Vajinismus problem

Sibel93e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
1
0
1
31
Merhaba arkadaşlar , size kendi sorunumu paylaşmak ve çözüm önerilerini sormak istiyorum. Bundan bir sene önce vajinismus olduğumu anladım ve eşimle tedavi olmama karar verdik. Tedavi bildiniz gibi dilatorle oldu başlarda zorlandım ama 4 de kadar varabildim. Asıl sorunumuz sonra çıktı dilatorden sonra eşimin penisini içime alamiyorum , dilatorden sonra penis girişte hemen serlesmesini kaybevediyor veya tam girişte boşalıyor , eşim sorun onda olduğunu soyliyor. Ben artık rahatlıkla dilatoru içime alabiliyorsum ama sorun sonra eşimle birleşmede gerceklesiyo. Bize onereceginiz bir yöntem varmı acaba ?

Bende 8 ay önce yendim canım kendim aparat sayesinde özelden yazayım zatenn azcık birşey kalmış başarmana pes etmek yok eşli deneme de dikkat etmen gereken şeyler var yazıyorum şimdii ki artık sen vajınusmusu yenmişin bunun bilincinde ol

Bende 4 ncü dilatörü alamadım neden acaba anlamadım ya 1-2-3 oldu ama 4 te zorlandım

Bende 4 ncü dilatörü alamadım neden acaba anlamadım ya 1-2-3 oldu ama 4 te zorlandım
4.hemen hemen herkes aynı sorunu yaşıyor.3.aparatla en az 20dk boyunca egzersizleri yapın sonra bol kayganlaştırıcı kullanın.Yanlardan esneterek çapraz şekılde bastırarak o şekılde nefes ve kegelle mutlaka deneyin.az kaldıı olacakk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…