• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus tedavisi olan

Tedaviler kesin sonuç veriyor. Ama kişinin çabası da önemli. Seanslar pahalı evet. Eğer durumunuz yoksa evde de çözebilirsiniz bence. Burada birçok kişi yapılması gerekenleri yazmış. Titizlikle uygulayın işe yarayacak. Kendinize güvenin. Kesinlikle yeneceksiniz ve ne kadar kolaymış diyeceksiniz.
Tabiki kesin tedavisi olan birşey. Kişinin kararlı olması gerek sadece. Bir an önce başlayın. Geçen zamana yazık oluyor, boşa stres. Birçok kişi ne yapılması gerektiğini yazmış. Para ödemek e doktora gitmek istemiyorsanız neden olmasın. Kendi kendime de çözerim diyip egzersizleri yapın. Doktora gitmek insanı daha motive ediyor, yoksa kendin de çözersin tabiki. Doktor burada yazılanlardan farklı bişey söylemiyor.

Ben de bu illeti kocamı değiştirerek yendim :) ilk eşimle büyük bir aşkla evlendim ama hep sorunlu bir ilişkiydi. Sonra bu rahatsızlığım ortaya çıktı. Bizim birleşmelerimiz hep yarımdı, hatta sadece bi-iki cm içime alabiliyordum, sanki devamında bir duvara çarpıyordu, ve acıyla itiyordum. O evlilik farklı nedenlerle bitti, gerçi cinsel hayatımızın eksik olması da etki etti. Sonra eşimle tanıştım, ilk denememizde yine aynısı oldu, ama eşim beni dinlemedi, kendini içeri itti! Bu muydu dedim? Bunun için mi ben cehennem yaşadım. Eşleriniz sizi incitmemek için duyarlı davranıyor ama bu sorunu çözmek yerine sorunsal haline getiriyor. Erkeğin kontrolü ele almasına izin verin derim.

Ben de bu illeti kocamı değiştirerek yendim :) ilk eşimle büyük bir aşkla evlendim ama hep sorunlu bir ilişkiydi. Sonra bu rahatsızlığım ortaya çıktı. Bizim birleşmelerimiz hep yarımdı, hatta sadece bi-iki cm içime alabiliyordum, sanki devamında bir duvara çarpıyordu, ve acıyla itiyordum. O evlilik farklı nedenlerle bitti, gerçi cinsel hayatımızın eksik olması da etki etti. Sonra eşimle tanıştım, ilk denememizde yine aynısı oldu, ama eşim beni dinlemedi, kendini içeri itti! Bu muydu dedim? Bunun için mi ben cehennem yaşadım. Eşleriniz sizi incitmemek için duyarlı davranıyor ama bu sorunu çözmek yerine sorunsal haline getiriyor. Erkeğin kontrolü ele almasına izin verin derim.
Katılıyorum. Anlayışlı kocaların eşleri bunu çok uzun zaman yaşıyor. Ama bakıyoum çevremdeki baskın eşleri olan arkadaşlarıma onlar kısa sürede mecburren aşıyorlar. Kocaları dinlemiyor ve acısa da çözüyor bu işi. O yüzden sıkıp dişini kocanın eline bırakacaksın kendini. En iyisi.

Back