- Konu Sahibi Betusskuruu
-
Canım çok sevindim senin adına.. Allah bu durumdaki herkezin yardımcısı olsun insallahArkadaşlar merhaba şu an 7 aylık evliyim evliligimin ilk 2 ayında aynı kâbusu bende yaşadım inanın 2 ay boyunca gözüme uyku girmedi aglamaktan hasta olacaktım artık ama rabbime şükürler olsun bende yendim bu rahatsızlığı. Sizleri çok iyi anlıyorum ve elimden geldiğince destek olmayı çok isterim.
Amin canım bu durumu gerçekten yaşamayan anlayamaz çok zor bi dönem eminim ki başardıktan sonra herkes bu kadar kolaymıymış diyecekCanım çok sevindim senin adına.. Allah bu durumdaki herkezin yardımcısı olsun insallah
Mrb egzersiz ile yenebilecekmiyiz bu durumu parmak egzersizini 2 parmaga kadar yapiyorum ama mumdan aparat yapip denedigimde zorlaniyorum hangi pozisyonda denenmeliKızlar hepinize merhaba bende sizin gibiydim iki yilim çöp oldu çok umutsuzdum. Allahimabin şükür artık kurtuldum hiç vakit kaybetneyin hemen egzersizlere başlayın bakın bende evde kendim yendim eşimin desteğiyle hiç üzülmeyin isteyen olursa ben seve seve yardımcı olurum asla ertelemeyin
Aparat parmaktan daha iyi ve belinizin altına yastık koyun eşiniz yaptırdın egzersiziMrb egzersiz ile yenebilecekmiyiz bu durumu parmak egzersizini 2 parmaga kadar yapiyorum ama mumdan aparat yapip denedigimde zorlaniyorum hangi pozisyonda denenmeli
Aynen bakın eşiniz yapsın dilatir egzersini şimdi ilk içeri ittiginde sanki biseye takiliyomus gibi oluyo bı iki kere ufak itsin oraya takiliyo hissi üçüncüde geciyo ve girdikten sonra boşlukta oluyo açık maci yok o takılma hissi inanın 3 saniye herşey size kalıyor biraz sıkın disiniziCanım ben parmak yapamadım ama dilator cok kolay emin ol.. sirt ustu yat kafana yastik koy bacaklarini aç dizlerini bük.. Allah yardımcın olsun
Bana yaz hemenmerhabalar. ben 2 aylık evliyim. vajinismusum. parmak egzersizlerini çok güzel yapa biliyorum. 4 parmak bile yapdım. ama p.. alamıyorum arkadaşlar. neden böyle oluyor
Parmak egzersizini yapabiliyorum ama denemeye gelince yapamadigimi farkettimAynen bakın eşiniz yapsın dilatir egzersini şimdi ilk içeri ittiginde sanki biseye takiliyomus gibi oluyo bı iki kere ufak itsin oraya takiliyo hissi üçüncüde geciyo ve girdikten sonra boşlukta oluyo açık maci yok o takılma hissi inanın 3 saniye herşey size kalıyor biraz sıkın disinizi
Yapmaya gelince dediğin penismiParmak egzersizini yapabiliyorum ama denemeye gelince yapamadigimi farkettim
EvetYapmaya gelince dediğin penismi
Nasıl başardınMerhaba arkadaşlar
2buçuk senedir evliyim..
Buraya çok yazdım çoooook yardım istedim..
Yapamam dedim günlerce ağladım..
Kafayı yeme derecesine geldim..
Dokunun parmak egzersizi yapın yazan cümleleri okudukça kafam ağrıyordu sinirleniyordum.. bıkmıştım...
Ama başardım.....
Size ağlayarak yazıyorum bunları inanın bunca geçen zamanıma acıyorum..
Kimin yardıma ihtiyacı varsa yardım etmeye geldim arkadaşlar..
Inanın yapabilirseniz ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz emin olun..
Hiç üzülme canım bak burda çoğu kişi kendi yendi kafanda kurma egzersize başlamadan ertelersin bunalıma girersin bak bende senin gibiydim ama şimdi bebek için ugrasiyoruzArkadaşlar ben de bugün konu açtım moralim çok bozuk nolur yardım edin yaklaşık 8 aylık evliyim ne yaptıysam olmuyor cinsel terapiste hem de jinekologa gidiyorum ama olmuyor ağlama krizlerine giriyorum kulak çöpüyle deniyorum yarısina kadar kalbim güm güm olacak şekilde alabiliyorum bacaklarım titriyor ilk geceyi bi anda başı girecek şekilde tesadüfen geçen haftalarda yaptık ama artık bir milim bile gitmiyor eşimin de artık sabri tükenmek üzere bikac gün kavga ettik sebep bu değil diyor ama bence bu başka bir sorunumuz yok çok şükür ama evlilikte en önemli sorun bu daha ne kadarbekleticem bilmiyorum bıkacak diye korkuyorum kızlar nolur yardım edin herkes de bebek diye tutturdu yaş oldu 32 eşim de genç sayılmaz 39 yaşında baba olmak istiyor çok caresizim her demene olumsuz bebe yağı zeytinyagi emla krem kayganlaştırıcı herşeyi denedik Allahım dua ediyorum hergün ağlıyorum ayna karşısında yapmaya çalışıyorum olmuyor korkuyorum doktorum bi kez fiziksel uygulama yaptı demir bujiler ile çok korktum bi daha da olmadı cinsel terapistim de hep aynı şeyleri söylüyor kaygı yok korku yok elimde değil ben ister miydim böyle olmasını yenmek.icin çabalıyorum olmuyor nolur kızlar yenenler yardım edin ☹
Kızlar en muhteşem doktora gitseniz finalde görev size ve esinize düşüyor sihirli değnek yok bı anda coculmuyo herşey emek vereceksiniz egzersizleri yapacaksınız ilişki denerken kendinizi cesaretlerini acı yok o kasılmalar bizi korkutan onuda asabiliriz
Nerde takiliyosun peki egzersiz yaptın mı hicEvet çok haklısınız ama olmuyor yapamıyorum eşimin bir maaşı buna gitti vicdanım çok rahatsız aşırı korkuyorum napacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?