• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusmuyum?

Manolyam7891

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
3
Merhaba,

2 bucuk senedir evliyim ve cinsel iliskiye giremiyorum.
Acaba doktor muayenesi olmadan yenebilirmiyim bu illeti?
Benim gibi durumda olan ve kendi kendine bu rahatsizligi yenen varmi?

Cocugum olsun istiyorum ama cesaret edemiyorum iliskiye girmek icin.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2 yıl iliskiue giremediniz ve vajinimus olup olmadığınızı simdi arasdrior iseniz gercekten cok ilginç ama vajinimussunz bende oyleyim bir yil olmasina az kaldi benimde ama ben bu ay kendimi toparladim penis griyor ama.hepsi degil esim spermlerini birakiyor bebek isdiyoruz artık sana tavsiye bende bu pozisyonda yapiyorum yatağa yan yatıyorum eşim sirtim dönük oluyor esim arkada oluyor popomu domaltiyorum böylelikle griyor ve git gel yapıyor spermlerini birakiyor inşallah hamis olurum bende ben gibi her isteyende inşallah dene bu dedigin pozisyonu canim zor allah yardimcimiz olsun bu arada ilk yazdigima sakin kirilma kirmak için yazmadım sasirdim sadece

yok canim niye kirilim bizde baslarda cok denedik sonra ben korkunca esim hazir olmami bekledigi icin 2 sene gecti aradan suan kendimi hazir hissediyorum artik...cocuk istemiyoruz bisüre ama tabiki ilerisi icin düsünüyoruz bizde...allah sizinde yardimciniz olsun umarim hamile kalirsin en kisa zamanda canim

Inşallah canim dedigim pozisyonda bir deneyin belki birazda olsa olur benm gibi yavas yavaş

kayganlastirici krem falan kullaniyormusun sen canim?
ben ne denediysem olmadi. adam üstüme geldigi anda onu ittim korkudan canim acicak diye. :(

Yok hicbsy kullanmitorum arada bebe yaği kullanıyorum canim yan deneyin yanda öyle ni korku yok

Evet birazini alabliyorum spermler fln disarida kalmiyor hep iceride

2 yıl iliskiue giremediniz ve vajinimus olup olmadığınızı simdi arasdrior iseniz gercekten cok ilginç ama vajinimussunz bende oyleyim bir yil olmasina az kaldi benimde ama ben bu ay kendimi toparladim penis griyor ama.hepsi degil esim spermlerini birakiyor bebek isdiyoruz artık sana tavsiye bende bu pozisyonda yapiyorum yatağa yan yatıyorum eşim sirtim dönük oluyor esim arkada oluyor popomu domaltiyorum böylelikle griyor ve git gel yapıyor spermlerini birakiyor inşallah hamis olurum bende ben gibi her isteyende inşallah dene bu dedigin pozisyonu canim zor allah yardimcimiz olsun bu arada ilk yazdigima sakin kirilma kirmak için yazmadım sasirdim sadece
Vajiyi yeneli 4 ay oluyor ama O bahsettiğin pozisyonu herhalde hiç yapamam yine..eşin arkada kontrol tamamen eşinde öyle mi ? Bu arada sperm tutunması için en uygunu senin altta olduğun pozisyon

Vajiyi yeneli 4 ay oluyor ama O bahsettiğin pozisyonu herhalde hiç yapamam yine..eşin arkada kontrol tamamen eşinde öyle mi ? Bu arada sperm tutunması için en uygunu senin altta olduğun pozisyon
Nasil yendin egzersiz ilemi canim ben tam yenemedim kendimi öyle daha rahat hissediyorum kontrol bende de oluyor esimdede ama rahat oluyorum o poozisyonda

Back