Aparat yaparken 5 6 kez anestol kullansan sonra eşli denemeye geçsen sonuçta artık oraya bişey girer hissi kafanda yer etmiştir ben anestolle yendim çokta kolay oldu anlamadım bile nasıl olduğunuBu apatatla yaparken kullanmıyorum önce kullandım emla anestol falan
Kızlık zarının tam anlamıyla yırtıldığına emin misinArkadaşlar merhaba ben yeni evli sayılrm ilişkiye anca girebldim vajinsmusdm .Oldu olmasına ama sefer r de kızlık zarı yırtıldı her ilişkide çok fazla kanama oluyor eşimde bana yüklenyor kendini kasyosun dye ne yapacağmı bilemedim bulunduğm yerde doktor da yok şu an gdemem iizin alamyorm işten aranaızda bunu yaşayan var mı
Yani öyle sanyorum canm başka ne olablrKızlık zarının tam anlamıyla yırtıldığına emin misin
Yani normal mi canm bu neredeyse yanlş yere mi gryorud diye şüphe ettk eşimleBizde ilk başta öyle sandık sonraki 3 ilişkide kan gelmeye devam etti canım
İlk eşimle yüzeysel iliski oldu ilerisi olmadı bana bir iki sefer sen bacağını açmıyorsn ki oluno die bağırmışti
Ondan önce kimseyle ilişkiye girmedum
Bizde aynı şekilde hatta eşim acaba tahriş mi oldu nedir diye düşündü meğerse 3 ilişkidede kızlık tam yırtılmamış bidahaki ilişkinde yine kan gelirse artık bi doktora görün canım ama eminim gelmezYani normal mi canm bu neredeyse yanlş yere mi gryorud diye şüphe ettk eşimle
Aparat yaparken 5 6 kez anestol kullansan sonra eşli denemeye geçsen sonuçta artık oraya bişey girer hissi kafanda yer etmiştir ben anestolle yendim çokta kolay oldu anlamadım bile nasıl olduğunu
Çok teşekkür ederim canm sen doktor muayenesi oldun mu nasıl oluyor kızlık muayenesi ki?Bizde aynı şekilde hatta eşim acaba tahriş mi oldu nedir diye düşündü meğerse 3 ilişkidede kızlık tam yırtılmamış bidahaki ilişkinde yine kan gelirse artık bi doktora görün canım ama eminim gelmez
Bence eşin desteği çok önemli problem sende gözükmüyor gibi çünkü aparat yapıp kafanda bitirmişin eşinin desteği de olsa yenersin gibiBenimki garip birşey oldu zor olanı yapabiliyorum eşimle niye böyle oluyor anlamıyorum
Çok oldu canm 3 kere ilişki oldu üçünde de baya kanama oldu bi ped dolacak kadarOlmadım canım bilmiyorum valla, ben devam ederse gidip görünmende fayda var derim ama yani aynı şeyi bende yaşadım umarım tekrarlamaz. Ha birde kanaman az mı çok mu
Benimde öyle oldu inanki hatta durmuyor diye yarıda kestik bidaha dene eğer yine gelirse doktora gitmeni tavsiye ederimÇok oldu canm 3 kere ilişki oldu üçünde de baya kanama oldu bi ped dolacak kadar
Eşim bazen çok. Destekçi bsBence eşin desteği çok önemli problem sende gözükmüyor gibi çünkü aparat yapıp kafanda bitirmişin eşinin desteği de olsa yenersin gibi
Erkekler bazen oluyor bazen olmuyor bizim gibi değiller onlar çok kolay bişey olduğunu kabul ettikleri için çabuk bıkıyolar bu durumdan canım ama eşin desteği çok önemli çünkü aparat yapıp eşe geçememek sıkıntı yaniEşim bazen çok. Destekçi bs
Aynen yolun büyük bir bölümünü aşipta yapamamak daha da sikinyi veriyor.Erkekler bazen oluyor bazen olmuyor bizim gibi değiller onlar çok kolay bişey olduğunu kabul ettikleri için çabuk bıkıyolar bu durumdan canım ama eşin desteği çok önemli çünkü aparat yapıp eşe geçememek sıkıntı yani
Ben 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz[/QUOTEse
Çevremde bundan boşanmış 2 kişi var
Ama erkek tarafını tanıştığı için durumları hakkında bilgim yok
Ama ben de vajinismus tüm. 6 yıllık evliyim. Ilk eklendiğinde buradaki yazıları okuyarak yendim. Inşallah sen de yenersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?