- 9 Şubat 2015
- 169
- 55
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yaptım hangi doktor biraz yazsana kac paraya mal oldu neler dediArkadaşlar artık vajinismusu yendim doktora gitdim mecburan parayi bulup gitdim vee çok mutlu oldum))) çok kolaymış hiççç acı çekmeden 4güne iyleştim))) 3gundur ilişki yaşıyorum super
tek çözüm hiç dert etme dr murat ulusoy bu sorunu 1,5 günde kökünden çözüyur.tabiALLAH IN İZNİYLE.bana yardim edin... dr.gitdim çok pahali param o kadar yok...lütfen yenenler bana yardim edin lütfen kendimi öldürecegim..
ben zaten sizin söyledikleriniz üzerine yazdım uzun uzadıya bulaşacak değildim ama peki siz bilirsiniz kusura bakmayın meşgul ettimCanım parmak egzersizleri ile durum hallolur. Zaten eşleriniz çok anlayışlı olduğu için bu vajinusmusla bukadar uzun süre devam ediyor. Korkulacak bişey yok. Bi sen bi ben değiliz milyonlarca kadın var bunu yaşayan yalnız değilsin. Sitede bununla ilgili yardımlaşma postu var oraya mutlaka bakmalısın bende orada yardım eden bi arkadas sayesinde yendim. Bir çok bacım ada yardım ettim ama artık yardımcı olamıyorum çok fazla vakit harcadığım için eşime vakit ayıramıyorum bazen yemek bile yapmıyordum oyüzden sık giremiyorum artık.
onu yazan ben degilim canm sen bana yardım et konuyu yazan benimben zaten sizin söyledikleriniz üzerine yazdım uzun uzadıya bulaşacak değildim ama peki siz bilirsiniz kusura bakmayın meşgul ettim
ne demek istediğinizi inanın ki anlamadım ama sorun değil ben sizin yazdığınıza alıntı yaptım sadece yardımcı olurum falan dediniz diye okudum neyse ben zaten diğer bölüme geçtim kusura bakmayın :)onu yazan ben degilim canm sen bana yardım et konuyu yazan benim
banada yardım edermisinizEdeyim canım bu hafta evim kalabalık misafirim var önümüzdeki haftaya başlayalım. Özelden yazışırız. Şimdi sana mesaj atıcam alacakların için.
Canım ben öyle çözdüm 5 mayısta bitti sonunda sende dene kurtul bu yukten inan 2 gündür o kadar mutluyum ki eşim de öyle 5 dk surmeden bitti darısı 2. Ye insmerhaba seferli aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum yardım lütfen Haydar dmende çözemediarkadaşlar selam,
benim hala yenemediğim bir derdim var başlıktanda anlayacağınız gibi vajinismusum herne kadar doktorlar kısmi desede..
bununla ilgili terapide aldım olmuyor yine olmuyor muayene olabilecek aşamaya kadar geldim ama gerisi gelmiyor aranızda aşmış kişiler var mı?ne olur yardımcı olun
Bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen acil evliliğim bitmek üzere bu Yüzden .Ben yardımcı olabilirim diyecektim ama üyeliğini iptal etmiş sanırım arkadaş.
mecbur doktora git baska olamaz bende oyleydim kendim yenerim sandim ama olmadi dr gitdik 4 gunde bittdiBana yardımcı olabilirmisiniz lütfen acil evliliğim bitmek üzere bu Yüzden .
Nereye gittinizmecbur doktora git baska olamaz bende oyleydim kendim yenerim sandim ama olmadi dr gitdik 4 gunde bittdi
ben azeryim bakuda gitdim..Günay hacıyev a facedə buldum ..ama mutlaka turkiye de de var git kesin iyi olacaksinNereye gittiniz