Vajinismus

Tbby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
38
13
3
34
arkadaslar meraba yardımınıza ihtiyacım var ben evleneli 2 ay oldu ve hala eşimle beraber olamadık her deneyişimiz hüsranla sonuçlandı ve artık kavga etmeye başladık, bunu yenebilecek miyim lütfen yardım edin psikolojim alt üst oldu..
Parmak egzersizleri önerilmiş ama ilk defa denedim girişte de hafif bi acı hissettim bu normal mi ne kadar süre yapmak gerekli? Ve kaç dakika yapmalıyım? Parmak egzersizi ile acı duymak normal mi?

Uzmandan yardım al cAnım geç kalmadan evlilikte çok önemli bAk çatışmalar başlamış vakit
Kaybetme

Merhaba
Ben de bu problemi çözdüm
Başta güldane kavgacı ya gittim ama beni saçmasapan oyalayıp durdu bir sürü zaman ve param gitti
Sonra elçin orhan kaleağası bakırköy acıbademde oraya gittim kısa sürede yol aldık
Parmak egzersizi tek çözüm
Başlarda yanma acı normal
Fakat devam ettiğinde azalarak yok olduğunu göreceksiniz
Günde yarım saat aynayla birlikte işaret parmağınızla başlayın hiç kasılma olmayana kadar devam edin
Kasılmanın sıfır olduğunu hissettiğinizde iki parmağınızı birleştirin aynı şekilde ilerleyin
Yine kasılma olmadığında eşinizin parmağıyla ama siz tutacaksınız yani kontrol sizde olacak bu şekilde devam edin
Sonrasında kontrollü penis başı egzersiyle devam ediliyo tabi bunlar kasılmalara göre takip ediliyor
Allah yardımcınız olsun
Ama şarlatanlara dikkat edin

İnşallah çok teşekkür ediyorum İlk denemelerde yanma olması normalse inşallah zamanla aşarım bende

bir kaç uzmana gittim malesef çözemedim . 4 yılın sonunda kendim çözdüm.. Ben parmak egzersisi yapamadım. Aparatla yaptım. Lütfen ertelemeyin yok yere 4 senem gitti :/

bir kaç uzmana gittim malesef çözemedim . 4 yılın sonunda kendim çözdüm.. Ben parmak egzersisi yapamadım. Aparatla yaptım. Lütfen ertelemeyin yok yere 4 senem gitti :/
Uzmana gidip çözen var mı acaba
Herkes prmak egzersizi ile çözdüm demiş

Uzmana gidip çözen var mı acaba
Herkes prmak egzersizi ile çözdüm demiş
Vardir muhakkak ama is sende bitiyor . Uzmanda sana gidip yol gösterecek anlatacak . Parmakla yapabilirsen ne ala . Ben acikcasi parmagimi sokarken de kasiyordum. O yüzden once ince bir aparat sonra yavaş yavaş kalina doğru gittim.

Vardir muhakkak ama is sende bitiyor . Uzmanda sana gidip yol gösterecek anlatacak . Parmakla yapabilirsen ne ala . Ben acikcasi parmagimi sokarken de kasiyordum. O yüzden once ince bir aparat sonra yavaş yavaş kalina doğru gittim.
Aştınız mı peki

bende parmak egz ve aparatla basardim doktora tedaviye gitmeye karar vermistim ama baktimki kendim basariyorum gerek kalmadi cok sükür...aybasi oldum bitince esli denemelere baslicam insallah.
ama her aparatla denemeden sonra yanma oluyor bende bu normalmidir kasiklarimda agri oluyor en büyük boy aparatla egz yapinca cok az kan geldi

Aparat dediğiniz nasıl birşey nerden aldınız?

inşallah siz de en kısa zamanda tamamen çözersinizYanmalar kasılmalardan dolayı oluyo kanama da öyle ama deneme sonrası yanmanın devam etmesi belki de aparat ın malzemesiyle ilgili olabilir mi acaba
Ne kadar sık egzersiz yapılırsa o kadar rahat oluyor bu bi gerçek.

Aparat hakkında bilgi alabilir miyiz ?

ha penis ha dilator b3nce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…