Vajinismustan sonra cinselliğin düzelememesi🙁

Dile kolay 7 yıl. Biz iki hafta yakınlaşmasak arada gerginlik çıkıyor uzun yılları düşünemiyorum. Sürtünme falan bunlar ilişkinin yerini tutar mı? Nasıl saldınız bu kadar? Bir şeyler kopmuş gitmiş artık çok doğal. İstek vardiysa da sönmüş gitmiş. Ciddi bir terapi desteği almanız şart. Bunu kendi kendinize aşamazsınız.

7 yıl çok uzun eşinize de hak vermek gerek . Artık kasacagınız birşey de yok atlatmışsınız işte . Sizde haz almaya zevk vermeye bakın .

Aramızda ara ara sürtünme yoluyla bir şeyler yaşanıyordu ama sonra bu da gittikçe azaldı.Çünkü çok tartıştık ve çok küstük birbirimize bu güne kadar.Esim isteklerini açıkça söylemiyor ve trip atıyor.Bu da beni sinirlendiriyor ve düzgünce konuşamıyoruz.Konuşmak istediğimde de kaçıyor genelde.
Cinsellik planlanan birşey değil ki iç güdüsel birşey. Tercihler konuşulur o ayrı mesele ama ortada doğru düzgün bir cinsellik bile yok. Bence sinirlenmek yerine eşinizi anlamaya çalışın. Gerçekten iyi sabretmiş. Siz adamın isteklerini senelerce yapamazken adamdan hala konuşmasını bekliyorsunuz.

Sizin birşeyler yapma zamanınız geçeli çok olmuş. Farkında değilsiniz. 10 sene sonunda da cinsellikte acıyo/ediyor/kovala durumları yaşarken adam sizinle oturup neyi konuşsun yahu. Adam sıkıldım derken bile kendinizi haklı görüyorsunuz. Anlayış vakti geçeli çok olmuş. Böyle devam ederseniz daha büyük kavgalar ve en son boşanma ihtimali yüksek.

7 sene sabretmiş adam. Sürtünmeyle idare etmiş. Kalan 3 yılda da adam akıllı cinselliğiniz yok.

Sizide anlamaya çalıştım ama yok kocanızın durumu daha vahim.

Ben de düzelmek istiyorum ama pat diye yaklaşamiyorum.Eşimle yabancı gibi olduk ne zamandır.Bir de böyle trip yapınca iyice geri çekiliyorum 😔

Ben de düzelmek istiyorum ama pat diye yaklaşamiyorum.Eşimle yabancı gibi olduk ne zamandır.Bir de böyle trip yapınca iyice geri çekiliyorum 😔
Bu sorunun başı sizden kaynaklandığı icin esim trip atıyor bende gitmiyorum deme lüksünüz yok artık. 7 yıl olmuş iyi bile dayanmış cidden tebrik etmek gerek.
Bu saatten sonra ilk yaklaşacak, onun gönlünü alacak, gecmis yılları düzeltmeye çalışacak olan sizsiniz.
7yila yazık olmuş bundan sonrası iyi gitsin bari.

Son düzenleme:
7 yıl adam sizi idare etmiş,hoşgörüyle karşılamış,sonrasında o 7 yilin telafisini edeceğiniz yerde neden sürekli kaçtınız,niye hep ondan beklediniz.Bana pek düzelmez gibi geldi bu ilişki.

