• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus :( :( :( :(

Budur arkadaşım..ayrıca bu yuh tabiri de oldukça ters bir tepki. Bi bildiğimiz var demekki. İş işten geçmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz burda. Birlikte olamıyor çünkü kendi de farkında yapmaya çalıştığı şeyin ciddiyetinin. Dönüşü olmayacak biliyor. Ve psikolojik olarak yapamıyor bunu. Vicdanı huzursuzlanıyor. Burda onu yüreklendirmeye çalışmak, bişey olmaz bırak kendini erkek arkadaşına demek Yuh tabirini daha çok hakederdi bence. O hareketi yapmadığımız için de kusura bakma emi? :kızgın:

ne için bılıyormusun Düşüncelerımızı söylüyoruz ilerde yuh dememek için

demek ki istiyo yapamıyo bırakın o sizden taciz yardımı istemiyor ki vajinimus yardımı istiyor.CADIARZU

Mesleğin doğrumu bilmiyorum ama hukuk fakültesi okuyan biri bu şekilde düşünmesini yadırgadım ..Yolunuz açık olsun..

Yazmim yazmim dedim ama yazcammsengözlerimebaksanab
güzin ablaya bir kı''güzin abla sevgilimin evine gittik.İçecek ikram etti ama o içtikten sonra uyuya kaldı sence ne olabilir''gibi bişiler yazmıştı:delphin:
Güzin ablanında cevabı kızım sen allahın sevgili kuluymuşsun...
Vel hasıl kelammmm Allahın sevgili kuluymuşsun arkadaş:1ninca:

yahu bir ilk mesaja nakın bir de sizin dediklerinize! kız ne diyo: erkek arkadaşımla birlikte olamıyorum kilitleniyorum, çoğunuzun verdiği cevap; allah seni düşünmüş ne acele ediyosun, kocana sakla bla bla... bu mudur yani yuh :kahve:

ne diyelim peki sen söyle.aferin ne güzel yapmışsın.mutlaka yaparsın başarırsın.evlenmene gerek yok ,neden bekleyesin ki.devam et mi diyelim.nedir doğrusu söyle de bilelim hadi. kötükedihüso

Bence erkek arkadaşınla yenmeye çalışma..her işte bir hayır vardır. Eşin olsa yen derim ama erkek arkadaşınla olmuyorsa belli ki allah senin iyiliğini düşünüyor.

bu acele neden ki bekle kocanla yapamazsan kaygılanırsın

Bence; Psikolojik daha çok genç yaştasın ve endişelerin ve korkuların yüzünden hem erkek arkadaşını isterken hemde yanlış olduğunu bildiğin için bu duruma düşüyorsun..Meleğim iyi düşün gencecik yaşta pişman olacağın hatalarda bulunma Ben evlat hasreti çeken biri olaraktan inan senin durumun içimi acıtıyor..
Erkek arkadaşınla anı paylaş ama özelini kocana ilk geceye sakla ..İnan anlamını evlendiğin zaman kocanla anlarsın Ben olsam senin yerinde vajinumus yerine Erkek arkadaşınla seviyeni belirlemede yardım alabilirsin bizlerden..

Allah yardımcın olsun başkada bişi demiyorum..Vajinusmusunla başbaşa bırakıyorum şakkıdı

bence de her işte bir hayır vardır bu kadar diretmek neden ? her şeyin bir zamanı var.bence olmadığı iyi olmuş ...

canım burda her zaman hoşuna gidecek mesajlar okuyamayabilirsin de,,
ben de erkek arkadaşıyla vajinismus sorunu yaşayıp da kaygılananını ilk kez okudum yani..

Yazmim yazmim dedim ama yazcammsengözlerimebaksanab
güzin ablaya bir kı''güzin abla sevgilimin evine gittik.İçecek ikram etti ama o içtikten sonra uyuya kaldı sence ne olabilir''gibi bişiler yazmıştı:delphin:
Güzin ablanında cevabı kızım sen allahın sevgili kuluymuşsun...
Vel hasıl kelammmm Allahın sevgili kuluymuşsun arkadaş:1ninca:

sonuna kadar katılıyorum arkadaslarımaavereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:

bütün yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ama sorunum yaptığım şeyin doğru olup olmadığı değil bu dertten nasıl kurtulacağım.evlenene kadar bu sorunu yenemezsem naparım bilmiyorum :(

evlendiğin zaman bu sorun devam ederse inanki böyle telaşlanmazsın
yanlış bir şey yapmadığın için hemen dr gider görünür ve en kısa zamanda haledersin
şimdi eminimki sende yaptığın şeyin doğru olmadığını bildiğn için kendini kasıyorsun
ne olur bi 2-3 sene sonra neler yaşayabileceğini düşün

bütün yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ama sorunum yaptığım şeyin doğru olup olmadığı değil bu dertten nasıl kurtulacağım.evlenene kadar bu sorunu yenemezsem naparım bilmiyorum :(

ya yazını okudum ve hönk diye kaldım
nasıl yani evlenene kadar yenemezsem
ya arkadaşım biz afrikada yaşamıyoruz ki sen bakire olarak evlenmemelisin
saçmalama yaa
evlenince halledersin..ne yani ,bak eşim ben vajinismuz değilim bunu zamanında kanıtlamadım demek için mi evlenene kadar halletmelisin
töbe töbe

skandal yaa:((((
üzüldüm öğrenciymişssnde korkundan dolayı olabilir bence çünkü yasak olarak bu işi yapıyorsun senin kine tam oalrak vaginısmusda denmez aslında.
bırak olmuyorsa her işde hayır wardır...

canım bence doktora gitmelisin. doktordan başka kimse sana bu konuda yardımcı olamaz. arkadaşlar sonuçta herkesin inançları,doğruları farklıdır. o yüzden ahlaki yapılan yorumları doğru bulmuyorum. reşit bir insan sonuçta kendi geleceğini bizlerden daha iyi düşünür. şahsen ben arada resmiyet olmadan yapılmaması taraftarıyım çünkü ayrılık durumda yaratacağı psikolojik sorunlar da hayli ağır olur. ama yinede senin hayatın nasıl istersen öyle yaşa canım.

bence ilk öce allahın emriyle hayırla bir evlen yuva kur ondan sonra evlilğin kerameti huzuru ve rahatlığı sana yardımcı olcak çok güzel anatırdım ama evlen öyle!!!!:olmaz:

rabbim bebek steyen bütün kullarına şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı inançlı evlatlar nasip etsin herşeyin hayırlısı yaradan zamanını çok iyi biliyor tevekkül ile bekle :emir_bebek:

bence ilk öce allahın emriyle hayırla bir evlen yuva kur ondan sonra evlilğin kerameti huzuru ve rahatlığı sana yardımcı olcak çok güzel anatırdım ama evlen öyle!!!!:olmaz:

mislina arkadasım cok güzel anlatırım demişsin.demek ki vjnsmus u yenenlerdensin.öyleyse anlat yardımcı ol bize.bu çaresizliği en iyi yasayanlar bilir.istersen özelden yaz.

Back