- 20 Ocak 2010
- 46.893
- 172.323
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi HaslanmisPattis
Bak ya şimdi aklıma hiç olmadık yerlerde olan sevişmeler geldi durduk yere 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya yazmıyım dedım ama kusura bakmayın da bizim 4. gebeliğimizde kızımı kucagıma aldım onceki 3 gebeliğim sırasıyla 16 24 ve 6 haftalarda kaybettik. son gebeliğimde sadece yumurta gunu bırlıkte olduk sonrasında boırlıkte olmadık dogum yaptım kırkımın cıkmasını bırlıkte bekledık azmettık sabrettık şimdi eski halımızdeyız sadece bebeğin uyumasını beklıyoruz. bebeğimiz yaşasın da varsın sex olmasın yani nedir bu rahatlık sorununuz yok diye mi acaba
bu tavrınızı gebelık hormonlarına balıycam ama önceden de aynıymıssınız ve şu cümleniz hiç hoşuma gitmedi "Ama bu hamilelik işi olmadan da en korktuğum şey bebeğin hayatımızı aşırı zorlaştırması, adeta mahvetmesiydi. Yani hep benim kurallarım geçerli olsun, her şey benim istediğim gibi olsun diyen biriyim zaten."
bu ne yaa valla çok sinir oldum size ama banane di mi
ya yazmıyım dedım ama kusura bakmayın da bizim 4. gebeliğimizde kızımı kucagıma aldım onceki 3 gebeliğim sırasıyla 16 24 ve 6 haftalarda kaybettik. son gebeliğimde sadece yumurta gunu bırlıkte olduk sonrasında boırlıkte olmadık dogum yaptım kırkımın cıkmasını bırlıkte bekledık azmettık sabrettık şimdi eski halımızdeyız sadece bebeğin uyumasını beklıyoruz. bebeğimiz yaşasın da varsın sex olmasın yani nedir bu rahatlık sorununuz yok diye mi acaba
bu tavrınızı gebelık hormonlarına balıycam ama önceden de aynıymıssınız ve şu cümleniz hiç hoşuma gitmedi "Ama bu hamilelik işi olmadan da en korktuğum şey bebeğin hayatımızı aşırı zorlaştırması, adeta mahvetmesiydi. Yani hep benim kurallarım geçerli olsun, her şey benim istediğim gibi olsun diyen biriyim zaten."
İyi de sizin gebelikleriniz sorunluymuş.Konu sahibinin ki sorunlu değilmiş ki ki doktora da ayrıca sormuşlar o da cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz bi sorun yok demiş.ya yazmıyım dedım ama kusura bakmayın da bizim 4. gebeliğimizde kızımı kucagıma aldım onceki 3 gebeliğim sırasıyla 16 24 ve 6 haftalarda kaybettik. son gebeliğimde sadece yumurta gunu bırlıkte olduk sonrasında boırlıkte olmadık dogum yaptım kırkımın cıkmasını bırlıkte bekledık azmettık sabrettık şimdi eski halımızdeyız sadece bebeğin uyumasını beklıyoruz. bebeğimiz yaşasın da varsın sex olmasın yani nedir bu rahatlık sorununuz yok diye mi acaba
Anneler sevisemez ,cinselliğin tek amacı bebektir demiş kısaca.İyi de sizin gebelikleriniz sorunluymuş.Konu sahibinin ki sorunlu değilmiş ki ki doktora da ayrıca sormuşlar o da cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz bi sorun yok demiş.
Verdiğiniz örenekler bu konuya uymuyor kısaca.
H HaslanmisPattis ...
olaya şöle bakalım birde öyle erkeklerle evlenmişizki bencil değiller karnım doysun durumları yok merhametlililer zaten kaba bir tabir ama yüklüsün birde benimi çekecek kadın kafasındalar amaç senin ve bebeğin rahatlığı onlara göre.