vajinismus:(

Arkadaşlar artık vajinismusu yendim doktora gitdim mecburan parayi bulup gitdim vee çok mutlu oldum))) çok kolaymış hiççç acı çekmeden 4güne iyleştim))) 3gundur ilişki yaşıyorum super

Arkadaşlar artık vajinismusu yendim doktora gitdim mecburan parayi bulup gitdim vee çok mutlu oldum))) çok kolaymış hiççç acı çekmeden 4güne iyleştim))) 3gundur ilişki yaşıyorum super
nasıl yaptım hangi doktor biraz yazsana kac paraya mal oldu neler dedi

bakin canlarım azerbaycan da doktor Günay hacıyeva parası 1700 azn tl ile bilmiyorum kaç para ediyor ama çook kolayy vallaha sizde doktora gidin ileşeceksiniz İNŞALLAH SİZDE MUTLU OLURSUNUZ

ama önce müayine ediyor sonra parayi söylüyor yanı çok fena olunca paha oluyo aama çok az vajinismssan ucuZ oluyoo ama vallaha değer o parayı vermege

Canım parmak egzersizleri ile durum hallolur. Zaten eşleriniz çok anlayışlı olduğu için bu vajinusmusla bukadar uzun süre devam ediyor. Korkulacak bişey yok. Bi sen bi ben değiliz milyonlarca kadın var bunu yaşayan yalnız değilsin. Sitede bununla ilgili yardımlaşma postu var oraya mutlaka bakmalısın bende orada yardım eden bi arkadas sayesinde yendim. Bir çok bacım ada yardım ettim ama artık yardımcı olamıyorum çok fazla vakit harcadığım için eşime vakit ayıramıyorum bazen yemek bile yapmıyordum oyüzden sık giremiyorum artık.
ben zaten sizin söyledikleriniz üzerine yazdım uzun uzadıya bulaşacak değildim ama peki siz bilirsiniz kusura bakmayın meşgul ettim

onu yazan ben degilim canm sen bana yardım et konuyu yazan benim
ne demek istediğinizi inanın ki anlamadım ama sorun değil ben sizin yazdığınıza alıntı yaptım sadece yardımcı olurum falan dediniz diye okudum neyse ben zaten diğer bölüme geçtim kusura bakmayın :)

Kızlar ben 2 sene 2 aydır bu sorunla ugrastim ve 5 Mayıs gecesi çok şükür muradima erdim . Burda bi bayandan okudum çözümünü tek seferde bitti ben de 3 ay tedavi gördüm cinsel işlev bozukluğu merkezinde fayda görmedim parmak egzersizleri yapıyordum ama Penis girmiodu allahın izniyle sizde asarsiniz

merhaba seferli aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??
Canım ben öyle çözdüm 5 mayısta bitti sonunda sende dene kurtul bu yukten inan 2 gündür o kadar mutluyum ki eşim de öyle 5 dk surmeden bitti darısı 2. Ye ins

herkese merhaba arkadaslar
ben bu sene 14 eylulde evlendım
ve melasef ben olması gerektıgı gıbı olamadım...
ınanılmaz bı agrı endıse korku ve sonu basarısızlık
gercekten cok anlayıslı bı esım var... Fazlasıyla anlayıslı...
1.ayımızda doktora gıttık muayene ettı ve tabıkı agrın olur kendını cok yıpratmıssın keske hemen doktora gorunseydın . pek gorunmeyen zar modelın var septalı zar ve vajınan olması gerekenden fazlasıyla dar dedı
Önce bı merhem verdı sakin olun ve tekrar deneyın olmazsa gelın goruselım dedı
tabıkı yıne olmadı ustune adet oldum neyse korkudan erteleyerek 1 ay sonra yıne gıttık
evlenelı toplam 2 ay olmus oldu... hungur hungur aglamalar sınır krızı gecırmeler kasılmaktan tum vucudun tutulması sıkıntılı surec
Doktora basaramadım dedım. Kızdı bana hemen olmak zorundamı kı nasılsa evlısınız enı sonu olur senden daha kotu durumda olan hamıle kaldı dogurdu bile dedi

bana kızlık zarı cıkartma operasyonu ve vajına genısletmeyı onerdı
1 saat suren genel anestezıyle amelıyat oldum

vajınam okadar darmıs kı catlama olmus amelıyat esnasında 4 dıkıs atılmıs
dogum yapmıs gıbı hastaneden cıktım ve her hafta doktora pansuman ve kontrole gıttım
dıkısımın ıyılesmesı ve pansumanım 2 ay surdu

yanı evlenelı tam 4 ay oldu... ben hala kendımı eksık yarım basarısız hıssedıyorum. En kotusu yıllarca kocanıza sakladıgınız o özel doku nesterle gıdıyor iyimi :)

en son kontrolde doktorum artık iliskiye gırmen gerekıyor haşa korkuyorsan psıkolog onerırım dedı halbukı gayet mantıklı konusmustu fakat ben o duygusallıkla alındım ve kendım basarıcam dedım

