vajinismussuz günlere merhaba demek için....

Ben 8 yıldır bi adım ilerleyemedim utancimdan Dr gidemiyrm bu arada eşim defalarca beni aldattı böyle olunca iyice umudum söndü gittiyasitlarimin arkadaşlarmn 2/3 tane cocugu var ben soranlara ne diyeceğimi sasiriyrmumarım banada yardimci olursunuz
cnm yardımcı oluruz tabıkı özelden msj yaz hatırlat bırkac taktık yazıcam

Ben başardım tamamen galiba :) yalnız bir sorum var canım yanıyor eşim icerdeyken ve idrara sıkışmış gibi oluyorum bu normal mi

Ben başardım tamamen galiba :) yalnız bir sorum var canım yanıyor eşim icerdeyken ve idrara sıkışmış gibi oluyorum bu normal mi
canım hadi geçmiş olsun sen çoktan basarmışsın.yalnız aslında canını yakacak bir sey yok ınan bana orada zar dıye bışeyyok gıbı düşünmeliin.. sadece şöyle düşün iğne vurulurken kendımziı kasarsak ıgnenın acısını duyarız kasmayıp rahat olursak hıssetmeyız..ilişki esnasındakasm kendıni demeyecegım çünkü bu bır reflex ıstemesekte korkularmız yüzünden kasıyoruz...peki tamam senın ıstedıgın gıbı olsun ilişki esnasıdan kendını kastığın an ıkınmaya çalış.ıkınırken kasamazsın bunu unutma.ayrıca mutlaka ılk demelerınde kayganlaştırıcı sür hem eşine hem kendine.işte bukadar... ınan bana bırdahakıne ıkın ve kayganlaştırıcıyı sürdüğünce acının zerresini hissetmeyeceksin..

Kayganlastiricl
canım hadi geçmiş olsun sen çoktan basarmışsın.yalnız aslında canını yakacak bir sey yok ınan bana orada zar dıye bışeyyok gıbı düşünmeliin.. sadece şöyle düşün iğne vurulurken kendımziı kasarsak ıgnenın acısını duyarız kasmayıp rahat olursak hıssetmeyız..ilişki esnasındakasm kendıni demeyecegım çünkü bu bır reflex ıstemesekte korkularmız yüzünden kasıyoruz...peki tamam senın ıstedıgın gıbı olsun ilişki esnasıdan kendını kastığın an ıkınmaya çalış.ıkınırken kasamazsın bunu unutma.ayrıca mutlaka ılk demelerınde kayganlaştırıcı sür hem eşine hem kendine.işte bukadar... ınan bana bırdahakıne ıkın ve kayganlaştırıcıyı sürdüğünce acının zerresini hissetmeyeceksin..
Kayganlastiricı kullandım ve ikinma hareketini de yaptım burdaki önerileri dinledim tabi ilk olduğu için hala kasiyorum ondan canım yanıyor sanırım zamanla alışirim inşallah ama ilk günlerimi düşününce baya yol katettim sizlerin sayesinde :)

Sen nezamandr bu sorunu yasıyorsn canım alışmalara ne zamn başladn ve özel olrak yaptgn birsey varsa bizmlede paylşrmsn lütfn

bır aydır evliyim ilk günler kabustu zaten ve sürekli burayı okumaya başladım yıllardır yapamaynları okudukça baya canım sıkıldı cunku ınanılmaz kasıyodum bende kendımı yanı butun vücüdum tıtrıyordu aglıyodum.sonra burdaki önerılerı dinledım penis yönü aşağı olmalı elinizle yön verin gibi ve üst olun ıkının önerilerini dikkate aldım her seferınde bıraz bıraz aldım ama canım her seferınde acıdı ılk gun kadar olmasa da.Canım hala yanıyor ama kendı kendımı telkin etmeye çalışıyorum.

artık ben şöyle yapmaya çalışıyorum canım cok yanınca bı kac sanıye duruyorum bırakırsam pişman olucam dıyorum eşimi de uyarıyorum bıraz duruyoruz derın nefes alıyorum başaranları düşünüyorum yavaş hareketlerde bulunuyorum yanı az az da olsa yol katetmek önemli benım hala çok yolum var bılıyorum ama olacak diye düşünmek lazım ne eksiğimiz varki demi ama :21:

Kayganlastiricl

Kayganlastiricı kullandım ve ikinma hareketini de yaptım burdaki önerileri dinledim tabi ilk olduğu için hala kasiyorum ondan canım yanıyor sanırım zamanla alışirim inşallah ama ilk günlerimi düşününce baya yol katettim sizlerin sayesinde :)
canım ılkgecede olsada acı hissetmezsın.mesela ben en cok kasanlardan bırıyım ama acı hissetmiyorum cunku vajınanaın hangı yönde ılerledıgını ıyıce kendıme ve eşime ögretttım.1-yanlış ilerleme oluyor olabılır 2-yahut aşırı kasıyorsundur kastığın an ıkın ve cok derın nefes al giriş esnasında nefesini ver.ıkınmayı bırakma..

canım ılkgecede olsada acı hissetmezsın.mesela ben en cok kasanlardan bırıyım ama acı hissetmiyorum cunku vajınanaın hangı yönde ılerledıgını ıyıce kendıme ve eşime ögretttım.1-yanlış ilerleme oluyor olabılır 2-yahut aşırı kasıyorsundur kastığın an ıkın ve cok derın nefes al giriş esnasında nefesini ver.ıkınmayı bırakma..
evet yönünü iyi keşfetmem lazım önerilerin var mı cnm

Şükürler olsun.. Sonunda bu gereksiZ saplantıdan kurtulup başardım.buraya belki birilerine faydam olur die yazmak istedim.çünkü ben bu başarı öyküleriyle gaza geldm :) burada yazılanları yaptıgınız sürece kesinlikle%100 başaracagınıza emin olun.ben yazılanlardan farklı bişe yapmadm.pes etmeyin çünkü ben hiç bi aşamasında hiç bi acı çekmedm.hep korkulu ilk gece masallarıkalmış aklımda bir sürü korkular birikmiş aslında beynimde.kanamalar kızlık zarı acı ağrı terimlerini büyütmüşümde büyütmüşüm.aslında hiç biri yokmus bunların.çok ciddyim ne o an ne sonrasında hiç bişe olmuor.bence en büyük yol egzersizlere başlamak ve yılmadan denemek.sonrası kendilgnden geliyor.yardmcı olan arkadaslarıma teşekkür ediyorum.derin bi nefes alın e bundan kurtulmak için hemen egzersizlere başlayın.allaha dua etmeyi unutmayınki o da size yarDım etsin :):)

X