Detayli bilgilendirirseniz sevinirim isaret parmak 2 bogum sokabiliyorum direk serce parmakla baslamadim yani aci da cekmedim hic ama ileriye gitmek istedigimde kapali oldugunu gorunce nasil bi yol izlemem gerektigini bilemedim. Aparatlar en az 50lira aliyim tamam ama mumla da yapabilecek seviyedeysem bosuna 50 60 lira vermeyim. Mum deyince aklima beyaz uzun mumlardan bahsediyosunuz diye dusunuyorum yaniliyomuyum? Ittirme olayini falan anlatirmisiniz sizde duvarla karsilastinizmi tam bilgilendirirmisiniz. Ona gore mumu deneyim bende. Tabi vaktiniz varsaBende sekiz ay sürdü neler denemedim kayganlaştırıcı uyuşturucu kremler kaç tane doktora gittim hic fayda görmedim ben mum ile yendim korkumu mumu streç film ile iyice sarıp mumun oraya rahatca girebildiğini anlayınca korkum geçmişti bende hep diyordum duvar falan var diye ama o duvar falan değil kasmaktan dolayı vajinanın darlasmasi ben bir kere mum ile denedim sonra hic sıkıntı yaşamadım ilişkiye giremediğimiz zamanlar hatta parmak ölçümü yapıyorduk su kadar parmak dışarıda falan filan geçti çok şükür oradan kocaman bebek çıkıyor sonucta öyle düşün