- 31 Temmuz 2013
- 16
- 1
bunu önden kabul etsem olmazmı:)))
ben henüz halledemedim de bu işi.. tebrikler bugün ravzaaaaa için..
önden kabul et ozaman çünkü başarıcaksın . acımıcak acımıcak diye konuş beyninle gerçekten allah yardım ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu önden kabul etsem olmazmı:)))
ben henüz halledemedim de bu işi.. tebrikler bugün ravzaaaaa için..
önden kabul et ozaman çünkü başarıcaksın . acımıcak acımıcak diye konuş beyninle gerçekten allah yardım ediyor.
kızlarrrrr yendimmmmmm sonundaaaa bitti bu işşşşşş Allahım sana şükürler olsunnn herkese çoookkk teşekkür ederimmmm Allah hepinizden razı olsun ve bu mutluluğu herkese versinnnn bi gün buraya bunu yazacağımı bilmezdimmm
tüm denemelerim başarısız.. yazılanları tekrar tekrar okuyorum .. aynısını yapmaya çalışıyorum.. yapabiliyorum ama bişiy eksik o da kendime güvenim ya da cesaretim heralde..teknik olarak zeytinyağı ile ve üstte deneme yaparken zorlanmıyorum ama p yi ittirmeye çalışırken ya cesaretimi toplayamıyorum ya da hadi tamam yapacağım diyorum acaba doğru yere mi itiyorum diye sorgularken buluyorum kendimi ..ya da ıkınırken zamanlamayı tutturamıyorum.. bilmiyorum ama bişey yanlış ya da eksik ... çok beceriksiz hissediyorum kendimi şuan..
Arkadaşlar herkesin sorunu olduğu gibi benim de korkulu ruyam oldu 7 aylik evliyim onceleri kastım kendimi kactim hep ama sonra canimi disime taktim denedim bende hic ilerleme yok yani p..s hic girmiyo jel yag kayganlastrci hersey kullandim krem kullandim doktra gitimde yapisal bi bozukluk yok tamamen psikolojik dedi bi psikiyatriden randvu al dedi bida gitmedim banada yaptgnz su egzersizleri sirasiyla soylermisiniz bende baslamak istiyorum (
gunnaydinnn kaderim neredesin ben tikandim kaldım sabırsızlıkla seni bekliyorum beni birakma
yenmeye yakın kulağa ne güsel geliyor... sınavlarda listelere giremiyoruz diye ağlıyorus o geldi aklıma.. hem de 6. sıradayım..:)
aman yarabbim listede 3. sıradayım ve bende hiç icraat yok :) sen benden umutlusun kaderim ama ben pek değilim :) cecoş ta 2 de :) biz bir yıldır burayı okuyoruz buradayız gelen gitti gelen gitti biz hala burdayız inşallah bu liste gerçek olur....
canlar hepinize merhaba ben sürekli yazmıyorum genelde okuyorum.salı günü doktorda randevum var psikiyatride sizlerede anlatıcam inş hepimize faydası olur.......
Mrb kizlar herkes ne guzel yol katediyor... BEn yilbasi gecesinden beri denemedim bile esim konuyu bile acmiyor deneyelim falan gibi bende o solemeyince cesaret edemiyom motivem iyice dustu napicam bilmiyorum
canım sen neler yapıyorsun biraz bahsetsene, yapmıyorsan kulaklar itinayla çekilecek ona göre
canım napayım bugun reglim bitti valla dün tutkunun hamileeeeeee olduğunu ogrenndimmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum kuzunun kuzusuuuuuu olcakkk artıkkk
canımmm kaderim bugun nasılsın
canım benim ben senin msj ını yeni gördüm msj yazarken kaynamış =( ben de dedim birisi benim yerime cetrinama hatır mı sordu
evet canım bende çok sevindim kuzunun kuzusu sağlıklı şekilde gelsin inşallah. senin kuzu düşüncen var mı
sen salıdan sonra bakalım icraat yok diyebilecek misin kuzucuk =)) kaderin acımasız yüzünü göreceksin
am.n amşn hayırlısıyla kucağına alır tutkum inşallah bende de varda dusunce ama sıpa gelmiyor bekletcek beni gibi
:):) canım valla itirazım yok biraz acımasız yüz görmem lazım eşimde o olmadığı için çok rahat davranıyorum :) yarın büyük gün doktora gidiyorum yarın haberleşelim ve başlayalım artık hemencikte bitsin canımmmm