• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus

Ben iki yıl cektim devlette onbeş gündebi seans verip insana çile veriyorlar. Doktor oara alıyo ama hak ediyo . Ben daha öncede üç doktora gittim hiç bi ile yaramadı. Son gittiğim çok faydalı. Yukarıda biri reklam demiş ne kadar ayıp ve saygısızca bu ileti çeken bilir .

• Ben de Ankara'da bayan cinsel terapiste gittim. Halledilemez gözüyle baktığım vajinismus illetinden,çevremdekilerin yanında başım eyik gezmekten kurtuldum.O kadar rahatladım ki..Allah bin kere razı olsun doktorumdan...

Merhabalar..devlet hastanesi derken hangi hastaneler ücretsiz yapıyor bilgi verir misiniz ücretler cok ucuk bana göre istanbul anadolu yakasında var mıdır cok pahalı olmayan yada devlet karşılıyor mu?

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim ve hala esimle cinsel birleşme olmadı napicagimi bilmiyorum uyku hapi uyuşturucu krem demedim olmadı bana yardim edin

Merhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.
Ne kadar ücret odediniz acaba

Merhaba arkadaşlar tam 2 yıl vajinismus ile yaşayıp bi sürü doktora gidip çözüm bulamayan biriydim. Tesadüfen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ ı buldum onun kliniğine gidip başarısız olan kimse yokmuş ve 3günde yüzde yüz tedavi garantisi veriyorlar diye okudum. Ve hemen arayıp randevu aldım. O kadar sıcak bi ortamla karşılaştım ki anlatamam gerçekten de dedikleri gibi 3.günde kurtuldum. Su an nasıl mutluyum anlatamam. Bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem başka yerlerde boşa zaman kaybetmeden hemen DR SÜLEYMAN ESERDAĞ HERA KLİNİK ile iletişime geçin.

Ne kadar ücret odediniz acaba
Kesinlikle haklısınız Seher hnm
Kesinlikle haklısınız Seher hanım bende birçok yere gittim ve bu konuda mağdurdum ama şuanda çok mutluyum ücretini düşünmeden hemen gidip muayene olun kısa zamanda sonuç alabileceğiniz tek yer Dr. Süleyman Eserdağ Hera Klinik bu konuda çok sıkıntılar çektim soru sormak isteyen olursa cevaplayabilirim

Kac para verdiniz? 5 bin mi 6 bin mi?
Boyle doktorlar kesinlikle bu durumu kullanan insanlar. Ben olsam elin doktoruna gidip vajinama vibrator sokmasina izin vermezdim. Onun yaptigini ben kendi mahremimde yaptim, kendim basardim. Ya da esler yapsin.
Ben burda reklama comak sokmus gibi olucam ama o gittiginiz doktorlar sihirbaz degil, o kadar para versem ben de yenmek zorunda hissederim kendimi:KK51:
NE YAPTINIZDA İYİ GELDİ...NASIL KURTULDUNUZ.. BEN COK UTANIYOM.

benim midem kalkıyo
Yenmek istiyosan yapmalisin egzersiz, ya da bir aparat edin kendine parmak sokmak istemiyorsan. En kolay aparat beyaz bakkal mumunu peceteye sarip strecle, sonra her egzersizinde prezervatife gecir.
Egzersizle vajina kaslarini oraya bi seyin girebilecegine alistiriyosun. İliski sirasinda simsiki kapaniyor o kaslar, istesen de gevseyemezsin, o yuzden egzersiz sart.
Eger midem kalkiyor diye yapmazsan egzersiz ve surekli ertelersen ya 5-6 bini gozden cikarip elin doktorunun vajinana bisey sokmasini goze alicaksin ya da yillarca bekliceksin. Secim senin canim. Egzersiz yapmaktan daha kolay bisey yok bana sorarsan.,,

Yenmek istiyosan yapmalisin egzersiz, ya da bir aparat edin kendine parmak sokmak istemiyorsan. En kolay aparat beyaz bakkal mumunu peceteye sarip strecle, sonra her egzersizinde prezervatife gecir.
Egzersizle vajina kaslarini oraya bi seyin girebilecegine alistiriyosun. İliski sirasinda simsiki kapaniyor o kaslar, istesen de gevseyemezsin, o yuzden egzersiz sart.
Eger midem kalkiyor diye yapmazsan egzersiz ve surekli ertelersen ya 5-6 bini gozden cikarip elin doktorunun vajinana bisey sokmasini goze alicaksin ya da yillarca bekliceksin. Secim senin canim. Egzersiz yapmaktan daha kolay bisey yok bana sorarsan.,,
elin doktoru deme ben kadın jinekologcuya bile gittimmi terden ölüyo....

