Yapamiyorum sözünü bence lugatinizdan silin bende ilk 1 ay çektim bunu ama sonra dedim ki kendi kendime 1 dk severek evlendim neden iliskimi böyle saçma biseye kurban ediyim korkaklık ettiğim şey benimle benim vucudumla ilgili biraz cesaret parmak egzersizlerini banyoda yapmaya başlayın önce bir sonra iki parmak ilişkiye girmeyi denerken de masaj yağı kullanın biz bir ay sonra cozduk ben hala zevk alamiyorum 3 ay olmasına rağmen ama akışına birakinDenedim tedaviyi kadın doğumculara gittim, psikoloğa psikiyatri’ye parmak egzersizi verdi ama hiç birini yapamıyorum ve yaşadığım yerde küçük yer imkanlar sınırlı eşimde bu sebebden dolayı para harcamak istemiyor zaten durumumuzda iyi sayılmaz
Cnm hala ayni mi?yeni yenmis biri olarak yardimci olmami ister misin?Hayatımı adayacağım adamla evlenip mutlu olmak için çıktığım yolda vajinusmusu yaşayacağım aklımın ucuna bile gelmezdi.
Gelelim her şeyin başlangıcına..
Her şeyin başlangıcı olan yola çıkmıştık yani bal ayına :)) Başıma nelerin geleceğinden habersizce her şeyden uzak bir yolculuk sadece kocam dediğim kişiyle birlikte daha ne olsun değilmi :))
Herşey güzel giderken işte o lanet gün gelip çatmıştı çok çabuk gelmişti.. lanetin adıda VAJİNİSMUS’du. Ne olduğunu bilmediğim bir lanet, mutsuzluğumu elimden alan lanet..
vajinusmusu daha önce duymamıştım taki o lanet kahrolası günü cehennemi yaşayana kadar.. Senin yüzünde balayım gülücükler yerine gözyaşlarıyla geçti, kahkahaların yerini tartışmalar aldı. Neden bunu ben yaşadım diye defalarca kendime sordum neden diye..
En güzel günlerim o lanet yüzünden mahvolmuştu. Kocam sanki bana nefretle bakıyor gibiydi, pişmanlık yaşıyor gibiydi, gözlerindeki sevginin, aşkın yeri nefret almış gibiydi bana bağırmak için sürekli yer arıyordu buda beni daha çok kahretti çünkü aşkımı mutlu edemiyordum.
Lanet olası o günden itibaren gözyaşlarımı banyo duvarlarıyla paylaştım.. ve her geçen gün sürekli kendimi suçluyordum. Demek ki ben bunu haketiyorum diye senin kaderinde de bu varmış.. yani mutlu olamamak..
Çok çaresiz ve yapacağımı bilmiyordum.. çaresizlik içinde resmen boğulmuştum, ne yalan söylüyeyim defalarca ölmeyi bile kafama koydum. Hatta bir gün çok içip ilaç alıp bir daha uyanmamayı planladım, ama işte yapamadım belki de yapsaydı daha mı iyi olurdu acaba, bu lanet olası vajinismus yüzünden kaç defa gözyaşı dökeceğim, ne kadar günüm daha bağırışmayla, kavgayla geçecek bilmiyordum bile..
Neden, neden bu benim başıma geldi neden olmuyor neden yapamıyordum demek ki bu da benim kaderim, Artık beynimi anlamsız bulgular yer almaya başlamıştı..
Sevdiğim adam bende nefret ederse, beni sevmezse ya boşanırsak, ya beni bırakıp giderse ben onsuz ne yapardım nasıl yaşardım, ya başkasına ilgi duymağa başlarsa, ya başkasını severse işte en kahredici olanda bu işte o zaman ölürdüm..
Gözlerimdeki umudu sevinci artık gözyaşlarına bırakmıştım.. Herşey benim için bitmişti sanki mutluluğun kapısı kapanıp bir daha açılmayasıya kadar..
Lanet olası VAJİNİSMUS yüzünden, hayatımın en güzel günlerini VAJİNİSMUS'lu geçiyor..
Aklıma bile gelmeyen o günlerden sonra eşimle konuşmaya karar verdim, boşanalım diye kaç defa konuşmayı denedim ama yapamadım istemiyordum çünkü ondan kopmayı..
Ya yıllarca sürerse ben ne yaparım mutluluğumu başkalarıyla mı paylaşacaktım..
Ben artık eşimi mutlu edemiyorudum.. Sürekli onu itmek istemiyordum, her defasında yeniden yeniden denetikçe yine aynısı oluyordu sürekli onu itiyordum ve bu sebepten bağrışmalar hava da uçuşuyordu ve ardından yine gözyaşı yine hüsran yine çaresizlik..
