Detayli bilgilendirirseniz sevinirim isaret parmak 2 bogum sokabiliyorum direk serce parmakla baslamadim yani aci da cekmedim hic ama ileriye gitmek istedigimde kapali oldugunu gorunce nasil bi yol izlemem gerektigini bilemedim. Aparatlar en az 50lira aliyim tamam ama mumla da yapabilecek seviyedeysem bosuna 50 60 lira vermeyim. Mum deyince aklima beyaz uzun mumlardan bahsediyosunuz diye dusunuyorum yaniliyomuyum? Ittirme olayini falan anlatirmisiniz sizde duvarla karsilastinizmi tam bilgilendirirmisiniz. Ona gore mumu deneyim bende. Tabi vaktiniz varsaBende sekiz ay sürdü neler denemedim kayganlaştırıcı uyuşturucu kremler kaç tane doktora gittim hic fayda görmedim ben mum ile yendim korkumu mumu streç film ile iyice sarıp mumun oraya rahatca girebildiğini anlayınca korkum geçmişti bende hep diyordum duvar falan var diye ama o duvar falan değil kasmaktan dolayı vajinanın darlasmasi ben bir kere mum ile denedim sonra hic sıkıntı yaşamadım ilişkiye giremediğimiz zamanlar hatta parmak ölçümü yapıyorduk su kadar parmak dışarıda falan filan geçti çok şükür oradan kocaman bebek çıkıyor sonucta öyle düşün
Mantikli aslinda yapabiliirm öyle biseySilikon çubuklar ya, silikon tabancası ile onları yapıştırarak esnek bi çubuk elde etmiştim ben de. Hatta kalınlığına göre boy boy yapmıştım, 3 tane 5 tane ve 7 tane ile 3 çeşit yapmıştım. Ama tabi dışına medikal eldiven geçirerek kullandım. Mutlaka eldivene geçir kullanacağın şeyi. Bide mutlaka jel kullan. Bence dünya para vermenize gerek yok evde olan birşey illa uydurulabilir
Dogru soyluyosunuzİnanın 50-60 lira bu hastalık için hiçbirşey. Klinik tedavisi 5000-7000 tl arasında yapılıyor dereceye bağlı olarak. Ben evde aparatlar ile çözdüm şükür ama evliliğimin başında 10.000 tl verseymişimde bunu çekmeseymişim. Uykusuz geçen günler, gözyaşlarım, sarsılan özgüvenim, eşimin psikolojisi.. bunlardan sadece birini bile yaşamamak için verirdim istenilen parayı..
İnanın siz yaparsınız ben parmak degdirmiyordum doktora gittim orda aparatla yendim ve birsuru para tabi sonuca değer ama insan üzülüyor işteUmarim yapabilirim aparatlarda en az 50 lira insanlar hastalik uzerinden bile firsatcilik yapiyo oyuncak gibi kucucuk seyler 50lira resmen kac para olursa olsun almak zorundayiz bunu biliyolar
Cok tesekkur ederim desteğiniz için ınsallah bende yenerim. Hamilesiniz sanirim. Atlatip bebek sahibi olmak cok mutluluk verici. Saglikla kucaginiza alin insallah. Yenmeyi ve bebek sahibi olmayi Allah herkese nasip etsin.İnanın siz yaparsınız ben parmak degdirmiyordum doktora gittim orda aparatla yendim ve birsuru para tabi sonuca değer ama insan üzülüyor işte
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın atlattıktan sonra evlilik çocuk sahibi olmak çok güzel üzerinizdeki bu yükten biran önce kurtulursunuz inşallahCok tesekkur ederim desteğiniz için ınsallah bende yenerim. Hamilesiniz sanirim. Atlatip bebek sahibi olmak cok mutluluk verici. Saglikla kucaginiza alin insallah. Yenmeyi ve bebek sahibi olmayi Allah herkese nasip etsin.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın atlattıktan sonra evlilik çocuk sahibi olmak çok güzel üzerinizdeki bu yükten biran önce kurtulursunuz inşallah
Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inanın atlattıktan sonra evlilik çocuk sahibi olmak çok güzel üzerinizdeki bu yükten biran önce kurtulursunuz inşallah
