Vajinismus

Merhaba

Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,Yeşim hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık

Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Canim bu Yeşim hanım nerde acaba muayenehanesi ve fiyat olarak nasıl bilgilendirebilirmisin acaba.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

ben 6 yıllık evliyim ümitlerim bitmişken yeşim yerçok hanıma burada ki yorumları okuyup gittim ve sayesinde 3 seansda tedavi oldum.gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz,yeşim hanım ve hülya hanım çok sabırlı iyi niyetli ve işinde profesyonel insanlar. önce genel bir konuşma sonrasında basit bir muayeneyle seviyen belirleniyo sonrasında tedavi başlıyor.4-5 seansda biter dedi yeşim hanım, ancak tam 3 seansda kurtuldum bu işten.Halen inanamıyoruz vajinusmus bitti bugüne şükürler olsun.

Son düzenleme:
Bende Yeşim hanımda tedavi gördüm ve 6 yıldır evliyim sizin yorumunuzla gittim 3 seans da vajinusmus bitti,bu yorumunuz bize yol gösterdi

Başarabilmenize çok sevindim . Umarım bundan sonra ki yıllarınızda çok çok mutlu olursunuz :)

Merhaba bende aynı dertten muzdariptim takii bu güne kadar.. bende olmaz yapamam diyordum bu site bana cok yardimci oldu.8 aylik evliyim ve cok zor günler geçirdik. Ama şükür bitti. Gercekten sadece kafada bitiyormus.psikatriye falanda gitmedik. Sadece parmakla başladık.ondada baslarda cok zorlandim ama sonunda oldu. Allah herkesin yardımcısı olsun

Amin . Kendiniz aşabilmişsiniz ne güzel tebrik ederim. Mutluluklar dilerim evliliğinizde.

Belki seninkisi o kadar ileri derecede değildir ben Hera klinik de tedavi oldum çok şükür şimdi her yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…