- 13 Temmuz 2015
- 304
- 58
- 34
Biraz olsun alıştın mı aşabildin mi arkadaşımbana da yardımcı olun nolur kızlar ( 2 ay oldu ben de kasıyorum. yarıya kadar ıcıme alabbılıyorum ama devamı yok gelmıyo ne yapmalıyım .. kasmamanın yolları ne !'^+%&/()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz olsun alıştın mı aşabildin mi arkadaşımbana da yardımcı olun nolur kızlar ( 2 ay oldu ben de kasıyorum. yarıya kadar ıcıme alabbılıyorum ama devamı yok gelmıyo ne yapmalıyım .. kasmamanın yolları ne !'^+%&/()
Biraz olsun alıştın mı aşabildin mi arkadaşım
Sayfa uğurlu gelmiş..tebrikler canım...İnanmayacaksiniz buraya bu yaziyi yazdiktan sonra yaptik oldu bitti
bana da uğurlu gelsin tam 17 ay oldu evleneli lütfen yardım edin bende vajinismusum aşmak istiyorum bu durumuSayfa uğurlu gelmiş..tebrikler canım...
Arkadaşım dilerim olur aşarsın sen de ne aşamadasın ne durumdasınızbana da uğurlu gelsin tam 17 ay oldu evleneli lütfen yardım edin bende vajinismusum aşmak istiyorum bu durumu
kötü durumdayım eşime hiç izin vermiyorum onu seviyorum aslında ama iş birlişme aşamasına geldiğinde sanki ölecem gibi hissediyorum asla izin veremiyorum görümcemgiller bana iftira attı bu inadına yapıyo kız değil bile dediler neyse bi kadın doğumcuya getirdiler kız olduğum ispatlandı da kurtuldum eşim beni sevmiyorsun diyor alakası yok ama gelde inandır ne yapacağımı bilemiyorum eşim 1 ay süre verdi yoksa gider boşanırız dedi aylardır üye olmadan burayı takip ediyorum yalnız olmadığımı anladım ama söylenen tavsiye edilen hiçbirşeyi yapamıyorum mum sokmaktan bahsediyorlar bana imkansız imkansız imkansızArkadaşım dilerim olur aşarsın sen de ne aşamadasın ne durumdasınız
eşini karşına al ve sevgiyle konuş.doktora gitmeyi bi kez kabul etse orada onu ikna ediyorlar canım..kötü durumdayım eşime hiç izin vermiyorum onu seviyorum aslında ama iş birlişme aşamasına geldiğinde sanki ölecem gibi hissediyorum asla izin veremiyorum görümcemgiller bana iftira attı bu inadına yapıyo kız değil bile dediler neyse bi kadın doğumcuya getirdiler kız olduğum ispatlandı da kurtuldum eşim beni sevmiyorsun diyor alakası yok ama gelde inandır ne yapacağımı bilemiyorum eşim 1 ay süre verdi yoksa gider boşanırız dedi aylardır üye olmadan burayı takip ediyorum yalnız olmadığımı anladım ama söylenen tavsiye edilen hiçbirşeyi yapamıyorum mum sokmaktan bahsediyorlar bana imkansız imkansız imkansız
Selam nasılsın..kötü durumdayım eşime hiç izin vermiyorum onu seviyorum aslında ama iş birlişme aşamasına geldiğinde sanki ölecem gibi hissediyorum asla izin veremiyorum görümcemgiller bana iftira attı bu inadına yapıyo kız değil bile dediler neyse bi kadın doğumcuya getirdiler kız olduğum ispatlandı da kurtuldum eşim beni sevmiyorsun diyor alakası yok ama gelde inandır ne yapacağımı bilemiyorum eşim 1 ay süre verdi yoksa gider boşanırız dedi aylardır üye olmadan burayı takip ediyorum yalnız olmadığımı anladım ama söylenen tavsiye edilen hiçbirşeyi yapamıyorum mum sokmaktan bahsediyorlar bana imkansız imkansız imkansız
Herşey normal giderken olay ilişkiye gelince korkuyor mununnasıl başardınız ben,mde 3 hafta oldu yapamıyırum
Evet o an geriliyorum itiyorum elimle üste olunca da girmiyo onu da yapsmiyorum cesaret yok zevk kısmını dusenemiyorum ıs gözüyle bakıyoruz hadi deneyelim diye öncesi de sıkıntı yok ama o ana gelince kasiyorum girnedi hiç zaten acicek gibi geliyo dur diyorum eşimeHerşey normal giderken olay ilişkiye gelince korkuyor munun
Hepimiz aynıyız ben de böyleydim ama kendi kendime aşamadım ben tedavi oldum Adana da EP C vajinismus merkezin de..canım bir yıl uğraştım Dr hanım iki günde çözdü.Evet o an geriliyorum itiyorum elimle üste olunca da girmiyo onu da yapsmiyorum cesaret yok zevk kısmını dusenemiyorum ıs gözüyle bakıyoruz hadi deneyelim diye öncesi de sıkıntı yok ama o ana gelince kasiyorum girnedi hiç zaten acicek gibi geliyo dur diyorum eşime
BENDE TEK BAŞIMA ÖYLEYDİM REYYAN HOCAYLA YENEMEDİM KENDİSİ BECERİKSİZİN TEKİDİRHerşey normal giderken olay ilişkiye gelince korkuyor munun
Canım ben tedavi oldum .Adana da Dr Pınar doğan EPC hastanesin de iki gün de çözdü bir yıl uğraştım olmadı onlar iki gün de tedavi ettıNasıl yendin cnm
Tedavi den sonra Dünya'nın en mutlu çifti olacaksınız..mutlaka tedavi olun.Evet o an geriliyorum itiyorum elimle üste olunca da girmiyo onu da yapsmiyorum cesaret yok zevk kısmını dusenemiyorum ıs gözüyle bakıyoruz hadi deneyelim diye öncesi de sıkıntı yok ama o ana gelince kasiyorum girnedi hiç zaten acicek gibi geliyo dur diyorum eşime
Garanti veren yere git canımkesinlikle ya varya hastalığım varkenböyleydimşimdi böyle mutluyum elaya katılıyorum git tedavi ol rahatla yalnız parası fazla olan yerlere gitme