- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi Soraya_Baxtiyari
-
Kadına kızıyorsunuzda bir yılda az buz bir süre değil. Bu rahatsızlığınız icin tedavi aldiniz mi? Alsaydiniz 1 yıl sürmezdi herhalde diye düşunüyorum. Problemin olması ayrı birsey bunun icin tedavi olmadan beklemek ayri bisey.
Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
E eşiniz sizi patavatsızlık sorununuzdan dolayı boşamıyorsa konu sahibinin eşi de bir rahatsızlıktan ötürü boşamamış. Bi de böyle düşünün.Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Arkadasim bana yardimci olabilirmisin?? LütfenSürer canım.. sürer.. Bende 8 ay yaşadım bu hastalığı çok illet birşey.
psikoloji tamamen çöküyor. Ve doktorla,jelle filan olacak birşey değil. Sadece ERTELEME @Alev92 kesinlikle erteleme arkadaşım. Bu hastalık bir süre sonra erteleme hastalığına dönüşüyor. bak bir konum var onu oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinismusu-yendimmm.797523/
Bu nasil bi yorum ya sıkıntıyı ceken bilir ayni durumda siz oksaniz nolacakti kocanizin bosamasina razi olacaktiniz öylemi. Bende yasadim bu donem bu sorunu esimin anlayisiyla atlattim. Konu sahibi yardim isterse ozelden yazabilir. Allah yardimcin olsun herkesede anlatma emin ol boyle tepkiler alacaksin hep evliligi cinsellik sananlar yüzündenBen anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Arkadasim bana yardimci olabilirmisin?? Lütfen
İstediginiz kadar yardim alin bu sizde biten bisey kafada bitiyor yani. Kafanda cozemedikten sonra bir yilda surer iki yildaKadına kızıyorsunuzda bir yılda az buz bir süre değil. Bu rahatsızlığınız icin tedavi aldiniz mi? Alsaydiniz 1 yıl sürmezdi herhalde diye düşunüyorum. Problemin olması ayrı birsey bunun icin tedavi olmadan beklemek ayri bisey.
Arkadaslar burada doktora gittim..
Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Ve evet farkindayim bu bir erteleme hastaligi....
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?