• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

orta parmak aliyorum ama yaniyor sanirim icerisi islak olmadigindan ilk oldugundan ve isteksiz oldugumdan oluyor yanma. ama bu kadarciksa dayanirim ya insallah. fakat iki parmaga gecmede tereddutteyim gecsem mi ki ?

Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim aynı sorun bendede var terapiye başladım parmak sokmamız söylendi orta parmağımda ilk boğum giriyor canım hiç acımıyor fakat daha fazlasını sokamıyorum sebebide zar girişten bi kaç cm içeride deniliyor fazla ileriye sokmaktan bozulmazmı zar bana acil cevap veririmisiniz kafama çok takıldı bu sorun birde orta parmakta ilk boğuma kadar sokmam bi ilerleyişmidir deneyimli olanlar cevbap versin lütfenn:53:

Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim aynı sorun bendede var terapiye başladım parmak sokmamız söylendi orta parmağımda ilk boğum giriyor canım hiç acımıyor fakat daha fazlasını sokamıyorum sebebide zar girişten bi kaç cm içeride deniliyor fazla ileriye sokmaktan bozulmazmı zar bana acil cevap veririmisiniz kafama çok takıldı bu sorun birde orta parmakta ilk boğuma kadar sokmam bi ilerleyişmidir deneyimli olanlar cevbap versin lütfenn

Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim aynı sorun bendede var terapiye başladım parmak sokmamız söylendi orta parmağımda ilk boğum giriyor canım hiç acımıyor fakat daha fazlasını sokamıyorum sebebide zar girişten bi kaç cm içeride deniliyor fazla ileriye sokmaktan bozulmazmı zar bana acil cevap veririmisiniz kafama çok takıldı bu sorun birde orta parmakta ilk boğuma kadar sokmam bi ilerleyişmidir deneyimli olanlar cevbap versin lütfenn

Canım bende daha bugün başladım . Deneyimli arkadaşlar genelde haftaiçi oluyor burada. Şimdi zar ancak vajinaya daha kalın birsey girerse Kanarmis . Bir parmak ile birsey olmaz ve kan gelmesi kendimizi kasmamızdanmis. Kanama olmayadabilir yani.
İkinma ile çok rahat giriyor orta parmak yanıyor fakat giriyor. Çok az bir yanma o da.
İlk bogum elbette bir başarı bence fakat ilerle erteleme çünkü çok rahat giriyor.
Yarın tekrar gir daha tecrübeli arkadaşlar seni yönlendirirler

Esra120 ve petty arkadaslar bnim bi arkdsimda szin gibiydi bn en kcuk aparatimla calsmyrum dye ona verdim ve cok rahat yapti ilerletebildi kesinlikle aparat almanizi tavsye edyrum parmktan cok daha iyi sahsen bnce oyle inanin..

ben uzun zamandır iki parmak çalışıyorum oluyor da.mum yazmış çoğu arkadaş onu denemeye karar verdim.deneyen arkadaşlar yazabilirmi nasıl bir mum alayım onu nasıl hazirlaym.sokarkn bi öneri ya da tavsiyeleriniz olacak mi.şimdiden hepinize teşekkürler

!!!!! kızlrr benm 3 gün önce p.. tam aldığımda kanamıştı biz de 3 gün ara vermiştik , bugün denediğimizde p.. zardan tam geçerken tekrar kan geldi biz de durduk, niye tekrar kanadığını anlamaıdm , orası iyilşmediği için mi yoksa kuruluktan dolayı mı , bi de kanasa bile devam etsek bişey olur mu lütfenn bilenler cevap verebilir mi :((

canım zar bozma diye bi olay yok istersen internetten kızlık zarı yapısı nasıldır diye yazıp bi araştır oku senin için daha iyi olur ayrıca parmak sokmaktan kan filan gelmez hatta penis de de aynı şekilde kan olayı yoktur kan tamamen halkın uydurduğu saçma sapan bi olay kızlık zarı zaten çok esnek bi yapı ki öyle olamsa çock da çıkamazdı sen oraya ne sokarsan sok hiç bir şekilde kanama filan görmezsin tam tersi daha çok esnetmiş, kenarlarından zedelemiş olursun korkma sen egzersizlerini rahat rahat yap gelirse se akıntı pembemsi renkte damla şeklinde akıntı gelebilir oda zarın kenarının zedelendiğini gösterir

!!!!! kızlrr benm 3 gün önce p.. tam aldığımda kanamıştı biz de 3 gün ara vermiştik , bugün denediğimizde p.. zardan tam geçerken tekrar kan geldi biz de durduk, niye tekrar kanadığını anlamaıdm , orası iyilşmediği için mi yoksa kuruluktan dolayı mı , bi de kanasa bile devam etsek bişey olur mu lütfenn bilenler cevap verebilir mi :((

canım az önce bi arkadaşa da yazmıştım kızlık zarı ile alakalı normalde kan diye bişey yok ama eğer ilişkide eşin seni zorladıysa sende kastıysan kan görmen normal bi olay tabiki zar zedelenmiştir kendinden diyosun kuruluktan da olablir diye eğer vajinan gerekli sıvıyı salgılamadıysa ve kayganlaştırıcı da kullanmadıysanız bütün bu ihtimaller kanamanın nedenini gösteriyor tabi biraz daha rahatlayıp sıcak bi duş sonrası mesela kayganlaştırıcıda kullanarak daha iyi olacağını dşünüyrm

Esra120 ve petty arkadaslar bnim bi arkdsimda szin gibiydi bn en kcuk aparatimla calsmyrum dye ona verdim ve cok rahat yapti ilerletebildi kesinlikle aparat almanizi tavsye edyrum parmktan cok daha iyi sahsen bnce oyle inanin..

