vajinismus

Arkadaslar ozel doktorlara gitmeden oncre sansinizi devlet hastanesinde deneyin. Ben arastirma hastanesinde yendim 16 aylik evliyken atlattim seansim 3 ay surdu ve doktorumda cok tatli guler yuzlu samimiydi. Cok paralar sacmadan kurtulabilirsiniz allah bu konuda savas verenlerin yardimcisi olsun hergun sukrediyorum. Ins herkez atlatir..

Arkadaslar ozel doktorlara gitmeden oncre sansinizi devlet hastanesinde deneyin. Ben arastirma hastanesinde yendim 16 aylik evliyken atlattim seansim 3 ay surdu ve doktorumda cok tatli guler yuzlu samimiydi. Cok paralar sacmadan kurtulabilirsiniz allah bu konuda savas verenlerin yardimcisi olsun hergun sukrediyorum. Ins herkez atlatir..
merhaba canım sen atlattın mı

Nasıl yaptınız nereye gittiniz çok Yardıma ihtiyacım var.

Bi sey sorabilir miyim. Nasil bir korku bu? Canininiz aciyacagi korkusu mu utanmayla karisik bi korku mu. Tam olarak ne hissediyorsunuz?

Peki bu acinin gecici olacagini en fazla bes dakika ( o kadar bile sumez) surecegini biliyorsunuz degil mi? Yani agda yaptirmak bile daha aci verici aslinda hem de alisilan bi sey degil her ay ayni sey :) ama sevismek oyle degil ki git gide daha cok zevk veren daha mutlu eden bir sey.. Oraya bicak sokuyolar dediginiz sey oraya girmek icin yaratilmis, dizayn edilmis. Vajinaniz da bir penisin girebilecegi bir sekilde dizayn edilmis.. Nolur kendinizi bu zevkten mahrum etmeyin.esinizle gerilmenize hiiic gerek olmadigino bi kere bu meseleyi asinca anlayacaksiniz. İstediginiz kadar doktorlara para sacin bu kendi beyninizde asilacak bir durum. Kacirdiginiz gunlere yanacaksiniz vallahi!

bugun mü ben hiç inanmıyorum yenebileceğime ve bir gün bu huzur dolu evliliğim yıkılacak diye her gün düşünerek kendimi kahrediyorum, sokakta yürürken her çiftin gözüne bakıyorum düşünüyorum acaba benim gibi olan var mı diye. çook kötü bir durum bir kadın böyle bir şey yaşaması çok kötü kendimden utanıyorum.:KK43:

Utanma nolur utanma bende yenemedim daha bir sene ve 9 aylik evligim..

Bi sey sorabilir miyim. Nasil bir korku bu? Canininiz aciyacagi korkusu mu utanmayla karisik bi korku mu. Tam olarak ne hissediyorsunuz?

Korku iste sanki orada giris yok bizde sanki birsey girerse ölecez elimizde olmadan titremeler gerilmeler bas dönmeleri. Hele ben deneyecm diye korkudan bayildim öyle bir illetki sanki asla asla
Yenemicez

X