Eşimle 10 yıldır evliyiz ve 7 yıl vajinismus yaşadım.Sonradan doktora gittim ve atlattım ama yine de aramızdaki cinsellik sorunu bir türlü düzelmedi.Zaten yıllar içinde başka sorunlarımız da olunca cinsellik çok azalmıştı.Ara sıra denedigimizde de ben hala zorlandığım için zevk alamıyordum.Bu yüzden eşime pek yaklaşmadim.Uzun süredir de hiçbir şey yaşamıyoruz.Öyle ev arkadaşı gibi takılıyoruz.Eşim bir iki sefer bunu kavga esnasında dile getirdi ve hep beni suçladı.Ben de o böyle davranınca ondan daha çok uzaklaştım.Dün yine aramız iyiyken baktım uyumuyor.Ne oldu? dedim.Sıkıldım artık diyerek yanımdan kalkıp gitti.Sonra ben ne yaptım,yaklaşsaydin o zaman dedim.Çünkü hep sırtını dönüp yatıyordu.Artık yaklaşmak istemiyorum, çünkü sen hep kaçıyorsun dedi Ben de kacmiyorum ama sen böyle yapınca beni kendinden uzaklastiriyorsun falan dedim.Zina yapmamak için kendimi zor tutuyorum , başka erkek olsa beklemezdi gibi şeyler söyledi.Ben de sinirlenip yanından gittim.Simdi konuşmuyoruz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten genel olarak çok sık küsüyoruz 🙁
Böyle mübarek adamı nereden buldun?Değil trip atmak ayaklarını yikaman lazım.Keske sizinle evleneceğine şişme bebek alsaymis

Ya bu vajinismus durumunu anlıyorum bende 1 sene yaşadım atlattım çok şükür ama o bir sene de onu mutlu etmek için de çok uğraştım çabaladım ben çabaladıkça eşimde çabaladı demem o ki birşeyler karşılıklı olur .

Bence 7 sene bu duruma ses çıkarmadığı için artik hiçbir seye ses çıkarmamasi gerekiyor gibi düşünce oluşmuş sizde, neden hala geriliyorsunuz hani bütün iliski boyinca boyunca adami iterek mi oluyor yani siz su zamana kadar hic zevk almadınız mi? Hic mi istemediniz? Bence o artik gerçekten sıkılmış yani trip atti filan demeyi bırakın artık

Boşanalım istersen dedim ama bosanmadı şimdiye kadar.Vajinismusu yenmek konusunda da bana pek yardımcı olmadı.Belki sorun yokmuş gibi davranmayıp bana hadi doktora gidelim deseydi daha erken biterdi belki bu iş.Çünkü benim tek başıma yenebilecek cesaretim yoktu.

Boşanalım istersen dedim ama bosanmadı şimdiye kadar.Vajinismusu yenmek konusunda da bana pek yardımcı olmadı.Belki sorun yokmuş gibi davranmayıp bana hadi doktora gidelim deseydi daha erken biterdi belki bu iş.Çünkü benim tek başıma yenebilecek cesaretim yoktu.
Gercekten esinizi mi suclayacaksiniz? Tamam onun da destek olmasi lazimdi ama siz cabaladiniz mi da destek bekliyirsunuz? Adamin sessiz kalmasi sizin de isinize gelmis belli oluyor

Bence 7 sene bu duruma ses çıkarmadığı için artik hiçbir seye ses çıkarmamasi gerekiyor gibi düşünce oluşmuş sizde, neden hala geriliyorsunuz hani bütün iliski boyinca boyunca adami iterek mi oluyor yani siz su zamana kadar hic zevk almadınız mi? Hic mi istemediniz? Bence o artik gerçekten sıkılmış yani trip atti filan demeyi bırakın artık
İkimiz de sıkıldık galiba biraz Olmaya olmaya hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya cinsellikten zevk alamaz oldum.Çünkü başı güzel olsa da sonrasında hep acı çekiyorum diye stres yaşadım.

İkimiz de sıkıldık galiba biraz Olmaya olmaya hep aynı şeyleri yaşaya yaşaya cinsellikten zevk alamaz oldum.Çünkü başı güzel olsa da sonrasında hep acı çekiyorum diye stres yaşadım.
Aslında bilmiyorum tabi ilk belki kasarsiniz sonra gevşer rahatlanir siz sonunda aci neden duyuyorsunuz ki kuru mu oluyor acaba

X