- 13 Mart 2023
- 58
- 161
- 31
Tabikide veHangi spraydi o yardım eder misiniz
Hangi spraydi o yardım eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide veHangi spraydi o yardım eder misiniz
Hangi spraydi o yardım eder misiniz
Muhtemelen öyleYani hiç mi cilveleşme olmuyor bu da sıkıntı en azından sevgili gibi olun bacım bu denli uzaklık sıkıntı .eşinin seni çekici bulmaması değil seni ürkütmemek için adımı senden bekliyor olabilir
Bu spreyi çok duydum ama işe yarar mı emin olamadım. Ben ilk başlarda hiç içime alamıyordum çünkü dayanılmaz bir acı oluyordu şimdi yavaş yavaş başını almaya başladım. Sprey sıktığınızda acı daha az mı hissediliyor acaba. Dilatör ile denediğimde hiç acı yok ama iş penise gelince kendimi kasıyorum sanırımMerhaba ben de 3 haftalık evliyim kendimi çok kasıyorum doktora gitmedim vajinismus muyum bilmiyorum ama penisin en fazla yarısı giriyor sonra ilerlemiyor tıkanıyordu. Pelvik kasını esneten egzersiz yaptım ve oradaki kasları kendimi rahatlatarak açmayı denedim ve vemcaine uyuşturucu sprey kullandım kayganlaştırıcı da tabi işe yaradı ve penisin hepsi girdi ilk defa ama canım acımaya da devam ediyordu ama başardık. Sadece ben zevk almadım sanırım onun için denemeye devam etmemiz gerekiyor siz de spreyi deneyebilirsiniz ya da isteyene egzersizin adını vs de atarım YouTube da var.
Ben penis haricinde bir yöntem denemedim parmakla da kendimi ellemeyi sevmediğim için hiç denemedim vajinaya. Peniste kendinizi kasmanız çok normal ben de öyleyim çünkü sprey uyuşturuyor gerçekten ama acı hala içerden hissediliyor nir de ben içeri pek sürmedim daha çok girişe sürdüm ve gerçekten çok uyuştu özellikle vulva kısmı hatta eşime de bulaşmış sanırım onda da geciktirmeye neden oldu zaten erkekler de geciktirmesi için kullanıyormuş 6 fıs elime sıkıp sürdüm bir dahakine sadece 1 tane süreceğim çünkü geciktirmeye ihtiyacımız yok bence deneyin ama pelvik kaslarınızı esnetmeniz ve kendiniz hazırlamanız daha önemli. Bir doktor “vajina esneyen bir organ sex için yaratılan bir organ oradan çocuk çıkıyor çok esnek bir yapıya sahip bunu aklınızda tutun sürekli” demişti bir videoda ben de bunu egzersiz yaparken sesli söyledim. Cinsel birleşme sırasında da hatta içimden esneyen bir organ vajina esner vs dedim ve gerçekten vücudumun açıldığını hissettim eşim de çok kolaylaştığını fark etti ve hepsini içime alabildim inşallah yakın zaman da siz de başarırsınızBu spreyi çok duydum ama işe yarar mı emin olamadım. Ben ilk başlarda hiç içime alamıyordum çünkü dayanılmaz bir acı oluyordu şimdi yavaş yavaş başını almaya başladım. Sprey sıktığınızda acı daha az mı hissediliyor acaba. Dilatör ile denediğimde hiç acı yok ama iş penise gelince kendimi kasıyorum sanırım
Aslında 2 3 denemem kaldığını hissediyorum :) çok yaklaştım. Sadece o acıyacak korkusunu kafamdan atmam gerekiyor. Çünkü ilk denemelerde çok büyük bir acı oldu oradan bir korku kaldı sanırım. O zaman spreyi alayım ve direkt vajinama değil de elime sıkıp o şekilde süreyim değil mi ? 1 fıs bile yeterli olur diyorsunuzBen penis haricinde bir yöntem denemedim parmakla da kendimi ellemeyi sevmediğim için hiç denemedim vajinaya. Peniste kendinizi kasmanız çok normal ben de öyleyim çünkü sprey uyuşturuyor gerçekten ama acı hala içerden hissediliyor nir de ben içeri pek sürmedim daha çok girişe sürdüm ve gerçekten çok uyuştu özellikle vulva kısmı hatta eşime de bulaşmış sanırım onda da geciktirmeye neden oldu zaten erkekler de geciktirmesi için kullanıyormuş 6 fıs elime sıkıp sürdüm bir dahakine sadece 1 tane süreceğim çünkü geciktirmeye ihtiyacımız yok bence deneyin ama pelvik kaslarınızı esnetmeniz ve kendiniz hazırlamanız daha önemli. Bir doktor “vajina esneyen bir organ sex için yaratılan bir organ oradan çocuk çıkıyor çok esnek bir yapıya sahip bunu aklınızda tutun sürekli” demişti bir videoda ben de bunu egzersiz yaparken sesli söyledim. Cinsel birleşme sırasında da hatta içimden esneyen bir organ vajina esner vs dedim ve gerçekten vücudumun açıldığını hissettim eşim de çok kolaylaştığını fark etti ve hepsini içime alabildim inşallah yakın zaman da siz de başarırsınız
Aslında 2 3 denemem kaldığını hissediyorum :) çok yaklaştım. Sadece o acıyacak korkusunu kafamdan atmam gerekiyor. Çünkü ilk denemelerde çok büyük bir acı oldu oradan bir korku kaldı sanırım. O zaman spreyi alayım ve direkt vajinama değil de elime sıkıp o şekilde süreyim değil mi ? 1 fıs bile yeterli olur
Hangi sprey? Nasıl yendiğinizi anlatabilir misinizDr yardımı falan hikaye bence 7.ayımda aştım ve herkese yardımcı olmak isterim bende burda cözdüm sorunumu sprey ile ilişkiye girebildim onca aydan sonra tamamen kafada bitiyor inanki
Banada söylermisiniz nasıl bir sprey ne ise yarıyor. Bende yenemedım ve deneyemiyorum bileHangi spraydi o yardım eder misiniz
Banada söylermisiniz nasıl bir sprey ne ise yarıyor. Bende yenemedım ve deneyemiyorum bile