Vajinismus olabilirim lutfen yardimci olur musunuz

Detayli bilgilendirirseniz sevinirim isaret parmak 2 bogum sokabiliyorum direk serce parmakla baslamadim yani aci da cekmedim hic ama ileriye gitmek istedigimde kapali oldugunu gorunce nasil bi yol izlemem gerektigini bilemedim. Aparatlar en az 50lira aliyim tamam ama mumla da yapabilecek seviyedeysem bosuna 50 60 lira vermeyim. Mum deyince aklima beyaz uzun mumlardan bahsediyosunuz diye dusunuyorum yaniliyomuyum? Ittirme olayini falan anlatirmisiniz sizde duvarla karsilastinizmi tam bilgilendirirmisiniz. Ona gore mumu deneyim bende. Tabi vaktiniz varsa

Silikon çubuklar ya, silikon tabancası ile onları yapıştırarak esnek bi çubuk elde etmiştim ben de. Hatta kalınlığına göre boy boy yapmıştım, 3 tane 5 tane ve 7 tane ile 3 çeşit yapmıştım. Ama tabi dışına medikal eldiven geçirerek kullandım. Mutlaka eldivene geçir kullanacağın şeyi. Bide mutlaka jel kullan. Bence dünya para vermenize gerek yok evde olan birşey illa uydurulabilir

İnanın 50-60 lira bu hastalık için hiçbirşey. Klinik tedavisi 5000-7000 tl arasında yapılıyor dereceye bağlı olarak. Ben evde aparatlar ile çözdüm şükür ama evliliğimin başında 10.000 tl verseymişimde bunu çekmeseymişim. Uykusuz geçen günler, gözyaşlarım, sarsılan özgüvenim, eşimin psikolojisi.. bunlardan sadece birini bile yaşamamak için verirdim istenilen parayı..

Mantikli aslinda yapabiliirm öyle bisey

Dogru soyluyosunuz

Umarim yapabilirim aparatlarda en az 50 lira insanlar hastalik uzerinden bile firsatcilik yapiyo oyuncak gibi kucucuk seyler 50lira resmen kac para olursa olsun almak zorundayiz bunu biliyolar
İnanın siz yaparsınız ben parmak degdirmiyordum doktora gittim orda aparatla yendim ve birsuru para tabi sonuca değer ama insan üzülüyor işte

İnanın siz yaparsınız ben parmak degdirmiyordum doktora gittim orda aparatla yendim ve birsuru para tabi sonuca değer ama insan üzülüyor işte
Cok tesekkur ederim desteğiniz için ınsallah bende yenerim. Hamilesiniz sanirim. Atlatip bebek sahibi olmak cok mutluluk verici. Saglikla kucaginiza alin insallah. Yenmeyi ve bebek sahibi olmayi Allah herkese nasip etsin.

Cok tesekkur ederim desteğiniz için ınsallah bende yenerim. Hamilesiniz sanirim. Atlatip bebek sahibi olmak cok mutluluk verici. Saglikla kucaginiza alin insallah. Yenmeyi ve bebek sahibi olmayi Allah herkese nasip etsin.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın atlattıktan sonra evlilik çocuk sahibi olmak çok güzel üzerinizdeki bu yükten biran önce kurtulursunuz inşallah

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın atlattıktan sonra evlilik çocuk sahibi olmak çok güzel üzerinizdeki bu yükten biran önce kurtulursunuz inşallah
Amin inşallah ben ve benim durumumda olanlar evliliği yarım yaşiyo. Gercektende kocaman bir yük

Cnm ben kendim yendim eşim hiç destek olmadı parmak egzersizi yapmadım

O duyguyu biliyorum hiç mutlu olamıyorsun hep yapamadığın aklıma geliyor benim eşim hiç destek olmadı bu durumda inşallah senin eşin destek oluyordur

O duyguyu biliyorum hiç mutlu olamıyorsun hep yapamadığın aklıma geliyor benim eşim hiç destek olmadı bu durumda inşallah senin eşin destek oluyordur
Eşin için yapiyosun bunu zaten kendin icin yapsaydin evlenmeden önce yapardin. Eşini bekledin onunla yapmak istedin bunu. O da seni beklemeliydi. Kırıcı bi durum olmus cabalarinizi farkedip artik arkanizda olmak ister umarim.

Açtığınız bi basliga denk geldim tesadufen. Aileniz arkanizdaysa biraz yalniz birakmaniz gerekiyo bence esinizi. Degerinizi farketmesi gerekir. Ailenizde kalin bi süre bence. Dönup donmeme konusunda da bisey soylemeyin. Sıkıntılı bi insan anladigim kadariyla

Canım evet o beyaz mumlar onu strece sardım zaten o mum ile denemedeki amaç orada duvarın olmadığını bizden kaynaklı olduğunu anlamak o yüzden zor olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…