- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
bitanesin elabıııım Allah razı olsun, amiiiin amin inşaallah hayırlısıyla birlikte isteyen herkese nasip etsin Allah ım çoooook öpüyoorum özledim kız seni hiç görüşemez olduk
bende özledim seni canım ama sen hiç yoksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitanesin elabıııım Allah razı olsun, amiiiin amin inşaallah hayırlısıyla birlikte isteyen herkese nasip etsin Allah ım çoooook öpüyoorum özledim kız seni hiç görüşemez olduk
canım ben de sen gibiydim inan çok tedirgindim anlıyorum seni :)) ama korkma hiç birşey olmuyor. şikayetlerimi sordu bana. Ben daha önce test yaptırmıştım onu gösterdim bir de bebek düşünüyoruz dedim onun için değerlerime bakılmasını istiyorum dedim. Ultrasonla baktı ilk önce temiz dedi çok şükür, sonra alttan bakalım dedi o anda alabora oldum ben çünkü derse ultrasonla bakalım dicem diye gitmiştim :) tedirginim onun için dedim karar ver dedi bana ben de hadi hopefor dedim sen bunu öyle veya böyle yaptıracaksın (kadınız sonuçta inşaallah iyi şeyler için gerekir ) kalk bu kadar olmuşken bunu da at sırtından kurtul dedim veeee tamam dedim Dedim ama bir e içime sor güp güp atıyor kalbim neyse ayrıca bir bölme var oraya girdim hazırlandım ve o alete oturdum. Bi alet çıkardı. Ben biraz gerildim ve malum önce sıkıntıdan kurtulalı 2 ay oldu... Gerilince sıktım ve sıkınca doğal olarak miniminnacık bir sızı oldu söyledim gevşet gevşet diye telkin verdi bana veeeee çıktığını hissetmedim bile ve galiba parmağını da soktu bir ara...ooohhhhh anlatırken bile heyecan yaptım Benim de sen gibi ilkti canım evet tedirginlikler yaşadım ama sonucun net olması için gereken şeyler bunlar... şimdi için rahat çok şükür Yanılmıyorsam 7 yıllık evliydin mutlaka ultrasonla baktır allttan isterse de baktırmaya çalış en azından inşaallah yoktur ama olumsuz birşey var mı yok mu onu görür ve için rahatlamış olur. Yukarda sızı hisseettim dedim ama gözünüzü korkutmak için değil bilgilendirmek için. Ben sıktığım için oldu kendinizi hazırlayın aynı egzersizlerdeki gibi( ben ilk olunca heyacandan o zaman düşünemedimm.) o zaman hiç bir şey hissetmezsin, çünkü kendimi bıraktığımda ne sonrasını ne çıktığını ne de parmağını alıp çıkardığını hissetmedim...
Benimki de diğer topicteki başarı hikayesine döndü
Cumartesiye kadar docam evde O yüzden giremiyorum hepinizi çooooooook öpüyorum
Canlarımmm Ben Geldimmm
Çok Mutlu Geldim. Ehliyet sınavına girmiştim geçmişim. Sonuçlarımda gayet güzel
İLK Yardım : 93
MOTOR : 100
TRAFİK : 96
Ceeeee ben geldimmmm
hoşgeldin canım nerelerdesin özlettin kendini sınavlar nasıl geçti bakim
kuzucum sorma neler neler geldi başımıza , cuma günü iğne adaya offroad'a gitmiştik , bir trafik kazası geçirdik . Birşey olmadı çok şükür anca eve gelebildik işte ifade verme falan derken . Karşı tarafta 366 promil alkol çıktı ucuz atlattık aranızda olamayabilirdim
SInavlar bitti artık aranızdayımmmmm
canım benim çok geçmiş olsun ya sizde bişey yok demi ne diye alkollü araç kullanırlar hiç anlamam insanların hayatı bu kadar değersiz mi ya kızdım bak şimdi onlaraçok şükür aramızdasın canım ya
yok kuzum araçta 6 kişiydik. biz ve karşı aracın şoförü kimsede birşey yok maddi hasar var işte , onuda sigorta falan halletcek , evet adamın ehliyeti yokmuş zaten jandarma almış elinden daha öncede bu adamın vukuati varmış, traktördü sürdüğü araç tek farıda yanmıyordu biz motor falan sandık ilk başta farkettiğimizde çok geçti ama iyiyiz şükürler olsun.
iyi ya kimseye bişey olmamış çok şükür
Canlarımmm Ben Geldimmm
Çok Mutlu Geldim. Ehliyet sınavına girmiştim geçmişim. Sonuçlarımda gayet güzel
İLK Yardım : 93
MOTOR : 100
TRAFİK : 96
hoi geldin canımmmCeeeee ben geldimmmm
Allah korusun canımmm onebiçim laf çokk çok geçmişler olsun tatlımm cana gelmemiş çok şükür.....kuzucum sorma neler neler geldi başımıza , cuma günü iğne adaya offroad'a gitmiştik , bir trafik kazası geçirdik . Birşey olmadı çok şükür anca eve gelebildik işte ifade verme falan derken . Karşı tarafta 366 promil alkol çıktı ucuz atlattık aranızda olamayabilirdim
SInavlar bitti artık aranızdayımmmmm
sizlerde ne var ne yok uzun zaman oldu valla özledim kızlar siziii , sizlerle sohbet etmeyiii
sizlerde ne var ne yok uzun zaman oldu valla özledim kızlar siziii , sizlerle sohbet etmeyiii
sen nasılsın ecrincim
ben aynı işteyim değişik bişey yok kızlarda pek girmiyo zaten ya hep giriyom kimse olmuyo
iyiyim kuzummm kendime reset atmaya çalışıyorum seni gördüm daha iyi oldum 16:
ecrincim sen nasılsın ya sende hoşgeldin canım nasıl oldun
canımmm iyiyim çokşükür iyi olmak için elimden geleni yapıyorumm..:))yarın nasip olursa son kez kan testi yaptırıcam değerimin 0 olması gerekiyor ve haftayada doktora kontrole gidicemm inş.. sorun yok der temiz der ve 3 aylık molayı azaltır da yeni umutlara yelken açarızz:))))sen nasılsınn canımmm benden haberler böylee:))