B Bernasrysry Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2021 14 3 30 6 Aralık 2021 Konu Sahibi Bernasrysry #21 Aaa eğer ben de kremler kayganlaştırıcılat derken bayağı kullandım 2 3 gündürde gereğinden fazla ağrı oluyor orada ilişki denemesi bile yapamıyorum
Aaa eğer ben de kremler kayganlaştırıcılat derken bayağı kullandım 2 3 gündürde gereğinden fazla ağrı oluyor orada ilişki denemesi bile yapamıyorum
Ayzelin Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 869 1.375 31 6 Aralık 2021 Konu Sahibi Bernasrysry #22 Bernasrysry .!.: 4. İlişki falan ama zorlanıyorum hala normal mi Genişletmek için tıkla... Normal evet zamanla duzelır
Bernasrysry .!.: 4. İlişki falan ama zorlanıyorum hala normal mi Genişletmek için tıkla... Normal evet zamanla duzelır
Ayzelin Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 869 1.375 31 6 Aralık 2021 Konu Sahibi Bernasrysry #23 Bernasrysry .!.: Aaa eğer ben de kremler kayganlaştırıcılat derken bayağı kullandım 2 3 gündürde gereğinden fazla ağrı oluyor orada ilişki denemesi bile yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Yavas yavas azaltabilirsiniz onları. Sprey uyusturucu kremse zaten dırek bırakabilirsiniz hıc farkı yok artık aştınız . Bir de ultrason jeli öneririm hepsinden daha zararsız onunla da deneyebilirsiniz.
Bernasrysry .!.: Aaa eğer ben de kremler kayganlaştırıcılat derken bayağı kullandım 2 3 gündürde gereğinden fazla ağrı oluyor orada ilişki denemesi bile yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Yavas yavas azaltabilirsiniz onları. Sprey uyusturucu kremse zaten dırek bırakabilirsiniz hıc farkı yok artık aştınız . Bir de ultrason jeli öneririm hepsinden daha zararsız onunla da deneyebilirsiniz.