Cnm ben kendim yendim eşim hiç destek olmadı parmak egzersizi yapmadımMerhaba kadinlar kulubune bu dertten dolayi uye oldum umarim yardimci olacak birileri vardir. Ben her zaman kan aldirmak ya da hastanelik durumlarda tansiyon dusmesi korku panik yasayan bir insandim. Hatta evlenince hamile kalirsam normal dogumun en ufak bi ihtimalini bile dusunmeyip yarim vucut anesteziyi bile kabul etmeyecektim. Komple uyustursunlar beni diye dusunuyodum. Ancak hamileligin ihtimali bile yok suan bende. Cunku 10 aydir evliyim ve iliski yasayamadim. Korkuyodum zaten ilk iliskiden ama bu kadar olacagini dusunmuyodum. Nisanliyken para esya konulari yuzunden cok tartistik ve hirsliydim ona karsi. Severek evlendik yanlis anlasilmasin ama nisanlilik surecinde birbirimizi yorduk yani. Bu yuzden baslarda canimi acitmak istemiyorum onun icin diye dusunup erteliyodum. Evliligin ilk zamanida cok yorduk birbirimizi kavga gurultu eksik olmadi aileler devreye girdi falan filam derken suan iyiyiz. Ama iliski yasayamiyoruz. Benim her zaman arkamda oldugunu bunun sorun olmadigini soyluyo ama artik uyurken ve uyandigimda ilk aklima gelen seyin bu olmasindan biktim. 1 gun bari mutlu uyuyup uyaniyim istiyorum. Bizim iliskiye girememe olayimiz su sekilde oluyo; penisi oraya getirince ben yukari kaydiriyorum hic bir sekilde zorlayip canim acidi falan bi durumum yok. Denedik de girmedi olayi degil benimki yani. Yapamiyorum o esnada nefes alamiyorum oraya denk geldigi anda cok kotu oluyorum. Simariklik falan degil benimkisi kalbim duracak gibi oluyo engelleyemiyorum. Parmak egzersizlerini okudum burada. Yapmaya baslarsam azcik sokarsam ben kesin devamini getiririm dedim oturdum cesaretimi toplayip. Vajinama bakmaktan korkmak falan yok bende. (Fazla acik konusuyorum ama artik bi care bulmak istiyorum kusura bakmayin) Ilk gun inceledim delik olan kismi. Ilerisinde kapali bi kisim var et gorunuyo yani deligin icinde o kizlik zarimi bilmiyorum artik. Ertesi gun parmak denemesine basladim. Isaret parmagimin bir bogumunu soktum hatta yazilarda icerisi yumusak tirlikli et falan diyodu onu hissedince nasil sevindim. Ikinci bogumunu falan sokmustum. Ama yazilarda yazan "sanki duvar var gibi ileri gidemiyorum " olayini bende yasayinca basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Ici bosluk falan degilki nasil ittircem artik bilmiyorum. Lutfen yardimci olun. Isaret parmagimin 2bogumu giriyo ama ellerim kucuktur benim oyle buyuk bi basari saglayamadim. Doktorada gitsem parmak egzersizi verecek bunu basaranlardan yardim istiyorum litfen biseyler soyleyin
O duyguyu biliyorum hiç mutlu olamıyorsun hep yapamadığın aklıma geliyor benim eşim hiç destek olmadı bu durumda inşallah senin eşin destek oluyordurMerhaba kadinlar kulubune bu dertten dolayi uye oldum umarim yardimci olacak birileri vardir. Ben her zaman kan aldirmak ya da hastanelik durumlarda tansiyon dusmesi korku panik yasayan bir insandim. Hatta evlenince hamile kalirsam normal dogumun en ufak bi ihtimalini bile dusunmeyip yarim vucut anesteziyi bile kabul etmeyecektim. Komple uyustursunlar beni diye dusunuyodum. Ancak hamileligin ihtimali bile yok suan bende. Cunku 10 aydir evliyim ve iliski yasayamadim. Korkuyodum zaten ilk iliskiden ama bu kadar olacagini dusunmuyodum. Nisanliyken para esya konulari yuzunden cok tartistik ve hirsliydim ona karsi. Severek evlendik yanlis anlasilmasin ama nisanlilik surecinde birbirimizi yorduk yani. Bu yuzden baslarda canimi acitmak istemiyorum onun icin diye dusunup erteliyodum. Evliligin ilk zamanida cok yorduk birbirimizi kavga gurultu eksik olmadi aileler devreye girdi falan filam derken suan iyiyiz. Ama iliski yasayamiyoruz. Benim her zaman arkamda oldugunu bunun sorun olmadigini soyluyo ama artik uyurken ve uyandigimda ilk aklima gelen seyin bu olmasindan biktim. 