vajinismus

Peki bu acinin gecici olacagini en fazla bes dakika ( o kadar bile sumez) surecegini biliyorsunuz degil mi? Yani agda yaptirmak bile daha aci verici aslinda hem de alisilan bi sey degil her ay ayni sey :) ama sevismek oyle degil ki git gide daha cok zevk veren daha mutlu eden bir sey.. Oraya bicak sokuyolar dediginiz sey oraya girmek icin yaratilmis, dizayn edilmis. Vajinaniz da bir penisin girebilecegi bir sekilde dizayn edilmis.. Nolur kendinizi bu zevkten mahrum etmeyin.esinizle gerilmenize hiiic gerek olmadigino bi kere bu meseleyi asinca anlayacaksiniz. İstediginiz kadar doktorlara para sacin bu kendi beyninizde asilacak bir durum. Kacirdiginiz gunlere yanacaksiniz vallahi!

Bunlar ama elimizde olmadan yapilan seyler. Herkez akil verirken ayni seyleri diyor ama biz algilayamiyoruz,yada algilayip tamam simdi olacak dedigimizde o án geliyorya iste hersey bitiyor...

Bunlar ama elimizde olmadan yapilan seyler. Herkez akil verirken ayni seyleri diyor ama biz algilayamiyoruz,yada algilayip tamam simdi olacak dedigimizde o án geliyorya iste hersey bitiyor...
Ya kiyamam hic :KK43:vallahi okudum buradaki mesajlari cok uzuldum. Umarim en kisa zamanda cozum bulursunuz. Tabi hic yasamadigim icin bu sorunu akil vermek gibi oldu ozur dilerimama sadece empati yapmaya calisiyorum. Bi arkadasima bu sekilde yardimci olmustum ama surekli yazisip konusuyorduk.. Umarim sizin icin en kisa zamanda birileri ya da bi seyler cozum olur.. Sormak ya da paylasmak istediginiz seyler olursa buralardayim, buralardayiz...

Ya kiyamam hic :KK43:vallahi okudum buradaki mesajlari cok uzuldum. Umarim en kisa zamanda cozum bulursunuz. Tabi hic yasamadigim icin bu sorunu akil vermek gibi oldu ozur dilerimama sadece empati yapmaya calisiyorum. Bi arkadasima bu sekilde yardimci olmustum ama surekli yazisip konusuyorduk.. Umarim sizin icin en kisa zamanda birileri ya da bi seyler cozum olur.. Sormak ya da paylasmak istediginiz seyler olursa buralardayim, buralardayiz...

Biliorum sizinde elinizden birsey gelmiyor cünkü biz nasil algilayamiorsak dogal olusunu sizde algilayamiyorsunuz nasil böyle oldugunu.. Anlamanizida istemem gercekten yasarken ölü gibiyiz bi labirent ama cikis yok gibi.. Benim cilem ama insallah bugün Yarin bitecek. Pazar gününe kadar dr. Saygin Micozkadioglunda terapi gördüm ve artik algilaya biliyorum

sormak istedigin nedir. vajinismustan geçen ay kurtuldum darısı sana

bütün mesajları okudum. 10 yıldır evliyim. 5 yıl boyunca bu sıkıntı bende de vardı. gitmediğim doktor kalmadı. tek çare psikoloji doktoru oldu. allah razı olsun. bütün sorunlar kafada başlıyormuş. rahatlamak, acele etmemek, yardımcı ürünler kullanmak gerekli. bir de bir şekilde zevk almayı öğrenmelisiniz. uzun zaman aldı ama çok şükür ben kurtuldum. hatta 1 oğlum oldu. :) .. dilerim bu hastalığa sahip bütün kadınlar en kısa zamanda bu sorunu atlatırlar.

Biliorum sizinde elinizden birsey gelmiyor cünkü biz nasil algilayamiorsak dogal olusunu sizde algilayamiyorsunuz nasil böyle oldugunu.. Anlamanizida istemem gercekten yasarken ölü gibiyiz bi labirent ama cikis yok gibi.. Benim cilem ama insallah bugün Yarin bitecek. Pazar gününe kadar dr. Saygin Micozkadioglunda terapi gördüm ve artik algilaya biliyorum
çeken bilir bu derdi ama yine de anlamaya çalışmaları bile birşey. benim kayınvalidem çok destek oldu. adana da dr o buldu hatta.

bütün mesajları okudum. 10 yıldır evliyim. 5 yıl boyunca bu sıkıntı bende de vardı. gitmediğim doktor kalmadı. tek çare psikoloji doktoru oldu. allah razı olsun. bütün sorunlar kafada başlıyormuş. rahatlamak, acele etmemek, yardımcı ürünler kullanmak gerekli. bir de bir şekilde zevk almayı öğrenmelisiniz. uzun zaman aldı ama çok şükür ben kurtuldum. hatta 1 oğlum oldu. :) .. dilerim bu hastalığa sahip bütün kadınlar en kısa zamanda bu sorunu atlatırlar.
teşekkür ederim .ben de yeni tedavi oldum inan hayata bakışım değişti

arkadaşlar merhaba malesef bende vajinismusum 7 aylık evliyim allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun benimde kendimde umudum azalmaya başladı inancımı yitiriyorum inanılmaz korku duyuyorum : (
arkadaşlar merhaba malesef bende vajinismusum 7 aylık evliyim allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun benimde kendimde umudum azalmaya başladı inancımı yitiriyorum inanılmaz korku duyuyorum : (
arkadşım ben de bir yıl ugraştıktan sonra geçen ay AdanaEPC hastanesin de bu hastalığı yendim.çok güzel temiz bir merkez ve güleryüzlü dr larla Allah a şükür yendim darısı size...

Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim bugün vajinismus ü yendim :) şükürler olsun . Ankara lina kadın hastalıkları merkezinde doktor hamiyet hanim ve zeynep hanım sayesinde yendim çok ilgili çok güler yüzlü çok anlayışlar .aynı zamanda fiyat olarakta diğer yerler gibi değil çok uygun fiyat . Birdakika bile beklemeyin hemen arayın ve gidin . O kadar güzel bi duygu ki yeni den evlenmiş gibiyim eşimle. Hiç anlamadım bile ne acı ne yanma hicbirsey . İnşallah hepiniz bu hastalığı yenersiniz . Unutmayın lina kadın hastalıkları jinekolok zeynep hanım psikolog hamiyet hanim. Eğer benim gibi ileri boyuttaysa hastaliginiz yardım almanız lazım .allah yardimciniZ olsun. Merak ettiğiniz bişey olursa yazabilirsiniz.
geçmiş olsun arkadaşım

Bunun için bir konu var oraya git istersen arkadaşlar çok yardımcı oluyor bir çok arkadaş öyle yendi... Allah kolaylık versin.. Gerçekten kafada bitiyor..şanslısın oğlun var.ben de yeni tedavi oldum .dilerim olur çocuğum.sen ne zaman tedavi olmuştun

yine reklam kokusuuuuuu yeter artık insanların duyguları ile oynamayın bıktık artık her yendim diyenin bir tavsiyede bulunmasını beklemekten herkesin gözünün içine bakıyoruz belki bir umut gerçekten yardımcı olurlar diye burda o kadar iyi insanlar var ki sayfalarca yazarak anlatıyorlar ne yapmamız gerektiğini. ama bazıları ise sadece belki bir vaji. kliniğinde çalışıyor sırf doktoruna yaranmak için aaa bak ben bir ton hasta getirdim sana demek için maaşına prim olarak bizi kullanmak için yapmayın allah aşkına yapmayın çünkü biz gerçekten yorulduk. şimdi eğer biraz vicdanınız varsa bu yazıyı okuyan umut tacirleri lütfen bizi rahat bırakın .bizler burada kendi kendimize yetiyoruz.. Alah ın izniyle yeneceğiz.

Elakader şükür benim böyle bir sorunum olmadı sadece ilk günümüzde biraz zorlanmıştık psikolojimi sağlam tutmasaydım ben de yapamazdım bu yüzden görünce yazıyorum arkadaşları kafalarını rahat tutabilsinler diye..

yine reklam kokusuuuuuu yeter artık insanların duyguları ile oynamayın bıktık artık her yendim diyenin bir tavsiyede bulunmasını beklemekten herkesin gözünün içine bakıyoruz belki bir umut gerçekten yardımcı olurlar diye burda o kadar iyi insanlar var ki sayfalarca yazarak anlatıyorlar ne yapmamız gerektiğini. ama bazıları ise sadece belki bir vaji. kliniğinde çalışıyor sırf doktoruna yaranmak için aaa bak ben bir ton hasta getirdim sana demek için maaşına prim olarak bizi kullanmak için yapmayın allah aşkına yapmayın çünkü biz gerçekten yorulduk. şimdi eğer biraz vicdanınız varsa bu yazıyı okuyan umut tacirleri lütfen bizi rahat bırakın .bizler burada kendi kendimize yetiyoruz.. Alah ın izniyle yeneceğiz.
Arkadaşım bu yaklaşımın hiç hoş değil gerçekten iyileşmek isteyen insanlara da engel oluyorsun.sen tavsiye istedin bizde söylüyoruz sorma o zaman di mi hem soruyor yakınıyorsun hem de hiç de hoş olmayan sözler söylüyorsun .Samimi değilsiniz demek ki çok üzüldüm.gerçekten iyileşmek isteyenlerin moralini bozma lütfen .Allah yardımcın olsun selametle kal .

Arkadaşım bu yaklaşımın hiç hoş değil gerçekten iyileşmek isteyen insanlara da engel oluyorsun.sen tavsiye istedin bizde söylüyoruz sorma o zaman di mi hem soruyor yakınıyorsun hem de hiç de hoş olmayan sözler söylüyorsun .Samimi değilsiniz demek ki çok üzüldüm.gerçekten iyileşmek isteyenlerin moralini bozma lütfen .Allah yardımcın olsun selametle kal .

sen niye üzerine alınıyorsun ki isim belirttim mi ben yazımda :) demek ki boşuna rahatsız olmadın belki bana gelen özel mesajlardan sıkıldım sahte insanlardan sıkıldım tatlım olamaz mı?

bende vajınusmus hastasıyım 3 ay oldu evleneli ve hala olmadı yarın çapa hastanesine gidicem psikiyatr bölümüne cok caresızım huzurumuz kalmadı esımınde psikolojisi bozuldu denemek dahi istemıyor artık ne yapıcam bılmıyorum

X