Aparat nette satiliyor baska satilan bi yer olsa bilsem alacam ya kargo ile ugrasamam

Ya kızlar siz bilirsiniz yine de ama bende vajinismus hastasıydım evde kendi kendime denerken daha kötü oldu her şey bu işler terapisiz olmuyor benim gittiğim psikolog 7 seansta çözdü işi kocanızında sizinle gitmesi gerekiyo çünkü bu ortak bi sorun psikologuma evde internetten bulduğum kegel egzersiziyle yPtığımı söylediğimde kegel diye bir şey var evet ama bunu aşama aşama gerçekleştireceğiz kegel aşamasına gelmeden önce yapılacak başka şeyler var sen bir tabak yemeğe ihtiyacın varken bir tencere yemişsin o da sende karın ağrısı yapmış diye bir örnek verdi çok hoşuma gitti size de söliyim dedim
İşin özü şuymuş psikologa gitmeden işi çözmek zor çözenler var mı var evet varmış bu kadınlar kendi kendine yaptıkları egzersizlerle ilişkiye girmeyi başarıyo ama zevk alma ve orgazım konusunda takılıyormuş
Psikologa gittik eşimle allaha şükür psikologumuz da çok yardımcı oldu sanki kendi derdiymiş gibi ilgilendi ilişikiye girebilmeyi 7seansta çözdü şimdi mutluyum ve zevk alıyorum çünkü bize orgazım ve Zevk verdirecek bilgileri verdi allah doktorumdan razı olsun
Siz bilirsiniiz ama bence psikolojik destek şart kafanıza göre yapmak işi daha beter hale getiriyor

Son düzenleme:
Ya kızlar siz bilirsiniz yine de ama bende vajinismus hastasıydım evde kendi kendime denerken daha kötü oldu her şey bu işler terapisiz olmuyor benim gittiğim psikolog 7 seansta çözdü işi kocanızında sizinle gitmesi gerekiyo çünkü bu ortak bi sorun psikologuma evde internetten bulduğum kegel egzersiziyle yPtığımı söylediğimde kegel diye bir şey var evet ama bunu aşama aşama gerçekleştireceğiz kegel aşamasına gelmeden önce yapılacak başka şeyler var sen bir tabak yemeğe ihtiyacın varken bir tencere yemişsin o da sende karın ağrısı yapmış diye bir örnek verdi çok hoşuma gitti size de söliyim dedim
İşin özü şuymuş psikologa gitmeden işi çözmek zor çözenler var mı var evet varmış bu kadınlar kendi kendine yaptıkları egzersizlerle ilişkiye girmeyi başarıyo ama zevk alma ve orgazım konusunda takılıyormuş
Psikologa gittik eşimle allaha şükür psikologumuz da çok yardımcı oldu sanki kendi derdiymiş gibi ilgilendi ilişikiye girebilmeyi 7seansta çözdü şimdi mutluyum ve zevk alıyorum çünkü bize orgazım ve Zevk verdirecek bilgileri verdi allah doktorumdan razı olsun
Siz bilirsiniiz ama bence psikolojik destek şart kafanıza göre yapmak işi daha beter hale getiriyor

bende gittim psikoloğa ama olmuyo olmuyo kafayı yiycem nasıl bi yol izledin naptın anlatabilirmisin. kafayı yiycek duruma geldim.

bende gittim psikoloğa ama olmuyo olmuyo kafayı yiycem nasıl bi yol izledin naptın anlatabilirmisin. kafayı yiycek duruma geldim.

Aşkım bak benim anlatmamla olmuyor sana yardım etmek isterdim ama eğer anlatırsam kötülük etmiş olurum. Psikolog sadece şunu yap bunu yap diyip göndermiyo öncelikle eşini ve seni tanıyor neler yaşadığınızı hangi aşamada tıkanma olduğunu çözüyor daha sonra eğer altında daha kötü tecavüz taciz vs gibi bişey yoksa sana özel bi program uyguluyo herkesin huyu suyu farklıdır. Anlatsam sana kötülük ederim nolur benden bunu isteme özür dilerim cnm benim ama istersen doktorumun adını vereyim ama kocanla gitmen lazım onu bi bilesin

Sağol tavsiyen için biraz deneyimde olmadi aparat alayim ben doğum günü mumunu yaptim şuan..

Kizlar sizlere bisey sorcam her egzersiz yaptigimda abdest almam gerekir değil mi? Sizler basil yapiyosunuz

Back
X