Vajinismus

bana da yardımcı olun nolur kızlar ( 2 ay oldu ben de kasıyorum. yarıya kadar ıcıme alabbılıyorum ama devamı yok gelmıyo ne yapmalıyım .. kasmamanın yolları ne !'^+%&/()
Biraz olsun alıştın mı aşabildin mi arkadaşım

Arkadaşım dilerim olur aşarsın sen de ne aşamadasın ne durumdasınız
kötü durumdayım eşime hiç izin vermiyorum onu seviyorum aslında ama iş birlişme aşamasına geldiğinde sanki ölecem gibi hissediyorum asla izin veremiyorum görümcemgiller bana iftira attı bu inadına yapıyo kız değil bile dediler neyse bi kadın doğumcuya getirdiler kız olduğum ispatlandı da kurtuldum eşim beni sevmiyorsun diyor alakası yok ama gelde inandır ne yapacağımı bilemiyorum eşim 1 ay süre verdi yoksa gider boşanırız dedi aylardır üye olmadan burayı takip ediyorum yalnız olmadığımı anladım ama söylenen tavsiye edilen hiçbirşeyi yapamıyorum mum sokmaktan bahsediyorlar bana imkansız imkansız imkansız

eşini karşına al ve sevgiyle konuş.doktora gitmeyi bi kez kabul etse orada onu ikna ediyorlar canım..

kızlar 3 aylık evliyim ve bende de aynı sorun vardı sanki birşey engel oluyor gibiydi. eşim doktora gitmeme izin vermiyordu. senin sorunun yok sadece korkuyorsun diyordu. çok anlayış gösterdi hakkını yiyemem ama ikna ettim ve doktora gittim. muayene oldum. doktor fiziksel bir engelimin olmadığını söyledi. hatta kızlık zarı çok geniş çok az bir kanaman olur ya da hiç olmaz dedi. tamamen psikolojik bir psikiyatri doktoruna görünmelisin dedi. ama istersen ilaç vereyim bir de öyle dene dedi. kabul ettim kas gevşetici, ağrı kesici ve uyuşturucu krem verdi. 1 saat önce ilaçları iç sonra da kremi sür dedi. ben kayganlaştırıcı da kullandım ve oldu hissetmedim. sonraki gün ilaçları içmeyi unuttum yine oldu. sonra sadece kayganlaştırıcı ile denedim yine oldu. artık birşey kullanmıyorum. benim rahatlatan ilaçtan çok doktor oldu. umarım hepiniz bu sorunu yenersiniz.

Selam nasılsın..

Herşey normal giderken olay ilişkiye gelince korkuyor munun
Evet o an geriliyorum itiyorum elimle üste olunca da girmiyo onu da yapsmiyorum cesaret yok zevk kısmını dusenemiyorum ıs gözüyle bakıyoruz hadi deneyelim diye öncesi de sıkıntı yok ama o ana gelince kasiyorum girnedi hiç zaten acicek gibi geliyo dur diyorum eşime

Hepimiz aynıyız ben de böyleydim ama kendi kendime aşamadım ben tedavi oldum Adana da EP C vajinismus merkezin de..canım bir yıl uğraştım Dr hanım iki günde çözdü.

4yıl çok cebelleştim sonra bahsettiğim doktoru buldum konuştu muayene etti bize uygun tedavi planladı ve uyguladık videolar izledik benim şeyime uygun aletle çalıştı ve 3.günde dediği ve gösterdiği pozisyonda ben üstteyken ilişkiye girdim şükür bitti burda da benim acımı çeken çok insan olduğunu bildiğim için herkese yardım etmeye çalışıyorum

Tedavi den sonra Dünya'nın en mutlu çifti olacaksınız..mutlaka tedavi olun.

kesinlikle ya varya hastalığım varkenböyleydimşimdi böyle mutluyum elaya katılıyorum git tedavi ol rahatla yalnız parası fazla olan yerlere gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…