- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Tedavi olmadığım günlere acıyorum canım Adana da EPC Hastanesi neden Dr Pınar doğan a git canım
Adını bile yazmaya korkan birisinResmen reklam kokuyor yazdiklariniz
Insanlarin zaaflarindan,caresizliklerinden faydalanmaya calisiyorsunuz !
Ayiptir ya
merhaba arkadaşlar her başım sıkıştığında siteye başvuruyorum ne yazık ki olumsuzluklarlaevliliğimiz 2. yılını dolduracak ne kadar çoçuk olması konusunda kararı eşimle vercek olsakda TR aile yapısına göre mahallle baskımız artıyor ve henüz vajinusmus aşamasını yenemedik(fakat ilk günlerimizi düşününce çok ilerleme kaydettik), halimiz böyle olmasına rağmen ya geri çekilme yöntemi yada kondom ile korunuyoruz yani nasıl desem boşalma yaşamıyoruz içime 2 senedir, doğru mu yapıyoruz bilemiyorum da eğer böyle bişey yaparsak şu halimi düşünürsek ne gibi sonuçlar olur?
Kendi adimi mi yazayimAdını bile yazmaya korkan birisin
Çok güzel bir örneksin sen yardım isteyenler içinbanada yardımcı olabilcek birileri varmı 3 aylık evliyim henüz tam anlamıyla ilişki yaşayamadık kendimi kasmaktan ve cinsel bilgisizlikten ne olur yardımcı olun kızlar
NE MESAJI? SORUN NE?mesajımı aldınız umarım
Özelden dönüş yaptım sizeMerhabalar bende 6 aylık bir evliyim parmak ergersizi çok yapmak istemedim dilatör sipariş ettim bir ve iki sini yaptım ama 3ncüde zorlandım baskı hissettim neler yapabilirim başka aydınlatırsanız sevinirim
Bir kadın doğumcuya gidin bazen enfeksiyonlar sebebiyle de ilişkide ağır olabiliyor hala devam ediyor mu rahatsızlığınızBen kizlik zari ile alakali oldugunu dusunuyorum yeterince islanmama ragmen kasmadigim halde yine aciyor iliskiye giremedim islaklik ya da kaygan olmasiyla alakasi yok bence
Merhaba hocam yuksek kenarli zar nedemek?Bir kadın doğumcuya gidin bazen enfeksiyonlar sebebiyle de ilişkide ağır olabiliyor hala devam ediyor mu rahatsızlığınız
Genellikle kırmızılık olmayan ilişkilerde hymenın esnek olduğunu söylerler.Zaten illa kırmızlık olması gerekmiyor.Buna hiç takılı kalmayın.Esnek olanlar bence daha şanslı bence istemsizce ordaki kasları kasıyorsunuz o yüzden yanma acı olablirMerhaba hocam yuksek kenarli zar nedemek?
Kizlik zarim yuksek kenarli ve 1.5cm zara sahibim erkek arkadasim icine girdigi solemisti agrili ve yanma kizlik zari bozuklugu belirtileri var ama kanamam olmadi ikinciyi denemeye calistigimizda girmedi ve cok acidi esnek zarmiyim acaba yoksa ridik kizlik zarinami sahibim?
Esnek zarmiyim simdi benGenellikle kırmızılık olmayan ilişkilerde hymenın esnek olduğunu söylerler.Zaten illa kırmızlık olması gerekmiyor.Buna hiç takılı kalmayın.Esnek olanlar bence daha şanslı bence istemsizce ordaki kasları kasıyorsunuz o yüzden yanma acı olablir