Vajinismus

İyiyim canım egzersizlere devam sen npysn

Günaydın canım

Kızlar kafayı yiyecem yaa olmuyor olmuyor
Dün yine denedik çok az alabildim tamamını alamadım korkumdan canım yanacak diye yaa bu nasıl bir psikoloji
Bu sefer üste de ben geçtim eşim de üzülüyor artık kızlar ne olur bana yardım edin artık 5 buçuk aylık evliyiz ve benim sinirlerim bozuluyor artık

Sakarya da da war mi acaba biliyormusunuz devlet olarak?

Ayni sorun bende de var 6 aylik evliyim ve korkudan hicbisey yapamiyorum sabah kalkıyorum bi gazla nasil ozguvendir anlatamam onda. Ne var ya kucucuk kizlar yapiyoda ben mi yapamicam diyorum aksam oluyo is o aşamaya gelince kaskati kaliyorum aglamalar falan derken sonuc hüsran esim anlayisli zorlamiyo ama onun anlayisi altinda eziliyorum vicdan yaptim nolur yardim edin acaip korkuyorum

Vajinismus sorununda çiftler ne yapmalı?
Vajinismus sorununa karşı çiftler ne yapmalı? Vajinismus tedavi edilebilir mi? Vajinismus problemi yaşayan çiftlerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapisti Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Ve bitti :) allahıma şükürler olsun
Kızlar girmiyor duvar var sanki diyoruz yaa o duvar bizim ta beynimizde! ! Rahat olun ben üstte olup başardım ve hiç acımadı hatta parmaktan çok daha rahat girdi ne krem ne yağ hiç bişey kullanmadık
Öncesinde sıcak bi banyo tavsiye ederim :)
Dua edicem hepinize bu sıkıntı ya yaşayan tüm hanımlar bi an once kurtulsun inşallah

Canım benim hadi gözün aydın, bebiş istiyorsan da Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin.bende yakın zamanda yendim ve gerçekten insanın üzerinden kocaman bi yük kalkıyo, kadın olduğunu hissediyo kendine güveni geliyo insanın. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda herkes yener

Çok sağol canım allah razı olsun
Kesinlikle insanın üstünden inanılmazbir yük kalkıyor benim psikolojim artık bozulmak üzereydi her gün çok kötü hissediyordum ama bitti allaha binlerce kez şükür ler olsun
Allahım bu sıkıntı yı çeken tüm kadınlarımıza yardım eder inşallah
Ama dedigim gibi olay tamamen kafa da bitiyor

Bu problemi 2 yil yasayanlardanim....bosunaymiss...bosuna zaman kaybetmisim..psikologa gittim ben..bana parmak egzersizleri onerdi..hem de psikologum erkek olmasina ragmen utanmadan anlattim her defasinda..tam 900 tlm gitti...caresiz olan arkadaslara diyorum..once kendinizi hissedin..her gun ama her gun parmaginizla orayi taniyin...zor degil...kan bile akmadi...her gun nefes alip vererek deneyin...ben sonunda yendim..vazgecmedim...

Canım çok sevindim. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.

Ben de 10gunluk evliyim. Malesef bu sorunla mucadele ediyorum. Sorunu evlilik oncesinden de biliyordum aslinda. Daha dogrusu hissediyordum. Cunku nisanliyken herhangi bir temasta direk panik endise hali kapliyordu. Dugunumuz oldu ilk gece kizligim bile bozulmadi cunku o kadar bile yaklastiramadim. 2.gece muthis bir aci ve yogun kanamayla kizligim bozuldu. Sonra da tamamen yapamicagimi anladim zaten. Ve basladim ise koyulmaya. Parmak konusunda sıkıntım yok. Cunku yapmam gerektigini cok iyi biliyorum. Cesaretliyim. Ilk gunden basladim parmak egzersizlerine. Bir yandan kegelleri yapmaya calisiyorum. Kasma birakma egzersizlerini. 2 gundur de aparatla calisiyorum aparatla da sorun olmuyor ama tabi aparatim normal bir penis boyundan kucuk. Bilmiyorum mucadele ediyorum duzelmek zorunda farkindayim ama gercekten hissiyati cok yipratici Allah kimseye yasatmasin. Esin yuzunde her denemedeki hayal kirikligi, becerememe hissi, kendini kadın gibi hissedememe. Karı gibi eş gibi hissedememe. Çok zor...Allah hepimizin yardimcisi olsun. Lutfen gelismeleri yazın.

Canım 10 günlük vaji olmana rağmen çok güzel ilerleme kaydetmissin isteklisin de parmak ve aparati alabiliyosun oyüzden ben 2 hafaya kadar alacağını düşünüyorum.aparatin boyu bana kalırsa önemli değil çünkü o kasları geçtikten sonra gerisi dümdüz ilerliyo.kasları geçecek uzunlukta olsa yeter. Aparati biraz kalınlastir üzerine peçete sarıp strecle mesela. Bide internetten rahmin yapısını incele, nefes egzersizi yap bol bol.hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…