Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm keşke bu yaznı okuduğumda ben de aynı duyguları yaşabilseydim bende ankara dayım nasıl oldu kaç gün sürdü ve ne kadardı fiyatıMerhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim bugün vajinismus ü yendim :) şükürler olsun . Ankara lina kadın hastalıkları merkezinde doktor hamiyet hanim ve zeynep hanım sayesinde yendim çok ilgili çok güler yüzlü çok anlayışlar .aynı zamanda fiyat olarakta diğer yerler gibi değil çok uygun fiyat . Birdakika bile beklemeyin hemen arayın ve gidin . O kadar güzel bi duygu ki yeni den evlenmiş gibiyim eşimle. Hiç anlamadım bile ne acı ne yanma hicbirsey . İnşallah hepiniz bu hastalığı yenersiniz . Unutmayın lina kadın hastalıkları jinekolok zeynep hanım psikolog hamiyet hanim. Eğer benim gibi ileri boyuttaysa hastaliginiz yardım almanız lazım .allah yardimciniZ olsun. Merak ettiğiniz bişey olursa yazabilirsiniz.
merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz[/QU
Ankara/ Çankayada Deren Klinil var. DR. Didem KURBAN. Tavsiye ederim.
canım tedavi olmadan olmaz. hemen tedaviye başla. ben de cok erteledim. olmuyor.yapıyorum çoook denedim olmuyor
yendin mi sencanım tedavi olmadan olmaz. hemen tedaviye başla. ben de cok erteledim. olmuyor.
ne k kadar ödedin canım ?1 hafta da yendim canım lina kadın hastalıkları nda doktorun adını yazdım ztn canım allah yardimciniZ olsun .
merhaba,merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz
merhaba,nasıl yani ben bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum ve ilk defa burda yazdım kaç sürdü sizin nasıl yendiniz biraz anlatabilirmisiniz çoook ihtiyacım var
Merhaba Mecelli bende 9 aylık Evliyim ve ne yazıkkı bende yapamıyorum ve eşimi çok seviyorum tıpkı senin gibi Haydar dümene gittim ordada olmadı ve bir Sürü paramızı aldılar. Bazı uyuşturucu kremler verdi bana ama zorla yaptırmaya çalıştığı için orada olmadı maalesef bir daha gitmeyi düşünüyoruz bende yardım bekliyorummerhaba kızlar 9 aylık evliyim ve vajinusmus hastasıyım lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim!!!!olmuyor olmuyor olmuyor eşimi çok seviyorum ama yapamıyoruz
Bende vajinismusum aynı durumdayız bir yardım gören olursa banada söyle lütdenarkadaşlar merhaba malesef bende vajinismusum 7 aylık evliyim allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun benimde kendimde umudum azalmaya başladı inancımı yitiriyorum inanılmaz korku duyuyorum : (
canımm arkadaşlar çook iyi doktorlar tavsiye etmişler istersen onlarla görüşMerhaba Mecelli bende 9 aylık Evliyim ve ne yazıkkı bende yapamıyorum ve eşimi çok seviyorum tıpkı senin gibi Haydar dümene gittim ordada olmadı ve bir Sürü paramızı aldılar. Bazı uyuşturucu kremler verdi bana ama zorla yaptırmaya çalıştığı için orada olmadı maalesef bir daha gitmeyi düşünüyoruz bende yardım bekliyorum
Kim meselacanımm arkadaşlar çook iyi doktorlar tavsiye etmişler istersen onlarla görüş
ne kadar oldu evlenelıNerede yazıyor nerede
HERA Klinik ankara daNerede yazıyor nerede