Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecelli arkadaşımla da konuştuk bu konuyu bir yıl Ağladım elimi bile süremedim..elbette sihir değil ama bir yıllık eziyet iki gün de bitti.kişiye özel tedavi Şekli parmak egzersizi yok.önce senle sonra Eşinle epey bi Konuşuyor lar sonra saniyeler Süren bi muayene ardından tedaviye başlanıyor.benim çektiğimi ben bilirim asla vazgeçmeyin mutlu olun diye yazıyorum burda nereye istersen git tedavi ol ama ol diyorum.ben üç tane terapist te gittim .aylarca gittim geldim Ağladım ,iki gün de çaresi var sihir değil ama şifalı eller de iyileştim sen de Çaresiz hissetme Sak'ın kendini diye yazıyorum buraya....Şurda yendim burda yendim kısmını işin sonunda söyleyin gerçkten yardımcı olmak istiyorsanız önce empati kurarak anlatın nasıl yendinizz doktor gelip sihirmi yaptı size mecelli arkadaşımıza katılıyorum .
arya mesajımı görünce yaz bana çook önemli :)Şurda yendim burda yendim kısmını işin sonunda söyleyin gerçkten yardımcı olmak istiyorsanız önce empati kurarak anlatın nasıl yendinizz doktor gelip sihirmi yaptı size mecelli arkadaşımıza katılıyorum .
amin arkadaşım .Elbette herkes doktora gitmek ister ama malum fiyatlar çok yüksek hepimizin bulundugu yerlerde farklı farklı allah yardımcımız olsun bu dertten muzdarip bütün arkadaşlarımıza allah sabır versin güç versin.
allah razı olsun kardeşim valla herkesden bekliyoruz yardım .. yardımcı olursan sevinirimMecelli seni okdr iiyi anliyormki bende bu hastaligi yasamis ve yenms bri olarak sana yardim etmk isterim
yenicez inşllah hep birlikteeeBnde ayni senin gibiyim bndeEolk defa buraya yazdim ve basaranlari gorunce cok seviniyorum ins bozde cok gec olmadan basaranlardan olutuz
Kesinlikle alıyorum.bunun için devam eğitimleri verdiler.hatta ben istiyorum inanamıyorumBu problemi yenmis olan arkadaslara soruyorum : tamam yendiniz o is artik oluyo ok ama zevk de aliyor musunuz? ?*
Gecikmeden evlilik ilişki yıpranmadan mutlaka tedavi olmalısınız ..mutlu olun sizde sevinin istiyorum.Bnde ayni senin gibiyim bndeEolk defa buraya yazdim ve basaranlari gorunce cok seviniyorum ins bozde cok gec olmadan basaranlardan olutuz
Kesinlikle alıyorum.bunun için devam eğitimleri verdiler.hatta ben istiyorum inanamıyorum
Olmaz bunu aşmalı ,kegel yap bol bol .Yaa iste bunu merak ediyordum.. ben duvari astim ama zevk yok hemen olsun bitsin dusuncesi var. Maksat esim mhrum kalmasin..
ama artik bende biseyler hissetmek istiyorum..
Merhaba canm bende 2,5 senelik Evliyim tam 9 ay bende yapamadim psikoloğa gittim egzersizler falan çare olmadi sonra doktorum emla kremle dene dedi uyuşturuyor belli bi sure onla denedim ve oldu ilk seferinde hicbisey hissetmiyosnn o kremle ama benimmerhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz
darısı banaaaaa.....
zamanla olcak şeyler bunlar canım hemen pat diyede olmuyoki sonuçta yeni atlattık o hastalığı belkide hala acıcak korkusu var içinde kasma sevdiğn şeyleri düşün,ben o anda bebek düşünüyorum rahatlıyorum sonrasında uzadıkça zevkte alıyorum rahat ol sende zamanla alırsınYaa iste bunu merak ediyordum.. ben duvari astim ama zevk yok hemen olsun bitsin dusuncesi var. Maksat esim mhrum kalmasin..
ama artik bende biseyler hissetmek istiyorum..
çözumu var...kadın doğumcunun yaptıgı işlemle .....kremle de degıl arkadasımın vardı tedavı oldu şimdi çok mutlu acısıda yok.Merhaba canm bende 2,5 senelik Evliyim tam 9 ay bende yapamadim psikoloğa gittim egzersizler falan çare olmadi sonra doktorum emla kremle dene dedi uyuşturuyor belli bi sure onla denedim ve oldu ilk seferinde hicbisey hissetmiyosnn o kremle ama benim
Derdim Aciycak olmasıydı Allah yardımcın olsun