Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

32 sayfa konuşur insan bi mesaj atmazmı biz burdayız diyee yaffff:KK9::KK9::KK9::KK9:ben de geçmişi okurken gördümm koştumm geldimm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:bana varmı yer:26::26:

Bebekimmm Sanaa yer Olmazmı Hiçç:KK30::KK30:

Ben Yazdım Vajinismus Konusuna. Görürler Gelirler Diye düşündümmm:KK16::KK16:
Hoşgeldinnn Bebekimm Benimmm:KK9::KK9::KK9:

32 sayfa konuşur insan bi mesaj atmazmı biz burdayız diyee yaffff:KK9::KK9::KK9::KK9:ben de geçmişi okurken gördümm koştumm geldimm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:bana varmı yer:26::26:

hoşgeldin canımm valla best bi güzellik yaptı açtı topiği sonra resimlerimizi attık birbirimizi gördük halen duruyo kızlar bir süre kalsın bence kaldırmayalım merak edenler oluyo sende at ecrincim

canım ne yapalım tabi halen korkuyoz ama Allahtan gelen yapacak bişeyde yok bak son depremlere hergün ne kadar oluyor burda alışmamak elde değil Allah herkesi kötü felaketlerden korusun

aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

ooo sen benim kardeşimin jenerasyondansın yoksa bir şekilde tanışıyor olurduk öğrencilik yıllarımda çok aktiftim.ben 86lıyım 92nın yanında nekadar yaşlandığımı farkettim:18:

vuvvv kendimi güccük hissettimm haaa sen öleee deyincee =))

ben pirasa corbasi yaptim havuclu. domatesli pilav yaninada annecigimin köfteleri. tee alamanyalarda yapmisti bana kilo kilo kurban oldugummm

benim mesai bitti sizden ayrılmak zor:KK43: bak akşam çok dedikodu yapmayın uğraştırmayın beni okuyamıyorum sonra yaa:KK20: bu arada yeni resim atanlar olursa akşam kaldırmasın sabah görelim hadi size iyi akşamlar :KK16::KK16::KK54::KK54:

tamam kızlar şimcik oldu ekledim fotolarımı buyrun içeri :KK16::KK16::KK16:

benim mesai bitti sizden ayrılmak zor:KK43: bak akşam çok dedikodu yapmayın uğraştırmayın beni okuyamıyorum sonra yaa:KK20: bu arada yeni resim atanlar olursa akşam kaldırmasın sabah görelim hadi size iyi akşamlar :KK16::KK16::KK54::KK54:

ekledim bakmadan gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar dikkat et kendine canım bak yine deprem falan diyorsun.

kuzummm sensiz olurmu , hep benim başımın altından çıkıyor haber vermem gerekirdi üzgünümmm:KK14::KK14::KK14::KK14:
valla çok iyi olmuş güzel güşünmüşsün tebrik ederimmm seniii kuzum:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bebekimmm Sanaa yer Olmazmı Hiçç:KK30::KK30:

Ben Yazdım Vajinismus Konusuna. Görürler Gelirler Diye düşündümmm:KK16::KK16:
Hoşgeldinnn Bebekimm Benimmm:KK9::KK9::KK9:
bende şaka takılıyorum zatiii gördüm sorgusuz sualsiz geldim buraya:KK55::KK55::KK55::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldin canımm valla best bi güzellik yaptı açtı topiği sonra resimlerimizi attık birbirimizi gördük halen duruyo kızlar bir süre kalsın bence kaldırmayalım merak edenler oluyo sende at ecrincim
tanışalım kaynaşalım ivit:KK19::KK19::KK19: :)) kociş gelsin onun gönlünü yapayım yemek felan:))sonra tek tek incelicem sayfaları:nazar::nazar:

Hadi Güle Güle Bebekim.. Görüşürüz Yineee:KK16::KK16::KK16:

X