Vajinismustan sonra cinselliğin düzelememesi🙁

Malesef sorunun temeli sizsiniz 7 yil evlilikte nasil beklediniz adam ne dese hakli ama duzeltmeye niyetiniz varsa cift terapisi alin

abla konuşacak hal kalmış mı allasen? 7 yıl adam sabretmiş, üstelik bunun için bile suçluyorsun, nihayet sorun çözüldü diye tam sevinecek yine yok. arkasını dönmüş yatıyormuş da kalkmış gitmiş de madem öyle neden dönüp yatmış da şimdi de trip atıyormuş… önünü önse çabalasa he diyecektiniz belli ki. adam sevişmek istiyor, haka daha konuşmak istiyorum diyorsunuz. ADAM SEVİŞMEK İSTİYOR konuşmak değil. of pof diyerek moda girmeyi umana kadar bir zahmet bir aksiyon alın, bir şeyler yapın, beyin bir işaret göndersin üreme organlarınıza

Sorun tamamen sizde. Esim yaklasmadi, doktora gidelim demedi, laf soyledi... siz kacmaktan baska ne yaptiniz peki? Laf söyler tabi 7 yıl boyunca vajinismusu yenememissiniz, hala daha aciyor korkuyorum diyorsunuz. Duzenli bir iliskiniz olsaydi caniniz yanmazdi. Sizin kendinizi geri cekmeye, uzaklasmaya hakkiniz yok. Cok sabirli bir adammis belli ki sizi seviyor da. Esinizi geri kazanmaya calisin

7 yılda çözmemişsiniz dinamit döşenmiş zaten evliliğe. 7 yıl ne demek? Ben açık konuşuyorum boşanırdım kusura bakmayın.

Ben de düzelmek istiyorum ama pat diye yaklaşamiyorum.Eşimle yabancı gibi olduk ne zamandır.Bir de böyle trip yapınca iyice geri çekiliyorum
Cano, kısacası o senden adım beklerken, sen de ondan adım beklemişsin. Ama adam senin düzelmeni ve ilgini bekleyip sırtını dönüp yatarken, bu durum senin işine gelmiş ve bu kadar sene geçmiş. Vajinusmus nasıl sadece konuşarak halledilmiyorsa aranızdaki bu yabancılık durumu da konuşarak halledilmez.

Adam senin durumunu bildiği halde sabretmiş. İstemediğin cinsellik için seni zorlamamış. Ya zorlasaydı o zaman ne yapacaktın? Yaptığı sitemide anlamalısın. Taş değil ki bu adam. Kendi güdülerini, frenlemiş seninle zorla birliktelik yaşamamış. Sitem etmesi bunları yaşamandan iyidir. Böyle bak bir de.

Acıyo diye diye bir cinsellik olmaz. Kimse dikkat dağıtıcı bir cinsellik yaşamak istemez. Eşin elinden geleninin fazlasını yapmış ki canın yanıyo diye bunca zaman idare etmiş seni. Değer vermeseydi bence durum tam tersi olur ve zorlardı. Tek taraflı ilişki yaşamak istese, acıyo dediğine de bakmaz keyfine bakardı.

Demek ki eşin cinselliği iki taraflı yaşamak istiyor. Sitemi de bu şekilde yaşayamadığından.
Ve senin düzelmeni beklediği için senin yaklaşmanı beklemiş. Sende hala bunun farkında değilsin ve artık adam içinde birikenleri söylüyor.

Artık harekete geç. Yabancılık çekme atlatılamayacağın bir durum değil. Önce kendini tahrik et sonra yaklaş kocana. Birşeyler mi izlersin, süslenip püslenip zihnini mi temizlersin artık sana kalmış. Bir sürü cinsellik konusu var forumda tavsiyeleri gir oku.

Gerçekten de 7 yıl çok uzun bir süre ben 5 6 ay kadar vajinismus sorununu yaşadım ve bu sürede temeli vajinismusa dayalı çok sorun çıktı evliligimde evet evliliğin tamamı cinsellik değil ama temeli cinsellik bana göre sonuçta haram iliskilerden kaçınmak ve cinsel ihtiyaçlarımızı helal olarak yaşamak ve neslimizin devamını saglamak da evliliğin sebeplerinden bir tanesi. Eşinize karşı biraz empati yapın yine en iyi siz tanıyorsunuz. Erkekler istekli kadınları biraz daha çekici buluyor siz başlatın giyinin suslenin ( gecelik tarzi) hiç beklemediği anlarda şaşırtın eşinizi birde vajinismusu ilk yendiginiz anlarda iyice üstüne dusmezseniz o korku yine oluyo. Ya olmazsa ya yine yapamazsam gibi o yüzden o dönem biraz sık denemeler yapmak gerekiyor. Eşinizin trip atması küsmesi biraz çocukça ama yinede bu durumu siz duzeltebilirsiniz bence birazda sizin elinizde. Daha çok ilgili ve sevecen olun

7 yil mi??? 7 yil coookkk uzun bi sure. Siz esinizi gecistirmissiniz hastaligi degil. Esiniz 7 sene beklemis biri olarak soyledikleri kiricida olsa hakli.. ve bence tek sorununuz cinsellik degil. Siz esinizle anlasamiyorsunuz

Eşinizin kıymetini bilin lüfen hala adamı suçluyorsunuz.. Siz evliliğinizi kurtarmak icin bir adım atmamısınız. Bu bir hastalık esinizi arzulasanız sevseniz doktora giderdiniz. Burda bir üye konu açtı eşi 2 gün geçince reddedince küsüyor diye.
Adam size 7 sene dayanmıs sabır etmis evliliğin en temel taşı olan cinsellik olmadan 10 senedir evlisiniz kutluyorum sizi. Artık eşinizden birseyler beklemeyi bırak ve sen çabala..

