Vajinismus tedavisi görmek değil dolandırılmak

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.114
6.884
398
Reyyan Temizkan a tedavi olmaya gideceğim p.tesi günü ücret 5 ve 7 arası değişiyormuş çok pahalı bu kadar pahalılığın yanında dolandırılmak korkutuyor beni güvenilirdir dimi çok korkuyorum 😓

500 ile 700 mü? Okuduğum kadariyla tedavi olan bi çok kadın var Reyhan temizkan a. Dolandırıcı olsa yazarlar herhalde.

5 bin ila 7 bin arası değişiyormuş.Ben de buradaki yorumlardan yola çıkarak gidiyorum ama çok korkuyorum inşallah çözülür

Çok pahalı... Olumlu sonuç alanlar vardır belki ama ben de vajiydim birkaç doktor aradım hepsi en az 3.500 dedi, sadece vaji merkezi var Adanada (Ve ben Adana da yaşamıyorum sırf tedavi için gidecektim) 6.500 demişti.
Benim maddi imkanım el vermedi açıkçası bir penisin vajinama girmesi için o kadar para vermem bu iş bu kadar zor olmamalı diyip, tüm doktorlar naısl tedavi uyguluyosa aynısını kendim yaptım. 1 haftada yendim.
Senin hastalık derecen nedir bilmiyorum ama bence kendin denemelisin yada araştırmalısın...
Kadın doğuma bebek istediğim için muayene ye gittim alttan kontrol edicem dedi. Vajiyi kendim yendiğimi söyledim. Neden bize gelmedin 200 tl ye hallederdik dedi. 6.500 leri duyunca kendim yendim dedim. :KK70: Resmen para tuzağı, kanser tedavisi gibi ölümcül hastalıklara bu kadar para verilmiyor, birde sizinki ilaçlık ameliyatlık değil sadece yönlendirme dedi..
Bi düşün derim...

Çok pahalı... Olumlu sonuç alanlar vardır belki ama ben de vajiydim birkaç doktor aradım hepsi en az 3.500 dedi, sadece vaji merkezi var Adanada (Ve ben Adana da yaşamıyorum sırf tedavi için gidecektim) 6.500 demişti.
Benim maddi imkanım el vermedi açıkçası bir penisin vajinama girmesi için o kadar para vermem bu iş bu kadar zor olmamalı diyip, tüm doktorlar naısl tedavi uyguluyosa aynısını kendim yaptım. 1 haftada yendim.
Senin hastalık derecen nedir bilmiyorum ama bence kendin denemelisin yada araştırmalısın...
Kadın doğuma bebek istediğim için muayene ye gittim alttan kontrol edicem dedi. Vajiyi kendim yendiğimi söyledim. Neden bize gelmedin 200 tl ye hallederdik dedi. 6.500 leri duyunca kendim yendim dedim. :KK70: Resmen para tuzağı, kanser tedavisi gibi ölümcül hastalıklara bu kadar para verilmiyor, birde sizinki ilaçlık ameliyatlık değil sadece yönlendirme dedi..
Bi düşün derim...
Keşke kendim yenebileceğim gibi olsa ben yaşadığım yerde de doktora çıktım vajinismua falan yok kasma geçer geçer dedi eşimi saçma sapan yönlendirdi şöyle yap diye onun dediği gibi denediğimizde canımdan can gitti
sırf onun yüzünden bu kadar zaman bekledik o bizi yönlendirseydi çoktan çözülğrdü 10 aydır evliyiz

yaşadığım yerde gittiğim jinekolog doktor vajinismus yok kasma kasma dedi dalga geçer gibi tavırla yolladı bizi

Ben de istemem sadece penisin vajinama girmesi için bu kadar parayı vermek ama psikolojik olarak çok yıprandım altından kalkamıyorum

