vajinismus

Ben Diyarbakırda yasiyorum eşim polis iznimiz yok su an ankaraya gidemem lütfen yardım edin 7 aylık evliyim kafayı yiyeceğim olmuyor
geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçecek,ben 3.5 sene sonra yendim kendi çabamla,doktora 2 3 kere gittim hep dediği egzersiz burdakileri dinle oku dediklerini yapmaya çalış,boşuna para yedirme herkeste çok para yok o kadar onlara verecek,mumla başla sende ince mum al prezervatife geçir sonra onu yağla yada krem sür alıştıra alıştıra deliğini bulmaya çalış sıkıldığında bırak ama gene devam et,bende ilk başlarda yapamadım zorlandım sonra sonra yendim sende öyle yap

2-merhabalar geçenlerde dolaşırken bir siteye rast geldim. semptomlarınızı giriyorsunuz birkaç sorudan sonra size hastalığınız hakkında bilgi veriyor. www.eteshis.com

geçmiş olsun canım üzülme hepsi geçecek,ben 3.5 sene sonra yendim kendi çabamla,doktora 2 3 kere gittim hep dediği egzersiz burdakileri dinle oku dediklerini yapmaya çalış,boşuna para yedirme herkeste çok para yok o kadar onlara verecek,mumla başla sende ince mum al prezervatife geçir sonra onu yağla yada krem sür alıştıra alıştıra deliğini bulmaya çalış sıkıldığında bırak ama gene devam et,bende ilk başlarda yapamadım zorlandım sonra sonra yendim sende öyle yap
Tsk ederim inşallah deneyeceğim bende yenmek istiyorum artık :KK43:

merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz:KK43:
canım biraz geç belki ama ben 4yıl vajinismus olarak kalınca çok gibi de gelmiyor ben ankarada reyyan özcan ile çözdüm kadın yüzde yüz tedavi garantisi veriyor hiç üzülme git 3 günde yeni bir dünyaya gir

Vajinismusu yenen hanimlar ve bununla yasayanlar.bence esinizin kiymetini bilin bu kadar sabirli ve anlayisli davrandigi icin.her erkek bu kadar beklemeyez.

Mumlailacla olacak is degil
Dr senay eserdaga gidin
hem.psikolojil hem.fiziksel.hem agri aci sorunu orda 3 gunde bitiyor

alternatif tıp deneyin vajinismus erken boşalma boşalmama sorunları için

Seni çok iyi anlıyorum Çok zor bir durum ama profesyonel bir yardım almalısın bence İstanbuldaysan benim doktorumu önerebilirim

Arkadaslar sukur bende yendim ama hamileliğimde. Bi sorum. Var epilasyon makinesiyle genital bölge temizliyom baysdr seyreldi sk.dehil ama daha sert.bunlarin yumusak çikmasi için napmali.

canım bende bugün vajinusmu yendim çok şükür bi şükür yerimde duramıyorum..seni okadar iyi anlıyorummmkiii hissettiğini mutluyken bile aklına geldiğini ..aslında hiç aklından çıkmadını...inşallah hepsi geride kalır... sana tafsiyem şiddetle egzersiz yapman...ben çok çabuk ilerlettiim egzersizten sonra... kendimi tanıdım önce asla yapamam dediğim şeyi yaptım.. insan çaresiz kalınca ertelesede tak ediyo canına ve eninde sonunda egzersiz yapıyosun,,o yüzden ricaediyorum erteleme ...insan denemeyince yapamam sanıyo.. dene yavaş yavaş acele etme ve denerken nefes kontrolu yap ...geçicek Allahın izniyle dualarım seninle ve bu dertle uğraşanlarla...çektim ben sizi çok iyi anlıyorum..sen daha 9 aymışın benim nerdeyse evliliğimin 2.yılı..strese girme üzülme ağlamak yerine kendi doktorun ol çare sende egzersizi asla erteleme..
Vajinusmus ne arkadaslar o nedemek bilgi verirmisiniz

Vajinismus kadının kasılmasıyla ilişkiye girememesi istemsiz kasılma demek vajenin açılmamasu demek.

X