vajinismus

Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim bugün vajinismus ü yendim :) şükürler olsun . Ankara lina kadın hastalıkları merkezinde doktor hamiyet hanim ve zeynep hanım sayesinde yendim çok ilgili çok güler yüzlü çok anlayışlar .aynı zamanda fiyat olarakta diğer yerler gibi değil çok uygun fiyat . Birdakika bile beklemeyin hemen arayın ve gidin . O kadar güzel bi duygu ki yeni den evlenmiş gibiyim eşimle. Hiç anlamadım bile ne acı ne yanma hicbirsey . İnşallah hepiniz bu hastalığı yenersiniz . Unutmayın lina kadın hastalıkları jinekolok zeynep hanım psikolog hamiyet hanim. Eğer benim gibi ileri boyuttaysa hastaliginiz yardım almanız lazım .allah yardimciniZ olsun. Merak ettiğiniz bişey olursa yazabilirsiniz.
canımm keşke bu yaznı okuduğumda ben de aynı duyguları yaşabilseydim bende ankara dayım nasıl oldu kaç gün sürdü ve ne kadardı fiyatı

merhaba bnde kendimde vajinusmus dan süpeleniyorum ağrılı ilşki yasıyorum 8 aylık evliyim.bu ay vajinusmusdan egzersizle kurtulduğunuzu yazmısınız nekadar süre egzersiz yaptınız ve nasıl ayrıntılı yazarmısınız

1 hafta da yendim canım lina kadın hastalıkları nda doktorun adını yazdım ztn canım allah yardimciniZ olsun .

Kizlar bende evde egzersiz yapamadigim için doktora tedavi olmaya karar verdim 3.seansa gittim eger evde egzersiz yapamiyosaniz hic ertelemeden doktora gitmek en iyisi ben hep kendi kendimize bigun yeneriz diye 2 yil oldu iyiki de gitmisim daha tedavim bitmedi az kaldi ama yenicem orda yaptiklarimin hicbirni evde yapmaya cesaretim yoktu ben baya zor bir hastayim ben ysparsam herkes yapar

merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz:KK43:
merhaba,
3,5 yıllık evliliğimi bana zindan eden hastalıktır VAJİNİSMUS. kızlar allahım dermansız dert vermesin. bununda çaresi var hic üzülmeyin. Ben bu hastalıkdan HERA ailesi ve bana özgürlüğümü veren ŞENAY ESERDAĞ sayesinde yendim.
HERA Klinik sadece Vajinismus tedavisi yapan bir yer. uzman olmuşlar artık. Herkez cok güler yüzlü ve sıcakcık.Beni tedavi eden yeniden dünyaya getiren kör kuyudan çıkamama vesile olan dünya tatlısı ve güzeli ŞENAY ESERDAĞ a huzurunuzda teşekkür ederim.
Bu sorunu yaşayan herkeze bir an önce HERA ile iletişime geçmelerini önerebilirim. Maddi manevi her konuda insanlar yardımcı oluyor.
sevgiler

nasıl yani ben bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum ve ilk defa burda yazdım kaç sürdü sizin nasıl yendiniz biraz anlatabilirmisiniz çoook ihtiyacım var
merhaba,
bende HERA KLİNİK de tedavi oldum. Benim tedavimi Dr. ŞENAY ESERDAĞ yaptı.Hastalığımın derecesi yüksekti. 27 yaşında ve 3,5 yıllık evliydim. Evliliğim eşime de banada zindan olmuştu. Kendimi beceriksiz,eksik ve kötü hissediyordum. 3 ay öncesinde boşanmadan önce son tur son şans deyip HERA KLİNİGE gittik. Dünya güzeli ve tatlı dilli ŞENAY ESERDAĞ ile tedaviye başladık. sadece 3 gün de bu hastalık dan kurtuldum. Bu derdi yaşayan herekeze tavsiye ederim. ŞENAY ESERDAĞ ı bulun ve tedavinizi olun.
Sevgiler

merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz:KK43:
Merhaba Mecelli bende 9 aylık Evliyim ve ne yazıkkı bende yapamıyorum ve eşimi çok seviyorum tıpkı senin gibi Haydar dümene gittim ordada olmadı ve bir Sürü paramızı aldılar. Bazı uyuşturucu kremler verdi bana ama zorla yaptırmaya çalıştığı için orada olmadı maalesef bir daha gitmeyi düşünüyoruz bende yardım bekliyorum

arkadaşlar merhaba malesef bende vajinismusum 7 aylık evliyim allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun benimde kendimde umudum azalmaya başladı inancımı yitiriyorum inanılmaz korku duyuyorum : (
Bende vajinismusum aynı durumdayız bir yardım gören olursa banada söyle lütden

Merhaba Mecelli bende 9 aylık Evliyim ve ne yazıkkı bende yapamıyorum ve eşimi çok seviyorum tıpkı senin gibi Haydar dümene gittim ordada olmadı ve bir Sürü paramızı aldılar. Bazı uyuşturucu kremler verdi bana ama zorla yaptırmaya çalıştığı için orada olmadı maalesef bir daha gitmeyi düşünüyoruz bende yardım bekliyorum
canımm arkadaşlar çook iyi doktorlar tavsiye etmişler istersen onlarla görüş

X