vajinismus

nonoleta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
14
22
24
merhabalar herkese, vajinismus muyum bilmiyorum ama afedersiniz hiç birlesme yasayamadık. denerken müthis bir acı ve yanma hissediyorum hemen geri çekiliyorum o acı varken devam etmem imkansız acının sebebi kasılmam mı bilmiyorum parmağımla yapabiliyorum ama sonrasında tuhaf bi his ve hafif acı hissediyorum. kendimi nasıl rahatlatıcam bana lütfen yardımcı olur musunuz

Parmakla devam edin. Acı ilk başta çok anormal değil, kaslar alışık değil çünkü. İlk gün 1 parmak, ikinci gün hazırsanız 2 parmak şeklinde ilerleyin (bence eşiniz/sevgiliniz parmakla denesin ama yine rahatsız olurum diyorsanız siz de yapabilirsiniz ilk günler). Muhakkak ıslanın, onu söylemeye gerek bile yok. Acıyorsa zorlamayın, ikinci üçüncü parmağa geçmeyin hemen

Parmakla devam edin. Acı ilk başta çok anormal değil, kaslar alışık değil çünkü. İlk gün 1 parmak, ikinci gün hazırsanız 2 parmak şeklinde ilerleyin (bence eşiniz/sevgiliniz parmakla denesin ama yine rahatsız olurum diyorsanız siz de yapabilirsiniz ilk günler). Muhakkak ıslanın, onu söylemeye gerek bile yok. Acıyorsa zorlamayın, ikinci üçüncü parmağa geçmeyin hemen
merhaba o iki parmakla denedi oldu ama kanama oldu biraz kastıgımdan oluyor sanırım ama nasıl rahatlarım bilmiyorum

merhaba o iki parmakla denedi oldu ama kanama oldu biraz kastıgımdan oluyor sanırım ama nasıl rahatlarım bilmiyorum
Kanama zardan da olabilir, benim 1 hafta kanamam devam etti kanamanın olmasında sıkıntı yok ilk ilişkilerde yoğun değilse.

1 parmağa geri dönün. 2 parmak canınızı acıtıyorsa 1'de birkaç gün kalın. Kasmanızın nedeni canınızın acıyacağını düşünmeniz, canınızı acımaya devam ederseniz kasmaya da devam edersiniz

merhabalar herkese, vajinismus muyum bilmiyorum ama afedersiniz hiç birlesme yasayamadık. denerken müthis bir acı ve yanma hissediyorum hemen geri çekiliyorum o acı varken devam etmem imkansız acının sebebi kasılmam mı bilmiyorum parmağımla yapabiliyorum ama sonrasında tuhaf bi his ve hafif acı hissediyorum. kendimi nasıl rahatlatıcam bana lütfen yardımcı olur musunuzya yaptiysan bana

1 parmakla once deneyin

X