- Konu Sahibi esraatutkun
-
Birazcık katkım olduysa ne mutlu bana canım. Zor bir süreç geçirdin, sabrettin, azmettin ve kazandın... Mutluluğun daim olsun :)Çok sağol canımmm allah senden razi olsun çok motive ettin sende beni çok mutluyum yaa
İnşallah tüm kadınlar bu dertten kurtulur inşallah ♡♡♡
Canım 10 günlük vaji olmana rağmen çok güzel ilerleme kaydetmissin isteklisin de parmak ve aparati alabiliyosun oyüzden ben 2 hafaya kadar alacağını düşünüyorum.aparatin boyu bana kalırsa önemli değil çünkü o kasları geçtikten sonra gerisi dümdüz ilerliyo.kasları geçecek uzunlukta olsa yeter. Aparati biraz kalınlastir üzerine peçete sarıp strecle mesela. Bide internetten rahmin yapısını incele, nefes egzersizi yap bol bol.hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz
Ben birçogunu denedim sprey krem hatta diazem vuruldum bu işin onlarla olmuyor yanı ben yapamadım onlarla kesinlikle beyinin oraya bşy girdiginde acımayacagına ikna olması şart. Ben bu şekılde mutlu sona varıcagımı düşünüyorum denemekten bşy çıkmaz şiddetle öneriyorumuyusturucu spreylerde var deneyen onlarda fikir olsun
Siz uyuştucu krem sayesındemı yendınız yada denemeyımı düşünüyorsunuzuyusunca acimak diye dusunmem lazm iste
Kesinlikle katılıyorum hissizleşip kaskatı kesilmek daha fena beynın oraya bişey girdiginde acımadıgı algıladıktan sonra kendini rahat bırakan vajına gevser ve acı hissetmez gevşemek cok cok önemli bemceUyuşturucu olan şeyler hiç bi işe yaramıyor. İş beyinde bitiyor.
Ben bizzat vemcaine sprey kullandım ama sadece hissizleştirdi ve karıncalanma oldu.
Zaten uyuşana kadar geçen ilk 5 dk acıdan yanmasından kıvranıyorsun
Resmen işkence. En iyisi acısada öldürmez diye düşünüp sadece 2 dk dişimizi sıkmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?