- 12 Mayıs 2015
- 320
- 111
- 34
dr. süleyman eserdağHERA Klinik ankara da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr. süleyman eserdağHERA Klinik ankara da
10 ay oldune kadar oldu evlenelı
çocuk denedınızmı10 ay oldu
Yok yani nasıl ben vajinismusum yani ilişkiye giremiyorum çocuk denemedik.çocuk denedınızmı
Bennn hiç birşeyYok yani nasıl ben vajinismusum yani ilişkiye giremiyorum çocuk denemedik.
merhaba canım sen atlattın mıArkadaslar ozel doktorlara gitmeden oncre sansinizi devlet hastanesinde deneyin. Ben arastirma hastanesinde yendim 16 aylik evliyken atlattim seansim 3 ay surdu ve doktorumda cok tatli guler yuzlu samimiydi. Cok paralar sacmadan kurtulabilirsiniz allah bu konuda savas verenlerin yardimcisi olsun hergun sukrediyorum. Ins herkez atlatir..
Nasıl yaptınız nereye gittiniz çok Yardıma ihtiyacım var.Arkadaslar ozel doktorlara gitmeden oncre sansinizi devlet hastanesinde deneyin. Ben arastirma hastanesinde yendim 16 aylik evliyken atlattim seansim 3 ay surdu ve doktorumda cok tatli guler yuzlu samimiydi. Cok paralar sacmadan kurtulabilirsiniz allah bu konuda savas verenlerin yardimcisi olsun hergun sukrediyorum. Ins herkez atlatir..
canım bence canımız çok tatlı ondan olmuyor1 yıl olduu ama Haydar dön çok paramızı yedi daha gücümüz kalmadı
Sen atlattın ama dimi kesin yani canımcanım bence canımız çok tatlı ondan olmuyor
hayırrSen atlattın ama dimi kesin yani canım
Nasıl yaptınız nereye gittiniz çok Yardıma ihtiyacım var.
Neresi peki canım Bakırköy'e falanmıdevlet hastanesıne gittim cinsel işlev bozukluğuna
utanma yok ama sanki bıçak sokuyorlar orayaBi sey sorabilir miyim. Nasil bir korku bu? Canininiz aciyacagi korkusu mu utanmayla karisik bi korku mu. Tam olarak ne hissediyorsunuz?
bugun mü ben hiç inanmıyorum yenebileceğime ve bir gün bu huzur dolu evliliğim yıkılacak diye her gün düşünerek kendimi kahrediyorum, sokakta yürürken her çiftin gözüne bakıyorum düşünüyorum acaba benim gibi olan var mı diye. çook kötü bir durum bir kadın böyle bir şey yaşaması çok kötü kendimden utanıyorum.
Bi sey sorabilir miyim. Nasil bir korku bu? Canininiz aciyacagi korkusu mu utanmayla karisik bi korku mu. Tam olarak ne hissediyorsunuz?