1 gun bari mutlu uyuyup uyaniyim istiyorum. Bizim iliskiye girememe olayimiz su sekilde oluyo; penisi oraya getirince ben yukari kaydiriyorum hic bir sekilde zorlayip canim acidi falan bi durumum yok. Denedik de girmedi olayi degil benimki yani. Yapamiyorum o esnada nefes alamiyorum oraya denk geldigi anda cok kotu oluyorum. Simariklik falan degil benimkisi kalbim duracak gibi oluyo engelleyemiyorum. Parmak egzersizlerini okudum burada. Yapmaya baslarsam azcik sokarsam ben kesin devamini getiririm dedim oturdum cesaretimi toplayip. Vajinama bakmaktan korkmak falan yok bende. (Fazla acik konusuyorum ama artik bi care bulmak istiyorum kusura bakmayin) Ilk gun inceledim delik olan kismi. Ilerisinde kapali bi kisim var et gorunuyo yani deligin icinde o kizlik zarimi bilmiyorum artik. Ertesi gun parmak denemesine basladim. Isaret parmagimin bir bogumunu soktum hatta yazilarda icerisi yumusak tirlikli et falan diyodu onu hissedince nasil sevindim. Ikinci bogumunu falan sokmustum. Ama yazilarda yazan "sanki duvar var gibi ileri gidemiyorum " olayini bende yasayinca basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Ici bosluk falan degilki nasil ittircem artik bilmiyorum. Lutfen yardimci olun. Isaret parmagimin 2bogumu giriyo ama ellerim kucuktur benim oyle buyuk bi basari saglayamadim. Doktorada gitsem parmak egzersizi verecek bunu basaranlardan yardim istiyorum litfen biseyler soyleyin
Nasil yendiniz peki egzersiz vs olmadanCnm ben kendim yendim eşim hiç destek olmadı parmak egzersizi yapmadım
Eşin için yapiyosun bunu zaten kendin icin yapsaydin evlenmeden önce yapardin. Eşini bekledin onunla yapmak istedin bunu. O da seni beklemeliydi. Kırıcı bi durum olmus cabalarinizi farkedip artik arkanizda olmak ister umarim.O duyguyu biliyorum hiç mutlu olamıyorsun hep yapamadığın aklıma geliyor benim eşim hiç destek olmadı bu durumda inşallah senin eşin destek oluyordur
sadece dilatör seti aldımNasil yendiniz peki egzersiz vs olmadan
Eşin için yapiyosun bunu zaten kendin icin yapsaydin evlenmeden önce yapardin. Eşini bekledin onunla yapmak istedin bunu. O da seni beklemeliydi. Kırıcı bi durum olmus cabalarinizi farkedip artik arkanizda olmak ister umarim.
[/QUOTEvet sen yendin diyor .ben yenmek için uğraşırken bile 10sene olsa yenemezsiniz derdi şimdide 10sene olsa çocuğun olmaz diyor
Canım evet o beyaz mumlar onu strece sardım zaten o mum ile denemedeki amaç orada duvarın olmadığını bizden kaynaklı olduğunu anlamak o yüzden zor olmadiDetayli bilgilendirirseniz sevinirim isaret parmak 2 bogum sokabiliyorum direk serce parmakla baslamadim yani aci da cekmedim hic ama ileriye gitmek istedigimde kapali oldugunu gorunce nasil bi yol izlemem gerektigini bilemedim. Aparatlar en az 50lira aliyim tamam ama mumla da yapabilecek seviyedeysem bosuna 50 60 lira vermeyim. Mum deyince aklima beyaz uzun mumlardan bahsediyosunuz diye dusunuyorum yaniliyomuyum? Ittirme olayini falan anlatirmisiniz sizde duvarla karsilastinizmi tam bilgilendirirmisiniz. Ona gore mumu deneyim bende. Tabi vaktiniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?