Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yara falan olabilir bnm bi arkadaşında öyleydi yara varmış vajina girişinde yaktılar geçti bi doktora görünmekte fayda varBende vajinismus yok ama içine girerken çok acıyo ve kanıtı bende yeni evliyim 3 gün 3 kez birlikte olduk her seferinde kanadı ve çok acıdı 10 gün ara verdik dün yine ağrı ve kanama oldu
gidenleri okumuştum buhar falan veriyomuş kremler jeller valla hepsi bahane,herşey bizde bitiyor rahat olmak lazım sıktıkça işler zora gidiyo nereye gidersen git kafanı düzeltmedikçe problemi aşamayız,kendi kendinize bolbol egzersiz yapınKızlar haydardümenr giden varmı
Fiyatı hakkında bilgi verebilirmisinizkızlar bende aylardır vajinismus derdiyle uğraşıyordum inanaın çok ağladım çok üzüldüm burda yazılanları okuyup kendi kendime yenmeye çalışıyordum olmadı yendikten sonra üye olup yazmaya karar verdim , hera kadın sağlığı dr süleyman eserdağ ve eşi dr şenay eserdağ vajinismusumu 3 günde tedavi ettiler. lütfen ertelemeyin hera %100 garantili biraz pahalı oraya gidemezseniz başka iyi bir yer bulun garanti isteyin ben olmazsa ücretimi geri alıcam dedim şenay hanım güldü ve peki demişti 3. günde ilişkiye girdim hala inanamıyorum sizde lütfen tedavi olun benim gibi günlerinizi boşa orayı burayı okuyup ağlayarak geçirmeyin
ben 5500 ödedimFiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz
haydar dümen allah korusun muayenehanesinde gözünün önünde ilişkiye sokuyor kocanla olacak şey değilKızlar haydardümenr giden varmı
haydar dümen doğru tercih değil... maddi imkanınız varsa heraya gidin yoksa devlet hastanelerinde psikolojik destek alın ama işte birşeyler yapın ben yıllarımı kaybettim bu hastalık yüzünden 6 yılım geçti sadece 3 günde tedavi olunabiliniyormuşgidenleri okumuştum buhar falan veriyomuş kremler jeller valla hepsi bahane,herşey bizde bitiyor rahat olmak lazım sıktıkça işler zora gidiyo nereye gidersen git kafanı düzeltmedikçe problemi aşamayız,kendi kendinize bolbol egzersiz yapın
aynenhaydar dümen allah korusun muayenehanesinde gözünün önünde ilişkiye sokuyor kocanla olacak şey değil
bende 6 yıllık derdimi herada çözdüm para ödedim ama helal olsun diyorum bu bir erteleme hastalığı erteleme git kurtul elinden geleni yap çare araFiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz
tek çözük dr süleyman eserdağKızlar haydardümenr giden varmı
Ne yöntemtek çözük dr süleyman eserdağ
dr şenay balta eserdağ
vajınusmus sürecinde en kolay en basit teknikleri geliştirmiş bir doktor..
merhabalar bende 2.5 yıla geliyor eşimle ayrılma sevıyesıne geldık dedınız yerı duydum ama ne kadar odedınız ve nasıl bır sekılde cozum buldunuz ltfen ozelden yazarmısınız :?kızlar bende aylardır vajinismus derdiyle uğraşıyordum inanaın çok ağladım çok üzüldüm burda yazılanları okuyup kendi kendime yenmeye çalışıyordum olmadı yendikten sonra üye olup yazmaya karar verdim , hera kadın sağlığı dr süleyman eserdağ ve eşi dr şenay eserdağ vajinismusumu 3 günde tedavi ettiler. lütfen ertelemeyin hera %100 garantili biraz pahalı oraya gidemezseniz başka iyi bir yer bulun garanti isteyin ben olmazsa ücretimi geri alıcam dedim şenay hanım güldü ve peki demişti 3. günde ilişkiye girdim hala inanamıyorum sizde lütfen tedavi olun benim gibi günlerinizi boşa orayı burayı okuyup ağlayarak geçirmeyin
ben 1.5 yıl önce tedavi oldum. şu anda fiyatları 4_6 bin arasında derecenize göre değişiyormuş. ama maddi imkansızlığınız varsa ara ara imkanı olmayan kişilere ücretsiz tedavi de yapıyorlarmerhabalar bende 2.5 yıla geliyor eşimle ayrılma sevıyesıne geldık dedınız yerı duydum ama ne kadar odedınız ve nasıl bır sekılde cozum buldunuz ltfen ozelden yazarmısınız :?
Ben Diyarbakırda yasiyorum eşim polis iznimiz yok su an ankaraya gidemem lütfen yardım edin 7 aylık evliyim kafayı yiyeceğim olmuyorolmayınca olmuyor, bende çok denedim, kegel egzersizi, ayna ile kendimi inceledim. ama kendi kendime çözemedim. maddi olarak çokta sıkışık bi zamanımızdı, ama bende gidip ankara'da tedavi oldum. 3 yıllık evliydim gittiğimde. 4 gün sürdü benim tedavim, bi gün ağlamakta hiç bişey yapamamıştım. bazen dışardan bi destek gerekiyor, sizin yapamadıklarınızı, size güven vererek ve korkunuzu aşmanızı sağlayarak yaptırıyorlar. Eğer kendi kendinize yenemiyorsanız, mutlaka bi destek alın. ben 3 yıl kabullenmedim, ve erteledim. siz kendinize bunu yapmayın
Ya kiyamam hic vallahi okudum buradaki mesajlari cok uzuldum. Umarim en kisa zamanda cozum bulursunuz. Tabi hic yasamadigim icin bu sorunu akil vermek gibi oldu ozur dilerimama sadece empati yapmaya calisiyorum. Bi arkadasima bu sekilde yardimci olmustum ama surekli yazisip konusuyorduk.. Umarim sizin icin en kisa zamanda birileri ya da bi seyler cozum olur.. Sormak ya da paylasmak istediginiz seyler olursa buralardayim, buralardayiz...
nasıl yendinn?Ayy ben yendimmmm bugün kesin yendim yaa