Eşcinsel olsaydı tekrar evlenmezdiBana sorun sizde değil de eşinizdeymis gibi geldi. Gizli eşcinsel olabilir. Tekrar evlenmek istediğiniz kişiyle konuyu konuşun. Çünkü vaginismusta iki tarafın da sorumlulukları var.
Evet bı sorun ama aşilmicak bişey degik ins düşmanım bile yaşamasın isterim.Öncelikte tedavi ol , ondan sonra evliliği düşün . Ciddi bir hastalık , ameliyatla tedavi olan var . Tedavi olmazsan aynı şeyleri yaşama şansın çok yüksek . Dünyada evlilikler yoğunluk olarak cinsellik üzerinde kurulduğu için konu önemli !
Çok şanslı imişsiniz eşiniz yanınızda olmuş çok güzel Rabbim mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin inşallah hep mutlu olunBende de vardı hatta o kadar beterdi ki eşim yaklaştığı anda katıla katıla ağlamaya başlardım. Terapist ile 4 hafta gibi bir sürede çözdük. Eşim de destek oldu tabi ki. Tek başına aşabileceğin birşey değil maalesef. Evlenmeyi düşünüyorsan eş adayın ile bu konuyu açıkça konuşmalısın. Evlenmeden terapiste gitmeye başlayın birlikte. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Yaşarken içinden çıkılmaz gibi geliyor insana ama aslında çok basit birşey. Grip olmuşsun da reçete yazdıracakmışsın gibi düşün. Kadın doğum hastanelerinde bu konuda uzman psikologlar oluyor. İhmal etme lütfen.
Kolaylıklar.
Tedavi olmalısınızEski eşim sorun sende dedi ve ayrilfij 4-5 sene oldu
Ayrıca boşanma sebebimde cinsel ilişki olmadı diye
Biliyorum ama çok sert yazmissnzTedavi olmalısınız
Tedavi olmalısınız :)Biliyorum ama çok sert yazmissnz
Neden bidaha ayni msj atıyorsnzkiTedavi olmalısınız :)
Çok sert yazmadım . Sert olma amacı da duymadım . Bu sorunu tedavi olarak yenrnilirsiniz demek istedim sadeceNeden bidaha ayni msj atıyorsnzki
Ben de de vardı vajinusmus.evlendigim de hem balayını hem de 1 seneyi eşime zehir etmiş olanilirim ama allah var o beni sabırla bekledi benim yanımda oldu.ilişkiye gireceğimiz zaman ben kasılırdım sıkardım kendimi onun ilişkiye girmesine izin vermez kacardim bu 1 sene devam etti böyle ama sonra bilen bir akrabamiz bana dediki bak benim kızım senden küçük ama ilk seferde olmuş bende hemen ertesi gün düşündüm,kafamı toparladım,sakinleştim kendimi cesaretlendirdim ve eşimin üstüne busefer ben gittim anında oldu.ohhh be okadar korkulacak kendine eziyet edecek birşey yokmuş.şimdi 12 senelik evliyim şok şükür rabbime bana böyle bir eş nasip ettiği için.[/Maşallah ömür boyu mutluluklar dilerim çok güzel ve açıklayıcı yazmışsnz çok teşekkür ederim size
Evet esimi seviyordm ama güvenim çok yoktu belki de ondan olmadi bilmiyorm artıkVajinismus zor gibi görünen ama kararlı olursanız çözülmeyecek bişey değil bekaret olayına takılmıyorsanız ki evlenip boşandığınız için bakire görülememe durumunuz olabilir vajinismus nedir?tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim sayfasından yardım alın ama eşiniz olmadığı için gerçek bi ilişkide durumunuz ne olur onu bilemeyiz çünkü egzersizler yapıp eşli deneme yapıyorsunuz diğer ihtimal evlenme durumunuz olursa karşı tarafa hikayenizi anlatacaksınız ve evlendikten sonra duruma göre hareket edeceksiniz
Bence sorun sizde değil eşinizde olabilir sizi hale getirmeden hemen bitirmiş kadınlar zor adapte olur lönk diye olmuyor maalesef
Ama hiç bu olayı takmayın gerçekten yenmesi çok basit hele eşinizi seviyorsanız daha da kolay
