vajinismus:(

Merhaba bendede aynı sorun var 3.5 yıllık evliyim 15 aylık bir bebeğim var. Ama malesef vajinismusum da var. Artık tedavi olmaya karar verdik.gerekirse kredi cekecegiz ne lazımsa yapacağız. Hera klinik fiyatlar nekadar yada gittiğiniz diğer Dr larda

Merhaba bendede aynı sorun var 3.5 yıllık evliyim 15 aylık bir bebeğim var. Ama malesef vajinismusum da var. Artık tedavi olmaya karar verdik.gerekirse kredi cekecegiz ne lazımsa yapacağız. Hera klinik fiyatlar nekadar yada gittiğiniz diğer Dr larda
Hydra gitmeyin derim ben herYo bilmiyorumdum Haydar benimkisini cozemedi

arkadaşlar selam,
benim hala yenemediğim bir derdim var başlıktanda anlayacağınız gibi:KK43: vajinismusum herne kadar doktorlar kısmi desede..
bununla ilgili terapide aldım olmuyor yine olmuyor :KK43: muayene olabilecek aşamaya kadar geldim ama gerisi gelmiyor aranızda aşmış kişiler var mı?ne olur yardımcı olun :KK43:
canım aşmadıysan reyyan özcan temizkan hocamla ben 3günde yendim ben 4yıl bu sıkıntıyı yaşadım her berbatlığını biliyorum bi çok yere gittim ama olmadı ensonunda reyyan hocamla yendim git hiç düşünme ama inşallah yenmişindir

bana yardim edin... dr.gitdim çok pahali param o kadar yok...lütfen yenenler bana yardim edin lütfen kendimi öldürecegim..
hiç üzülme ben 4 yıl bu sıkıntıyı yaşadığım için bu süreçte bi sürü merkeze bi sürü para döktüğüm için biliyorum reyyan özcan kadın doğumcu ve cinsel terapist bu işin uzmanı ve diğer yerle gibi asla değil yüzde yüz tedavi garantisi veriyor ve ücreti de daha uygun

arkadaşlar selam,
benim hala yenemediğim bir derdim var başlıktanda anlayacağınız gibi:KK43: vajinismusum herne kadar doktorlar kısmi desede..
bununla ilgili terapide aldım olmuyor yine olmuyor :KK43: muayene olabilecek aşamaya kadar geldim ama gerisi gelmiyor aranızda aşmış kişiler var mı?ne olur yardımcı olun :KK43:
MERHABA CANIM BEN VAJİYİ YENELİ 4 AY OLDU
BU HEM FİZİKSEL HEM PSİKOLOJIK SORUN OLABİLİRMİŞ HASTAYA GÖRE DEĞİŞİYOR
HERA KLİNİKTE TEDAVİ OLDUM 3-4 GÜN FALAN SURMÜŞTÜ
%100 TEDAVİ SUNUYORLAR TEDAVİ OLMADAN DA BIRAKMIYORLAR

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
ay ne yaptın sen nasıl oldun belki bu kadar sıkıntı senin vaciyi yenmene yardım edecektir. çok üzüldüm sana

X