VAJİNİSMUS VE MURAT ULUSOY

selocan20

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
402
221
303
arkadaşlar 23 temmuz 2018 gününe randevu aldım Murat Bey'den... İnşallah bende yenerim bu hastalığı...3 yıllık evliyim bu arada...

Sorduk mu kimden randevu aldığınızı. Şikayet ettim tabii ki

Sorduk mu kimden randevu aldığınızı. Şikayet ettim tabii ki
pardon da böyle saçmasapan çıkışlar yapmayı nasıl kendinizde had görüyorsunuz ? 2013 den beri üyeyim ve bu konu benim 3 senedir problemim daha önceki mesajlarım da var..söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten işgüzarlık...

pardon da böyle saçmasapan çıkışlar yapmayı nasıl kendinizde had görüyorsunuz ? 2013 den beri üyeyim ve bu konu benim 3 senedir problemim daha önceki mesajlarım da var..söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten işgüzarlık...
Bugün pazar Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hemen görmeyebilir
Konunuz er ya da geç kapatılacak. Reklam yasak çünkü. Bir de savunuyorsunuz.

Bugün pazar Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hemen görmeyebilir
Konunuz er ya da geç kapatılacak. Reklam yasak çünkü. Bir de savunuyorsunuz.
arkadaşım reklam yapmıyorum ki ben daha önce bu doktora giden bir sürü arkadaş yazmış ve deneyimlerini paylaşmış..bende bunun üzerine randevu aldım sırf bu sitedeki öneriler üzerine.. ve paylaşmak için bende yazdım bu mu reklam?? buradan adını öğrendiğim ve bu sayede araştırdığım bi doktordan bahsediyorum diğerleri reklammıydı o zaman bunu mu anlamalıyım?? gittim dememişim çok iyi dememişim hiç bir görüş belirtmemişim nasıl bir reklam anlayışı var burada !!!

Back