Artık bu huzursuzluk, mutsuzluk hayattaki yaşama isteğimi bile benden almıştı.Psikolojim alt üst oldu.. Mutsuz, tatsız kapkaranlık bir dünyadaydım.. Aklım, mantığım artık bunu yapamayacaksın diyordu, tamamen umudumu yitirdim artık. Lanet olası Vajinismusla başa çıkamayaktım, olmuyordu, yapamıyordum, beynime söz geçiremiyorum olmuyor olmuyor.. Kahrolasına şey..
senin yüzünden boşanmaya karar verdik...
Cnm hala ayni mi?yeni yenmis biri olarak yardimci olmami ister misin?
Ozelden yazdim cnm sanaçok sevinirim canım
Cnm kendin icin yenmelisin basta!!hepsi beyninin oyunu!bnde cok bekledim ama bosuna beklemisim ozelden yaz bana sorularini ve birlikte asalimmmmerhaba bende varım arkadaşlar tam 7 yıl oldu bittim tükendim artık. parmakla egzersize başladım ama eşim destek olmadı inanmadı daha egzersiz başında denemek istedi olmayınca bir daha bana inanmadı benimde kendime olan inancım sarsıldı. sürekli telefonunda başka kadın isimleri görüyorum beni çok seviyor ama sanki gözü de dışarda artık. kaç kez yakaladım bir kez msj bile gördüm inkar etti. şimdi ne yapmalıyım çabalamaya devam etmelimiyim yoksa boşa mı çırpınıyorum.
ona da hak veriyorum ama bana destek ol yenicem dedim inanmıyor. oysa egzersizde 2. parmağa geçmiştim bıraktım. çoook üzgünüm lanetlimiyim neyim ben ;-(
stres ve üzüntüden erken menapoz da başladı. tüp bebek denedik olmadı neye elimi uzatsam kurudu çıkmazdayım...
Acaba beyfendi de buna benzer bir rahatsızlık olsaydı siz boşanmaya onay verirmiydiniz biz kaeınlar kocalaeımozı mutlu edeceğiz diye rahatsızlıklarımızı bile kabul edemeyip bari boşanalım da oda cinsel hayatına devam etsin diyoruz erkekler çoğu konuda olduğu gibi cinsellik konusunda da çokk bencil.sabır sağlık ve kolaylık diliyorum size..Denedim tedaviyi kadın doğumculara gittim, psikoloğa psikiyatri’ye parmak egzersizi verdi ama hiç birini yapamıyorum ve yaşadığım yerde küçük yer imkanlar sınırlı eşimde bu sebebden dolayı para harcamak istemiyor zaten durumumuzda iyi sayılmaz
keşke doğru bir yere merkeze gitsen bu bir hastalık ve çaresi varmerhaba bende varım arkadaşlar tam 7 yıl oldu bittim tükendim artık. parmakla egzersize başladım ama eşim destek olmadı inanmadı daha egzersiz başında denemek istedi olmayınca bir daha bana inanmadı benimde kendime olan inancım sarsıldı. sürekli telefonunda başka kadın isimleri görüyorum beni çok seviyor ama sanki gözü de dışarda artık. kaç kez yakaladım bir kez msj bile gördüm inkar etti. şimdi ne yapmalıyım çabalamaya devam etmelimiyim yoksa boşa mı çırpınıyorum.
ona da hak veriyorum ama bana destek ol yenicem dedim inanmıyor. oysa egzersizde 2. parmağa geçmiştim bıraktım. çoook üzgünüm lanetlimiyim neyim ben ;-(
stres ve üzüntüden erken menapoz da başladı. tüp bebek denedik olmadı neye elimi uzatsam kurudu çıkmazdayım...
merhaba bende varım arkadaşlar tam 7 yıl oldu bittim tükendim artık. parmakla egzersize başladım ama eşim destek olmadı inanmadı daha egzersiz başında denemek istedi olmayınca bir daha bana inanmadı benimde kendime olan inancım sarsıldı. sürekli telefonunda başka kadın isimleri görüyorum beni çok seviyor ama sanki gözü de dışarda artık. kaç kez yakaladım bir kez msj bile gördüm inkar etti. şimdi ne yapmalıyım çabalamaya devam etmelimiyim yoksa boşa mı çırpınıyorum.
merhaba.. bişey sorabilir miyim? 7 yıldır oldu demişsiniz.. acaba 7 yıldır egzersiz yapıyor musunuz? yoksa daha yeni mi başladınız? benim için önemli bir detay cevaplarsanız sevinirimmerhaba bende varım arkadaşlar tam 7 yıl oldu bittim tükendim artık. parmakla egzersize başladım ama eşim destek olmadı inanmadı daha egzersiz başında denemek istedi olmayınca bir daha bana inanmadı benimde kendime olan inancım sarsıldı. sürekli telefonunda başka kadın isimleri görüyorum beni çok seviyor ama sanki gözü de dışarda artık. kaç kez yakaladım bir kez msj bile gördüm inkar etti. şimdi ne yapmalıyım çabalamaya devam etmelimiyim yoksa boşa mı çırpınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?