Bende parmak egzersizleriyle yendin ilk 1 hafta yapamadim ama hirs ettim cok kolay insan isteyince yapilamayacak bisey yok

Bende bu sıkıntıyla Dr. Süleyman Eserdağ ve ekibiyle yendim en son çarem onlardı keşke çok öncesinde gitseydim ama maalesef denemeden olmuyor

merhaba arkadaşlar. ben de yeni evliyim henüz 2 ay oldu ama aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim fakat doktor çok atarlı bir kadındı ve adeta sorunumuzla dalga geçti biz de 2. seanstan sonra bıraktık ama doktorun anlattığı nefes ve parmak egzersizlerini uygulamaya devam ediyorum. parmak egzersizleri her geçen gün kolaylaşıyor. tecrübe edenler bana dönebilirler mi lütfen? bu durumda bu sorundan kurtulmam daha çok sürer mi? (daha uzun yaşayanlar var lütfen yanlış anlamayın sadece merak ediyorum )

Parmak egzersizi ile yenenler var ama bana çokta mantıklı gelmiyo sonuçta parmak kemikli bi yapı Peniste kemik yok ayrıca parmagın boyutu penisin boyutu ile bir mi. Parmak sokup hala ilişkiye giremeyenlerde var. En doğrusu uzman yardımı

Elin doktoru ne demek ya ne saçma bi yaklaşım. Doğum yaparken elin doktoruna da acma o zaman. Yasemin hanım

merhaba arkadaşlar. ben de yeni evliyim henüz 2 ay oldu ama aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim fakat doktor çok atarlı bir kadındı ve adeta sorunumuzla dalga geçti biz de 2. seanstan sonra bıraktık ama doktorun anlattığı nefes ve parmak egzersizlerini uygulamaya devam ediyorum. parmak egzersizleri her geçen gün kolaylaşıyor. tecrübe edenler bana dönebilirler mi lütfen? bu durumda bu sorundan kurtulmam daha çok sürer mi? (daha uzun yaşayanlar var lütfen yanlış anlamayın sadece merak ediyorum )
Canım 3 yıllık evliyim evliliğimin 1.5 yılı vajinidmuslu geçti. Ben İstanbul'dayım SENTEZ danışmanlık Guldane kavgacıya gıttım. Toplamda 1000 tl odedim seans ücreti 1.5 sene ınce 200 tl idi şimdi muhtemelen 250 dir 5 seansta bitti. Hiç yenemeyeceğimi sanıyordum ama ben yaptıysam herkes yapar. Ama nefes ve parmak egzersizlerine başladıysan kesınlıkle devam et hergun aksatmadan. Her seferinde başaracağını dusun. Egerki egzersizlerine aksatmadan devam edersen olur. Buarada arkadaş mumla dene demiş ama mum cok etkili olmaz. Çünkü kasılmalarını parmak egzersizinde hissediyorsun ve her egzersizde yavaş yavaş kasılmaların azaldığını görünce basardıgını göreceksin. Birde parmak egzersizinde bebe yagını kullanmanı tavsıye ederm cnm.

Merhaba.. 2 senelik evliyim hala kurtulamadım şu illetten :-( çok çaresizim, moralim çok düşük.. Sanki hiç bir zaman kurtulamıyacakmışım gibi. O egzersizle bırak uygulamayı, okudukça geriliyorum! Ne olur yardım edin, moral verin. Çok ihtiyacım var buna..

Bende aynı durumdayım o egzersizkeri okurken bile karnıma kasılmalar girşyo okunaya devam edemiyorum..güldane kavgacı da parmak egzersizi yaptırıyo nu acaba dğer doktorlar cok ücret istiyor :(

Back