Durumurumuz da buna müsait değil ailem karşılıyor maarafı.Altından kalkabileceğim bşr şey olsa ne ailemin ne de eşimin karşısında ezilmem asla.Kanser de zor elbette ki ama vajinismus da zor, yaşamışsınız bilirsiniz o hissi vajinismus yaşamayan bilemez

sırf onun yüzünden bu kadar zaman bekledik o bizi yönlendirseydi çoktan çözülğrdü 10 aydır evliyiz
DOKTORUN YÖNLENDİRMESİYLE BİLE ÇÖZEMEYEN VAR... Çünkü doktorda değil, iş sende bitiyor. Bunu hep söylüyorum, bu hastalık beynimizin bizimle oynamasıyla gerçekleşiyor. Penisi, acıyı, gözümüzde büyütüyoruz. Oysa sen beynine ve kaslarına hakim olursa dünyanın en zevkli şeyi, sadece inanmalısın buna. özelden detayları yazdım sana umarım yardımcı olurum

DOKTORUN YÖNLENDİRMESİYLE BİLE ÇÖZEMEYEN VAR... Çünkü doktorda değil, iş sende bitiyor. Bunu hep söylüyorum, bu hastalık beynimizin bizimle oynamasıyla gerçekleşiyor. Penisi, acıyı, gözümüzde büyütüyoruz. Oysa sen beynine ve kaslarına hakim olursa dünyanın en zevkli şeyi, sadece inanmalısın buna. özelden detayları yazdım sana umarım yardımcı olurum
teşekkür ederim canım ama mesajın gelmedi masıl görebilirim

Jeller spreyler falan var denediniz mi ? Bir tanıdık alkolle bu durumu çözmustu içmiş içmiş . Hatırlamıyorum bile.demişti. Uyuşturucu spreylerde varmış .

emla krem,enstol,vemcaine sprey hep denedim.İçki de kullanmıyorum bu işe de günahla başlamak istemem.Normalde kullanan biri olsam denerdim ama

Reyyan Temizkan a tedavi olmaya gideceğim p.tesi günü ücret 5 ve 7 arası değişiyormuş çok pahalı bu kadar pahalılığın yanında dolandırılmak korkutuyor beni güvenilirdir dimi çok korkuyorum 😓

Ben geçen sene gitmiştim.Gittiğim her seansa muayane ücreti veriyordum 200 tl di. Ayda 2 seansa gidiyordum geçen sene ağustos ayıydı 10 seansta yendim.Hangi ildesiniz ? İstanbul daysanız ümraniye'de Vasfiye Aksoy var en fazla 100 tl zam gelse sizinkinden daha uygun.Çok kaliteli bir doktordur.Ben biraz hassas olduğum için zor yendim.Artık derecesine göre size uygun tedavi programını uygular. Belli bir tedavi programı var onu size uygun şekilde uyguluyor. Birde bir penis vajinama girecek diye o kadar para vermek demek biraz yanlış olur.Bu bir rahatsızlık ve bunu destek alarak aşmalısınız,daha fazla geç olmadan çaresine bakın çünkü zaman geçtikçe zorlaşır.

Ben yeşim yerçok ile 3 günde yendim ister 3 seans ister 30 seansta iyileşin ücret sabit ekstra para ödemiyorsunuz istanbuldaysanız kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum☺️ Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler

Ben de terapiye gitmis biri olarak gercekten sunu söylemeliyimki insafsizca buluyorum ücretleri
Ama kendim cok denedim olmadi
Düsününce bile korkudan irkiliyodum
Baktim böylece günlerim geciyor, burda 10sene asamayanlari falan da okuyunca ben bukadar bekleyemem dedim
Sonra pisman olmaktansa deger ne yapalim parayi mecbur biriktirdikborc aldik ödedik
Yani egerki kendiniz yapabiliyosaniz paraniz cebinizde kalir tabi daha iyi
Ama olmuyosa da yillarinizi harcamayin, gidin siz de rahatlayin psikolojiniz de rahatlasin kurtulun

Back