Vajinismus sonrası zevk alma sorunu

niltb

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
12
1
6
36
Egzersizler ve zeytinyağı yardımı ile vajinismusu iki buçuk ay sonunda yendim. Eşim içeride uzun süre kalabiliyor. bazen acıyor , bazen acı hissetmiyorum. Fakat zevk alamıyorum. içerideyken hiç birşey hissetmiyorum. Bu durum nasıl düzelecek? Yada normal mi?

Alışma evresini geçtikten sonra acımaz.. Acımaması lazım yani..
Birde şey her ilişki sırasında zeytinyağı sürmemeye çalış zaten sendeki ıslaklık+yağ ilede hissetmeyebilirsin.

Esin ve seninle alakalı canım ikinizde birbirinizi çözmeye başladığınızda zevk alırsın diye düşünüyorum.. Sabret az. Zevk almayı düşünme kendini rahat bırak.

Egzersizler ve zeytinyağı yardımı ile vajinismusu iki buçuk ay sonunda yendim. Eşim içeride uzun süre kalabiliyor. bazen acıyor , bazen acı hissetmiyorum. Fakat zevk alamıyorum. içerideyken hiç birşey hissetmiyorum. Bu durum nasıl düzelecek? Yada normal mi?
Canım çok normal. bende de ilk başlarda aynı sorun vardı. Çoğu vajinusmus hastasının yendiğinde yaşadığı bir sorun bu. Fakat alışınca, ilişki daha rahat yaşanmaya başlayınca düzeliyor hepsi. Biraz zamana ihtiyacın var.

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce başardık. Birleşme oldu. Ben üstteyken oldu, sonra ben alta geçtim o şekilde de denedik, oldu. Ama hala girişte yanma ve acı oluyor ve eşim üstte gelip giderken de biraz acı oluyor.dayanilamayacak bir şey değil ama benim acı çektiğimi düşündüğü için eşim de yeterince sert kalamıyor sanırım. Her seferinde yarıda kesiyoruz sevişmeyi, moralimiz bozuk bırakıyoruz. Sizde de böyle problemler oldu mu? Bunları da atlatabilir miyiz acaba yoksa bağımsız bir sorun mu? Vajinismusu çözdük derken başka problemler çıktı, ikimiz de keyif almıyoruz. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?

Back