Vajinismus

Bana sorun sizde değil de eşinizdeymis gibi geldi. Gizli eşcinsel olabilir. Tekrar evlenmek istediğiniz kişiyle konuyu konuşun. Çünkü vaginismusta iki tarafın da sorumlulukları var.
Eşcinsel olsaydı tekrar evlenmezdi
Evet kesin konuşcam sonuçta bilgisi olsun ona gore adım atsin

Evet bı sorun ama aşilmicak bişey degik ins düşmanım bile yaşamasın isterim.
Tedavi tek oldum ama belli yere kadar çift olarak gitmem gerek

Çok şanslı imişsiniz eşiniz yanınızda olmuş çok güzel Rabbim mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin inşallah hep mutlu olun
Evet ihmal etmicem üstüne gitcem konunun çok ama çok teşekkür ederim

Ben de de vardı vajinusmus.evlendigim de hem balayını hem de 1 seneyi eşime zehir etmiş olanilirim ama allah var o beni sabırla bekledi benim yanımda oldu.ilişkiye gireceğimiz zaman ben kasılırdım sıkardım kendimi onun ilişkiye girmesine izin vermez kacardim bu 1 sene devam etti böyle ama sonra bilen bir akrabamiz bana dediki bak benim kızım senden küçük ama ilk seferde olmuş bende hemen ertesi gün düşündüm,kafamı toparladım,sakinleştim kendimi cesaretlendirdim ve eşimin üstüne busefer ben gittim anında oldu.ohhh be okadar korkulacak kendine eziyet edecek birşey yokmuş.şimdi 12 senelik evliyim şok şükür rabbime bana böyle bir eş nasip ettiği için.

Eski kocanın tavırlarına bakılınca sorunun sende değil onda olduğunu düşündüm, adam kafayı ilaçlara takmış gb, maazallah dra gidersem bana ilaç yazar diye karısını boşamış resmen.

Ben sizde sorun olduğunu sanmıyorum, inşallah size nazikçe ve şefkatle yaklaşacak sizi çok sevecek gerçek bir adamla hayatınızı birleştirir ve çok mutlu olursunuz. Kendinizi suçlamayı bırakın

Vajinismus zor gibi görünen ama kararlı olursanız çözülmeyecek bişey değil bekaret olayına takılmıyorsanız ki evlenip boşandığınız için bakire görülememe durumunuz olabilir vajinismus nedir?tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim sayfasından yardım alın ama eşiniz olmadığı için gerçek bi ilişkide durumunuz ne olur onu bilemeyiz çünkü egzersizler yapıp eşli deneme yapıyorsunuz diğer ihtimal evlenme durumunuz olursa karşı tarafa hikayenizi anlatacaksınız ve evlendikten sonra duruma göre hareket edeceksiniz
Bence sorun sizde değil eşinizde olabilir sizi hale getirmeden hemen bitirmiş kadınlar zor adapte olur lönk diye olmuyor maalesef
Ama hiç bu olayı takmayın gerçekten yenmesi çok basit hele eşinizi seviyorsanız daha da kolay

Evet esimi seviyordm ama güvenim çok yoktu belki de ondan olmadi bilmiyorm artık
Ama ins Rabbim karşıma iyi insanlar çıkarsn herkesin öle gönlüne göre versin çok sagolun
Bu arada ben biras kafaya takan bı insanım bı onu atlatamadim sureli sorun sende diyince bunu yenemedim malesema ku

Uzman değil bişey değil bence psikolojisi bozuk hastalığını kabullenememiş biri kurtulmuşsun adamdan inş iyi biri çıkar karşına eşin anlayışı sabırlı olması çok önemli bence bu meseleyi unutacak başka şeylere yönel karşına biri çıkınca tekrar bi bakarsın kendine

Çok haklısınz çok teşekkür ederim

[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksin

Gülücük koymuş siz çok sert deyince. Sert değil çünkü
Sizde bir idrak ve kendini anlatamama problemi seziyorum
Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsede ayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi

Kendinizi açıklamak anlatmak zorunda değilsiniz. Boşverin. İnsanlar bazen duracakları yeri bilmiyo.

Kader kısmet zor günler yaşamışsınız.
Ben bekarım öncelikle.
Eski eşiniz ilişki sırasında size bağırmış güvensizlik varmış vs. Bunların hepsi bi etken olabilir. Yani vajinismus olmayada bilir bence. Bilirkişi değilim tabi ama tedirginlik isteksizlik vermiş olabilir bu etkenler.

[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksin
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsede ayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul
etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsedeayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…