vajinismussuz günlere merhaba demek için....

kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar::nazar:

canııım hayırlı olsun gözün aydın ya naıl sevindim ben, bak listedeki eksiğimizin ismini hatırladım ortalıkta olmayınca aceleyle dalgınlığa gelmiş kuzum afedersin ama sen iyi hatırlattın :KK66: darısı diğer kızlara olsun.

merhaba arkadaşlar yeni bir haftaya başladık ve mutlu haberler almışız darısı herkese olsun =)

YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR. BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....

1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-ravzaaaaa
(yendiiiiiiiiiiii ) :123:

tüm denemelerim başarısız.. yazılanları tekrar tekrar okuyorum .. aynısını yapmaya çalışıyorum.. yapabiliyorum ama bişiy eksik o da kendime güvenim ya da cesaretim heralde..teknik olarak zeytinyağı ile ve üstte deneme yaparken zorlanmıyorum ama p yi ittirmeye çalışırken ya cesaretimi toplayamıyorum ya da hadi tamam yapacağım diyorum acaba doğru yere mi itiyorum diye sorgularken buluyorum kendimi ..ya da ıkınırken zamanlamayı tutturamıyorum.. bilmiyorum ama bişey yanlış ya da eksik ... çok beceriksiz hissediyorum kendimi şuan..

canım nereye kadar geliyorsun nerde zorlanıyorsun , ne yapıyorsun hepsini ayrıntılı anlat ki nerde tıkandığını anlayalım. mesela yağı rahatlıkla vajina içine sürdürebiliyor musun?

Arkadaşlar herkesin sorunu olduğu gibi benim de korkulu ruyam oldu 7 aylik evliyim onceleri kastım kendimi kactim hep ama sonra canimi disime taktim denedim bende hic ilerleme yok yani p..s hic girmiyo jel yag kayganlastrci hersey kullandim krem kullandim doktra gitimde yapisal bi bozukluk yok tamamen psikolojik dedi bi psikiyatriden randvu al dedi bida gitmedim banada yaptgnz su egzersizleri sirasiyla soylermisiniz bende baslamak istiyorum :KK43:(

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldiniz ve inşallah mutlu ayrılırsınız, öncelikle sorum nasıl deneme yapıyorsunuz? , ilk sayfama bir göz atar mısınız ,sonrada zorularınızı bekliyorum.

yenmeye yakın kulağa ne güsel geliyor... sınavlarda listelere giremiyoruz diye ağlıyorus o geldi aklıma.. hem de 6. sıradayım..:)

canım sıralama öylesine bir sıralama, kim önce yenecek sıralaması bu, hepiniz sonuncusunuz =) hadi bakalım kim birinci olacak =)

Son düzenleme:
aman yarabbim listede 3. sıradayım ve bende hiç icraat yok :) sen benden umutlusun kaderim ama ben pek değilim :) cecoş ta 2 de :) biz bir yıldır burayı okuyoruz buradayız gelen gitti gelen gitti biz hala burdayız inşallah bu liste gerçek olur....
canlar hepinize merhaba ben sürekli yazmıyorum genelde okuyorum.salı günü doktorda randevum var psikiyatride sizlerede anlatıcam inş hepimize faydası olur.......

sen salıdan sonra bakalım icraat yok diyebilecek misin kuzucuk =)) kaderin acımasız yüzünü göreceksin :KK47::KK47:
:KK1:

Mrb kizlar herkes ne guzel yol katediyor... BEn yilbasi gecesinden beri denemedim bile esim konuyu bile acmiyor deneyelim falan gibi bende o solemeyince cesaret edemiyom motivem iyice dustu napicam bilmiyorum :KK43:

canım sen neler yapıyorsun biraz bahsetsene, yapmıyorsan kulaklar itinayla çekilecek ona göre :KK1:

canım sen neler yapıyorsun biraz bahsetsene, yapmıyorsan kulaklar itinayla çekilecek ona göre :KK1:

canım napayım bugun reglim bitti :KK70: valla dün tutkunun hamileeeeeee olduğunu ogrenndimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum kuzunun kuzusuuuuuu olcakkk artıkkk :KK16::KK16::KK16:

canım napayım bugun reglim bitti :KK70: valla dün tutkunun hamileeeeeee olduğunu ogrenndimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum kuzunun kuzusuuuuuu olcakkk artıkkk :KK16::KK16::KK16:

canım benim ben senin msj ını yeni gördüm msj yazarken kaynamış =( ben de dedim birisi benim yerime cetrinama hatır mı sordu :KK53:
evet canım bende çok sevindim kuzunun kuzusu sağlıklı şekilde gelsin inşallah. senin kuzu düşüncen var mı :KK52:

canım benim ben senin msj ını yeni gördüm msj yazarken kaynamış =( ben de dedim birisi benim yerime cetrinama hatır mı sordu :KK53:
evet canım bende çok sevindim kuzunun kuzusu sağlıklı şekilde gelsin inşallah. senin kuzu düşüncen var mı :KK52:

am.n amşn hayırlısıyla kucağına alır tutkum inşallah bende de varda dusunce ama sıpa gelmiyor bekletcek beni gibi :KK43:

sen salıdan sonra bakalım icraat yok diyebilecek misin kuzucuk =)) kaderin acımasız yüzünü göreceksin :KK47::KK47:
:KK1:

:):) canım valla itirazım yok biraz acımasız yüz görmem lazım eşimde o olmadığı için çok rahat davranıyorum :) yarın büyük gün doktora gidiyorum yarın haberleşelim ve başlayalım artık hemencikte bitsin canımmmm

am.n amşn hayırlısıyla kucağına alır tutkum inşallah bende de varda dusunce ama sıpa gelmiyor bekletcek beni gibi :KK43:

ayyy afedersin tatlım poğaçayı yedim aklım başıma geldi bebek istiyordun konuşmuştuk ya :KK1:aç karnına jetonum düşmedi.
yok canım bence en doğru zamanı bekliyor kerata =) annesine fazla sıkıntı olmasın diye, içerde hesap yapıyormuş ben öyle duydum :KK1:

:):) canım valla itirazım yok biraz acımasız yüz görmem lazım eşimde o olmadığı için çok rahat davranıyorum :) yarın büyük gün doktora gidiyorum yarın haberleşelim ve başlayalım artık hemencikte bitsin canımmmm

tamam canım yarın mutlaka konuşalım ve nasıl geçti anlatırsın, acımasız yüzüme bak ciddi duramıyorum ki hemen gülüyorum =)

X