Koca 7 Sene
Hala zorunluluk va falan diyorsunuz haklıymıs gibi
Neyse eşinize sabırlar dilerim. Bence siz de oturun bir düşünün

Eşinizde de peygamber sabrı varmış demeye geldim. Gerçekten çok uzun bir süre yedi yıl ve boşanma sebebidir. Bundan sonra bir şeyler ne kadar düzelebilir bilemiyorum;ama gençliğinizin en güzel dönemleri en güzel dünya zevklerinden mahrum geçmiş, ikinize de üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…