Biraz dar gibi hala tam gevşeyemiyorum galiba.
Iliskinin başında kendini biraz sıkarsın, anlaşılır ama devam ettikçe sende rahatliyorsun.islaklik artıyor, orası gevşiyor.basta aci duyarken sobra zevke dönüşuyor.siz kafada hala birşeyleri halledememişsiniz.hadi 7 yıl vajinismustu.peki son 3 yılda neden çocuk olmadı?

7 sene saglikli yetişkin bir erkek sizin vajinismusunuzu ses cikartmadan oturup oylece bekleyemez ben inanmadim. Zaten adamin cinsel hayati vardir buyuk ihtimal, dolayisiyla şuanda da bu konunun uzerine bu yuzden düşmuyordur. Ha eşinizin de cinsel isteksizlik gibi başka problemleri varsa o zaman mumkun bu.
Aslında bu kadar beklememde eşimin ses çıkarmaması da biraz etkili oldu.

Hepiniz haklısınız,söylediklerinizi çok düşündüm ve uygulamaya geçtim.Önce eşime hadi dışarı çıkalım konuşuruz dedim.O da kabul etti.Hava biraz bozuk olduğu için AVM ye gittik Elini tuttum(her zaman tutmayız normalde).Sonra eve geldik film falan izledik.Bu arada ben adet görmüştüm iki gün önce ve yine yaklaşamayacağım için söyledim ona.O da çok istediği için bu şekilde bile yapmak istedi çamaşırın dışından,ben de kabul ettim ve yaptık bir şeyler.Güzeldi her şey teşekkür ederim size de yorumlarınızdan dolayı.Beni aydınlattınız ve gaza getirdiniz.İnsallah hep böyle gider

Yok olmadığını biliyorum.Her zaman birlikteyiz, çünkü işimiz bile aynı.Kendi kendini rahatlatiyordur belki sadece.Öyle çok arkadaşı olan,çok gezen biri de değil zaten Evden işe,işten eve.Benimle ve ailesiyle vakit geçirir hep.Cinsellik konusunda da bir sıkıntısı yok ama gurur yapıyor sadece ben yaklasmayınca.

Bilmem bana mumkun gorunmuyor koca 7 sene evliyken devamli masturbasyonla yillar geçirmek cunku masturbasyon yapmakla bir kadinla birlikte olmak çook farkli seyler, masturbasyon yapmak o açigin yerini tutmaz.

Eşiniz hiç sesiniz cikartmadan 7 sene gecirdiyse cinsel isteksizlik var o kadar fazla aramiyor demek ki.
Senelerce tam anlamiyla cinsellik yasamadiginiz adamin cinsel sorununu nereden bileceksiniz 40 yilda bir birleşme yasayarak.

Az da olsa yaptığımız için bir sorunu olmadığını biliyorum.Belki az yapmaya alıştığı için dayanıyordu.O zaman size göre bekar erkekler de hiç dayanamaz ama hepsi sürekli bir kadınla birlikte olmuyorlar.

Canım sen o adamı öp başına koy. 7 yıl ne demek. Arkasını döndü diyorsun senden istek görmezse ne yapsın ki adam üstüne mi atlasın? Bence seninde işine gelmiş böyle olması

Bende 4 yıla yakın vajinusmus yaşadım, bunun ilk 1 buçuk yılında psikolojik tedavi görüyordum 1 yılında da atamam dolasiyla ayrıydık, bunlara rağmen çok zor geçti bizim için, üzerine gidince olucagini görmüşsün zaten, alışmanin tek yolu sık ilişki yaşamak, sonrasinda eşinin de senin de birbirinize bakışları bile değişicek, lütfen üzerine git biraz sen adım at

Tam isabet

7 sene çok uzun bir süre.
Bende 1.5 yıla yakın vajinismus yaşadım. Ama insan bir yerde tak ediyor, yani üstüne gidiyor. Ben tedavi olmaya karar vermiştim, eşimin destegiyle.. ama tedavi olmadan burda okuduklarimdan ve bir kaç arkadaşımın sayesinde yendim. Kafada bitiyor.

Ve önemlisi hastalığın belirtisi kalmaması için bol bol ilişki yaşamak hatta gün aşırı veya iki günde bir en sağlıklısı.

Umarım kısa sürede düzelir, çok üzülüyorum böyle hikayeler okuyunca. Çünkü bu hastalık tamamen psikolojik

Çok geçmiş olsun . Ben de ilk deneyimimi yakın zamanda 37 yaşında yaşadım ve aynı sorunu yaşadım cinsellikte birleşmeden tiksiniyorum, ikinci yılın sonunda partnerim konuştu söylendi zorla yatağa girdim ve kasildim iyice . İlişkimi bitirdim ama üstüne gidelim dedi yine olmadı. Vajinismus .... Sonrası da psikolojik olarak sorun yaşıyorsun .. yedi yıl az değil ... Kadın doğuma gittim azar bile işittim hıçkırarak ağladım nedeni beni alttan muayene edemedi .. ve erkek arkadaşıma dedim ayriydik artık bu işin üstüne gidelim dedim ben de kırmadi iletişim halinde olarak çözdük şükür ve gerçekten mutluydum , düne kadar kızdığım adama teşekkür ettim ( sanırım uzun süre ereksiyon halinde kalabilmek için iğne veya ilaç kullanmıştı ağzından kaçırdı onunda sağlık sorunları var her ilişki sonunda perişan oluyor burda ben de etkenim ) elektriğinin uyduğu bir uzman desteği alın faydasini görürsünüz
Çünkü şuan saygıyı kaybediyorsunuz .. saygı giderse evlilik de biter bence. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…