Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vajinismus
- Konu Sahibi seher0610
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
Ne kadar ücret odediniz acabaMerhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.
- 15 Ekim 2014
- 2
- 1
- 1
- 42
Merhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.
- 15 Ekim 2014
- 2
- 1
- 1
- 42
Kesinlikle haklısınız Seher hnmNe kadar ücret odediniz acaba
Kesinlikle haklısınız Seher hanım bende birçok yere gittim ve bu konuda mağdurdum ama şuanda çok mutluyum ücretini düşünmeden hemen gidip muayene olun kısa zamanda sonuç alabileceğiniz tek yer Dr. Süleyman Eserdağ Hera Klinik bu konuda çok sıkıntılar çektim soru sormak isteyen olursa cevaplayabilirimMerhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.
- 11 Mart 2014
- 449
- 191
- 53
NE YAPTINIZDA İYİ GELDİ...NASIL KURTULDUNUZ.. BEN COK UTANIYOM.Kac para verdiniz? 5 bin mi 6 bin mi?
Boyle doktorlar kesinlikle bu durumu kullanan insanlar. Ben olsam elin doktoruna gidip vajinama vibrator sokmasina izin vermezdim. Onun yaptigini ben kendi mahremimde yaptim, kendim basardim. Ya da esler yapsin.
Ben burda reklama comak sokmus gibi olucam ama o gittiginiz doktorlar sihirbaz degil, o kadar para versem ben de yenmek zorunda hissederim kendimi
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Parmak egzersizleriyle yendim ben.NE YAPTINIZDA İYİ GELDİ...NASIL KURTULDUNUZ.. BEN COK UTANIYOM.
- 11 Mart 2014
- 449
- 191
- 53
benim midem kalkıyoParmak egzersizleriyle yendim ben.
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Yenmek istiyosan yapmalisin egzersiz, ya da bir aparat edin kendine parmak sokmak istemiyorsan. En kolay aparat beyaz bakkal mumunu peceteye sarip strecle, sonra her egzersizinde prezervatife gecir.benim midem kalkıyo
Egzersizle vajina kaslarini oraya bi seyin girebilecegine alistiriyosun. İliski sirasinda simsiki kapaniyor o kaslar, istesen de gevseyemezsin, o yuzden egzersiz sart.
Eger midem kalkiyor diye yapmazsan egzersiz ve surekli ertelersen ya 5-6 bini gozden cikarip elin doktorunun vajinana bisey sokmasini goze alicaksin ya da yillarca bekliceksin. Secim senin canim. Egzersiz yapmaktan daha kolay bisey yok bana sorarsan.,,
- 11 Mart 2014
- 449
- 191
- 53
elin doktoru deme ben kadın jinekologcuya bile gittimmi terden ölüyo....Yenmek istiyosan yapmalisin egzersiz, ya da bir aparat edin kendine parmak sokmak istemiyorsan. En kolay aparat beyaz bakkal mumunu peceteye sarip strecle, sonra her egzersizinde prezervatife gecir.
Egzersizle vajina kaslarini oraya bi seyin girebilecegine alistiriyosun. İliski sirasinda simsiki kapaniyor o kaslar, istesen de gevseyemezsin, o yuzden egzersiz sart.
Eger midem kalkiyor diye yapmazsan egzersiz ve surekli ertelersen ya 5-6 bini gozden cikarip elin doktorunun vajinana bisey sokmasini goze alicaksin ya da yillarca bekliceksin. Secim senin canim. Egzersiz yapmaktan daha kolay bisey yok bana sorarsan.,,
- 29 Eylül 2014
- 12
- 3
- 3
- 34
- 8 Ekim 2014
- 2
- 1
- 1
- 41
Bende bu sıkıntıyla Dr. Süleyman Eserdağ ve ekibiyle yendim en son çarem onlardı keşke çok öncesinde gitseydim ama maalesef denemeden olmuyorMerhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.
- 25 Ocak 2014
- 14
- 4
- 38
merhaba arkadaşlar. ben de yeni evliyim henüz 2 ay oldu ama aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim fakat doktor çok atarlı bir kadındı ve adeta sorunumuzla dalga geçti biz de 2. seanstan sonra bıraktık ama doktorun anlattığı nefes ve parmak egzersizlerini uygulamaya devam ediyorum. parmak egzersizleri her geçen gün kolaylaşıyor. tecrübe edenler bana dönebilirler mi lütfen? bu durumda bu sorundan kurtulmam daha çok sürer mi? (daha uzun yaşayanlar var lütfen yanlış anlamayın sadece merak ediyorum )
Canım 3 yıllık evliyim evliliğimin 1.5 yılı vajinidmuslu geçti. Ben İstanbul'dayım SENTEZ danışmanlık Guldane kavgacıya gıttım. Toplamda 1000 tl odedim seans ücreti 1.5 sene ınce 200 tl idi şimdi muhtemelen 250 dir 5 seansta bitti. Hiç yenemeyeceğimi sanıyordum ama ben yaptıysam herkes yapar. Ama nefes ve parmak egzersizlerine başladıysan kesınlıkle devam et hergun aksatmadan. Her seferinde başaracağını dusun. Egerki egzersizlerine aksatmadan devam edersen olur. Buarada arkadaş mumla dene demiş ama mum cok etkili olmaz. Çünkü kasılmalarını parmak egzersizinde hissediyorsun ve her egzersizde yavaş yavaş kasılmaların azaldığını görünce basardıgını göreceksin. Birde parmak egzersizinde bebe yagını kullanmanı tavsıye ederm cnm.merhaba arkadaşlar. ben de yeni evliyim henüz 2 ay oldu ama aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim fakat doktor çok atarlı bir kadındı ve adeta sorunumuzla dalga geçti biz de 2. seanstan sonra bıraktık ama doktorun anlattığı nefes ve parmak egzersizlerini uygulamaya devam ediyorum. parmak egzersizleri her geçen gün kolaylaşıyor. tecrübe edenler bana dönebilirler mi lütfen? bu durumda bu sorundan kurtulmam daha çok sürer mi? (daha uzun yaşayanlar var lütfen yanlış anlamayın sadece merak ediyorum )
- 25 Aralık 2014
- 31
- 3
- 13