Merhaba bende vajinismus hikayemizi anlatıp aynı durumda olanlara yardımım dokunur diye bu başlığı açıyorum 1.5 yıllık evliyim ve o ilk geceye kadar vajinismus olduğumu asla anlamadım tabiki kötü bir geceden sonra dügün yorgunluğu yarın olur dedigimiz şeyi balayı dönüşü vajinismus oldugunu eşimin araştırmasıyla bulduk. Kesinlikle eşimin özel bölgeme yaklaşmasına izin vermiyordum her ilişki denemesi itmeler, kaçmalarla sonuçlanıyordu sonra bir kadın doğum uzmanı ve vajinismus alanında iyi bir doktor bulduk ve seanslara başladık eşimi yaklaştırmayan ben ilk önce doktorumuzun isteği üzerine kulak pamuğu ile deneme yaptım ve cok şaşırmıştım onun oraya girdiğini görünce sonra doktorumuz bize kitap ve dilatör seti aldırdı kegel egzersizi ve 1nolu dilatörü evde çalışmamı ve ne kadar cok çalışırsam o kadar hızlı ilerleyebilecegimizi söyledi ama ben tabiki yapamadım klinikte 1 nolu dilatör ve 2 nolu dilatörü ilk denemede yapmıştım ve cok şaşırmıştım eve geldiğimde hemen tekrar denemek istedim ama cesaretim yoktu eşim ya yaparsın yada burdan sabaha kadar kalkmayız bekleriz dedi ve ben o gun o 1 nolu dilatörü evde kendim bol bebe yağı sürerek yaptım sonra diğerleri de zaten kendiliğinden oluyor sadece 4 nolu gözümü korkutmuştu ama asla zor degil biz seansa tam 15 kez gittik cok fazlaydı ama yine olmamıştı herseyı yapmama rağmen olmuyordu ara verdik doktora ve gecen hafta tekrar başladık ve ben 4 nolu dilatör eşli parmakegzersizi yaptıktan sonra ilişki denemek istedim ve sonunda bizde başardıkk:) bana inananın kızlar dilatör ve eşli parmak canımızı cok fazla yakıyormuş o olay gerçekleştiğinde hiç bir şey anlamıyorsunuz ve sizde anın tadını çıkarıyorsunuz sorusu olana yardımcı olmak icin buradayım :)