amelıyatdan sonra mantarım oldu mantar ıcın kullanılan antıbıyotık sureklı yatmak hareketsızlık yanlıs hareket her neyse yasayacaklarım varmıs kelaynak olan ben kıldonmesı oldum :)

onun ıcın yıne antıbıyotık kullandım ve yıne mantar sanırım kist oldum dıyerek doktora gıttıgımde doktorda sasırdı gordugu karsısında

o baktıgı sankı benımkı degıldı baska bı dunya bı mantar bu kadar sıslık yaparmı arkadas

halıyle eslı bı mantar tedavısı 2 ay fıtıl kullanımı ve ılıskı yasak :KK70:

sonra ne mı oldu ? vajınusmus lu bırı vajınal operasyon gecırıyor agır mantar gecıyor bı turlu ılıskıye yaklasamıyor ınanılmaz acılar cekıyor acı ustune acı tabı korkularda katlanıyor

keske dedım evlenmeseydım keske kadın olarak yaratılmasaydım cok zordu...

sonra ılaclar bıttı... Sislikler gıttı... agrılar azaldı... fıtılı bıle tam yerlestıremeyen ben parmak egzersızı yapmaya basladım bu sıtede vajınusmusu yenenlerın yazdıklarına onerılerıne dayanarak

sonra bı baktım acımıyo o 1 parmak oldu 2 parmak ınanılmıcak sekılde acımıyor
esımden rıca ettım o parmagıyla denedı yıne acımadı

sonra yakımlasmaya karar verdık evlılıgımızın 6.ayı olmus oluyo bu arada...

yarısı bı baktım gırdı ama gerı kalan kısım sankı bı seye dayanıyo duvar gıbıydı
e parmak gırıyo o nasıl gıremez mantıksız dedım
elımle esımı tuttum asagı dogru bastırdım pıt dıye bı kaydı

sıfır acı

ınanılır gıbı degıldı

onca acı onca ılac onca stres onca koca ay bosamıydı yanı :KK70:

o sevıncle ben nasıl aglıyorum cok mutluyum cok mutluyum dıye

ve sankı yıllardır evlıymısım gıbı hersey tam olması gerektıgı gıbı oldu o aksam

hıc acımadı

cunku acı aklımdaydı ben kasıyordum acıyacak dıye korkuyordum korktukca kasılıyordum

gece sonunda hepsı bu muymus bukadarcıkmıymıs dedım :)

gecen aylarıma yasadıgım acılara uzuldum

sımdı 8.ayın ıcındeyız evlılıgımızde

ve bebıs ıstıyoruz

gun asırı mutlaka yakınlasırıyoruz ve hıc hıc hıc acı yok

bu sorunu yasayanlara sunu soyluyorum

acının dıbını gordum

ust uste yasadıgım acılar operasyonlar hastalıklar

ustune esımın fazla anlayısının altında ezılısım

bunu ben bıle basardıysam haylı haylı yaparsınız kızlar

korkmayın, acıdıkca acının korkunun ustune gıdın, yaptıkca acılıyor esnıyor

kendınızı rahat bırakın , bol dua edın

hıc bı kadın ölmemiş ya bu yuzden sonucta dogum yapılıyor ordan onun dusunun

onca acıya ragmen vazgecmedım ustune gıttım basarıcam dedım hep burdakı basarı oykusunu okudum ve ıstedıgım seyde o vajınusmusu basaran uyeler ısım lıstesınde kendı adımı gormektı :)

sımdı tek ıstegım anne olmak .

Selam kızlarrr,
ben bu hastalık dan 3 ay önce kurtuldumm. Sizlerede tavsiye ederimm sizde tedavinizi olun. Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim ailemin zorlaması ile oldu ve cinsellik olmadığı için 1 yıl içinde bittti. Ben hep zorla evlendiğim için cinsellik olmadığını düşünüyordum. 4 yıl önce aşık oldum ve evlendik.3,5 yıllık evliğim. Bu hastalık bir gölge gibi benimle arkamdan geldi. Daha sonra 2. evliliğimi de tam bitirmek üzereyken son tur son şans deyip HERA KLINIK çıktı. Maddi manave her şey bitti demiştik ki ŞENAY ESERDAĞ beni yeniden hayat bağladı. Sadece 3 günde beni VAJİNİSMUS derdinden kurtardı.
Bu derdi yaşayan herkeze söylüyorum lütfen kendinize izin verin. kendinize güvenin veeee HERA Klınıgı bulun ŞENAY ESERDAĞ a tedavi olun. Onu ve HERA ailesini cok seviyorum.
Sevgiler

arkadaşlar selam,
benim hala yenemediğim bir derdim var başlıktanda anlayacağınız gibi:KK43: vajinismusum herne kadar doktorlar kısmi desede..
bununla ilgili terapide aldım olmuyor yine olmuyor :KK43: muayene olabilecek aşamaya kadar geldim ama gerisi gelmiyor aranızda aşmış kişiler var mı?ne olur yardımcı olun :KK43:
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum yardım lütfen Haydar dmende çözemedi

X