Uzman değil bişey değil bence psikolojisi bozuk hastalığını kabullenememiş biri kurtulmuşsun adamdan inş iyi biri çıkar karşına eşin anlayışı sabırlı olması çok önemli bence bu meseleyi unutacak başka şeylere yönel karşına biri çıkınca tekrar bi bakarsın kendineEvet esimi seviyordm ama güvenim çok yoktu belki de ondan olmadi bilmiyorm artık
Ama ins Rabbim karşıma iyi insanlar çıkarsn herkesin öle gönlüne göre versin çok sagolun
Bu arada ben biras kafaya takan bı insanım bı onu atlatamadim sureli sorun sende diyince bunu yenemedim malesema ku
Çok haklısınz çok teşekkür ederimUzman değil bişey değil bence psikolojisi bozuk hastalığını kabullenememiş biri kurtulmuşsun adamdan inş iyi biri çıkar karşına eşin anlayışı sabırlı olması çok önemli bence bu meseleyi unutacak başka şeylere yönel karşına biri çıkınca tekrar bi bakarsın kendine
[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksinBen 22-23 yasinda evlendim 1.5- 2yil sürdü çok ama çok sevdim yada sevdiğimi sandım rvlendijevl sonra iliskiye giremedim sorunun bende oldugunu söyledi ve cinsel konu hakkında da hiç konuşmadık şuan kafam çok karışık tekrar evlenmek istiyorum ama yine korkularim var yine ayni problemi yasarmiyim die bana fikir ve düşüncelerinizi soyler misiniz
Gülücük koymuş siz çok sert deyince. Sert değil çünküNeden bidaha ayni msj atıyorsnzki
Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.Gülücük koymuş siz çok sert deyince. Sert değil çünkü
Sizde bir idrak ve kendini anlatamama problemi seziyorum
Kendinizi açıklamak anlatmak zorunda değilsiniz. Boşverin. İnsanlar bazen duracakları yeri bilmiyo.Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.
Size şöyle anlatayım;
Ben 89luyum 22-23 yasinda evlendim 1-2 sene evli kaldim ve şiddetli kavgadan sonra ayrıldik.Ayrilik sebebim ise biz birlikte olamadık ve bu sorunun benden kaynaklandığini benim ilk gece biras terbiyesizlik olcak ama (bacağimi açamadigimi ) söyledi ve onunla birlikte iken hiç cinsellik konusunu konuşmadik .Bu 1-2 sene içinde de birleşme olmadı yuzeysel sekilde yaptık bazen hiç yapmadık.Evli iken sürekli kendisinde bir gizlilik ,oyun oyna pvcde , telefon da şifreler buna benzer bir çok şeyler hayatımızi maf etti ve dediğim gibi en sonunda da büyük bir tartışma yaşayarak tek celsede ayrıldık.Ayrilmadan öncede ailesi duydugun da ben de sorun yok ben doktora gitmem gibi davranışlar da bulundu.Buyuk sorunun bende oldugunu banada aşiladi .Bir kere birlikte gittik o doktorda ona sakinleştirici verecekti kabul etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi
[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksin
Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksin
etmedi bende sorun yok ona bakın siz dediğini hatırlıyorum .Kadın dogumcu doktorlar kontrol etti ve bı sikints olmadığını söyleyince siz ne anlıyorsunuz sadece oraya bakla dedigini hatırlıyorum konu böyle .Şuan 4bucuk sene oldu ayrilali ve ben bekarım o biz ayrıldıktan 1sene sonra evlendi[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksin
Pardon tlfnm biras bozuk onun için bazı kelimeleri yanls yazmis olabilirim.[rvlendijevl ] bu yazdığını daha doğrusu konuyu pek anlayamadım evlenip boşandınmı tekrardan mı evleniceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?