Vajinismus olabilirim lutfen yardimci olur musunuz

C
Cocuk eğitir gibi vajina kasi eğitiyoruz saka gibi :)

Hepsini aklima yazdim tesekkur ederim bu saate kadar tek tek yazdin bilgilendirdin

Merhaba
Vajinismussunuz ama ileri seviye değilsiniz. Parmak egzersizi ile de halledebilirsiniz ancak zorlanırsanız vajinismus aparatları kullanmanızı tavsiye ederim. Parmak egzersizinde etkende edilgende siz olduğunuz için daha zorlayıcı oluyor. Aparat siparişi vererek çok kısa sürede halledersiniz diye düşünüyorum. İç kısımda olduğunu söylediğiniz et duvar sadece vajina kaslarınız ve onu kullanmayı bilmediğiniz için size kapalı bir duvar hissi veriyor. Oysa ki tuvaletinizi yaptığınızda hissetmeden kaslarınızı nasıl gevşetiyorsanız vajina kaslarınızıda o rahatlıkta gevşetme yetisine sahibiz. Kızlık zarı endişeniz olmasın, çünkü patlayan, yırtılan birşey değil. Kayganlaştırıcı ve bir nebze uyuşmasını isterseniz anestol krem kullanabilirsiniz. Aldığınız herhangi uyuşturucu etken (kas gevşetici, içki, uyku hapı vb) işe yaramaz. Bu sorun bilinçaltı ile ilgili ve bilinçaltını uyuşturamazsınız. Üzerine düşerseniz çok kısa sürede çözüme kavuşturursunuz sorunu.

Aparatlari siparis etmeyi dusunuyorum ama parmakla iceriyi hissediyorum en azindan onunla bilincsizce kendimi korkuturmuyum acaba diye dusunmeden edemedim ama denemek zorundayim biliyorm

Aparatlari siparis etmeyi dusunuyorum ama parmakla iceriyi hissediyorum en azindan onunla bilincsizce kendimi korkuturmuyum acaba diye dusunmeden edemedim ama denemek zorundayim biliyorm
İçeriyi hissetmenize gerek yok ki, zaten vajina içi hissiz bir boşluk. Kadınlar sadece kas kısmını hisseder, bu yüzden egzersizlerde boydan ziyade kalınlık önemlidir. Ben parmak ile haftalarca uğraşmıştım olmadı ama aparatları 1 hafta olmadan yapmıştım. Tabii bu sizin kendinizi ne şekilde daha rahat hissettiğinize de bağlı Sadece ertelemeyin yeterli. Bu hastalığın diğer adı: erteleme hastalığı

Siparis etcem bugun tesekkur ederim. Aparatlari denerken zorlandiniz mi baslarda yapamayacaginizi dusundunuz mu ben yapamiycam gibi hissediyorum nedense yabanci bi cisim oldugu icin bide sert sanirim onlar

Kim peki siz orda mi tedavi oldunuz yoksa reklam mi bu? Parmak aparat egzersizi verecekse parmagi yapmaya calisiyorum zaten aparatida siparis vercem baska bi yontemi mi var yoksa?
Ben tedavi oldum parmak egzersizi yok siz tabiki aparatlarla deneyin o sekildede cozum bulamazsaniz terapist yardimi alin tabiki isterseniz

Siparis etcem bugun tesekkur ederim. Aparatlari denerken zorlandiniz mi baslarda yapamayacaginizi dusundunuz mu ben yapamiycam gibi hissediyorum nedense yabanci bi cisim oldugu icin bide sert sanirim onlar
Deli gibi korkuyordum, bacaklarım titriyordu, başım dönüyordu, midem bulanıyordu almadan önce. Ben sizden ileri düzeydim. Ama kısa sürede hepsini yaptım şükür. Aparatlar zorlamıyor, kişiyi sadece kendi korkusu zorluyor. Hepsi asılsız hisler aslına bakarsanız. Sadece istikrar ve kararlılıkla siz benden çok daha kısa sürede yenersiniz. Aparatlarda herhangi bir acı yok inanın :) ilişkide de aynı şekilde. Bu sadece bir korku ve kendimizi kastıkça canımız yanıyor. Aparatların ilkini yapınca aslında bunu çok iyi anlayacaksınız. Orası bir delik ve içi hissiz. Yapabilirsiniz, kendinize güvenin

Tesekkur ederim umarim yenerim sizin gibi ben de :)

Bence aparatla deneseniz atlatabilirsiniz gibi geldi ben hiç parmak sokamiyordum olmuyorsa doktora gidin dört ay yaşadım bu problemi ama ne dört ay o çile çekilmez en kısa zamanda atlatirsiniz umarım

Bende sekiz ay sürdü neler denemedim kayganlaştırıcı uyuşturucu kremler kaç tane doktora gittim hic fayda görmedim ben mum ile yendim korkumu mumu streç film ile iyice sarıp mumun oraya rahatca girebildiğini anlayınca korkum geçmişti bende hep diyordum duvar falan var diye ama o duvar falan değil kasmaktan dolayı vajinanın darlasmasi ben bir kere mum ile denedim sonra hic sıkıntı yaşamadım ilişkiye giremediğimiz zamanlar hatta parmak ölçümü yapıyorduk su kadar parmak dışarıda falan filan geçti çok şükür oradan kocaman bebek çıkıyor sonucta öyle düşün

Bence aparatla deneseniz atlatabilirsiniz gibi geldi ben hiç parmak sokamiyordum olmuyorsa doktora gidin dört ay yaşadım bu problemi ama ne dört ay o çile çekilmez en kısa zamanda atlatirsiniz umarım
Umarim yapabilirim aparatlarda en az 50 lira insanlar hastalik uzerinden bile firsatcilik yapiyo oyuncak gibi kucucuk seyler 50lira resmen kac para olursa olsun almak zorundayiz bunu biliyolar

Direk mumla baslamak zorlamadi mi once serce parmakla baslatiyolar cunku ya da en kucuk aparatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…