Vajinismus yardım lütfen yardım edin

DarkPurple58

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
81
19
18
28
Merhaba 1 senelik evliyim vajinismus için psikiyatriden cinsel terapi görüyorum 4.seanstayım ancak parmak egzersizlerini asla yapamıyorum psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım sizler nerede tedavi oldunuz evde kendim yenemiyorum denedim yardımcı olurmusunuz lütfen

Ben terapiste gitmiştim açıkcası parmak egzersizlerinden sonra 2 seans ücret isteyince bırakmıştım ama parmak egzersizlerinden sonra ilişki denemelerine başladık. En küçük parmaktan başlayarak deniyorsunuz dimi?

Evet en küçük parmaktan başlayarak deniyorum vajina girişine kadar parmağımı değdirebiliyorum eşlide denedim hatta ama orda basınç hissediyorum yoğun şekilde o yüzden geri çekiliyorum ve dayanamıyorum

Popüler vajınusmus konusu var kadın hast ve jinekolojji bölümünde ordaki yazışmaları takip et canım çok kişi yazıp yardımcı oluyor

Bende siz gibiydim ama kendim üstüne giderek 1.5 ayda atlattım şükür ve size pozisyon olarak önerim sizin üstte olduğunuz şekilde deneyin .. üstüne gitmedikçe daha da büyür inanın zor değil sadece istek olsun yapabilirim diyin 🙏

Merhaba 1 senelik evliyim vajinismus için psikiyatriden cinsel terapi görüyorum 4.seanstayım ancak parmak egzersizlerini asla yapamıyorum psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım sizler nerede tedavi oldunuz evde kendim yenemiyorum denedim yardımcı olurmusunuz lütfen
Bende çektim bu sorunu 2 sene hemde asla parmak egzersizi yapamıyorum ankarada Dr. Didem kurbanın kıliğinde tedavi oldum ve 3 günde bitti çok şükür Rabbim keşke başta kabullenip tedavi olsaydım 2 senem heba oldu

Bence parmak zor oluyor dilatör setle denemelisin. Ben dilatör olmadan girmeyi başarmıştım ama sonra çok zorlandım. Sonra dilatör set aldım yemin ederim bu kadar yıpranmama ağlamama gerek yokmuş dedim şimdi çok rahatım kesinlikle öneriyorum

Hemen dilatör set kayganlaştırıcı ve istersen uyuşturucu krem ya da sprey edinmelisin sonrasını sana yazarım ama nolur erteleme nolur psikolojin bozulmadan daha fazla yıpranmadan harekete geç
Reglim bittikten sonra deneyecem aslında ama dilatörde aynı gibi diyorum hadi oda girmezse diyorum onuda yapamazsam diyorum krem uyusturmazsa diyorum 😔

Back