- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.541
Ayni durumdayiz desene sen hangi asamadasin peki ?
İki parmak birinci bogumdayim ilerleyemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni durumdayiz desene sen hangi asamadasin peki ?
İki parmak birinci bogumdayim ilerleyemedim![]()
orta parmak aliyorum ama yaniyor sanirim icerisi islak olmadigindan ilk oldugundan ve isteksiz oldugumdan oluyor yanma. ama bu kadarciksa dayanirim ya insallah. fakat iki parmaga gecmede tereddutteyim gecsem mi ki ?
Anladim sende mi hic girmemistin iliskiye.oraya kadar gelsem daha ne isterim ya
İki parmak daha iyi bence moralini bozma senAma tek parmak yapamadim ki hic alamadim
Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim aynı sorun bendede var terapiye başladım parmak sokmamız söylendi orta parmağımda ilk boğum giriyor canım hiç acımıyor fakat daha fazlasını sokamıyorum sebebide zar girişten bi kaç cm içeride deniliyor fazla ileriye sokmaktan bozulmazmı zar bana acil cevap veririmisiniz kafama çok takıldı bu sorun birde orta parmakta ilk boğuma kadar sokmam bi ilerleyişmidir deneyimli olanlar cevbap versin lütfenn
evet bencede doktorun verdiğini kullan başka birşey kullanmaBenim kayganlastirici da su bazli doktor önermişti ben gene onu kullaniyim o zaman
Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim aynı sorun bendede var terapiye başladım parmak sokmamız söylendi orta parmağımda ilk boğum giriyor canım hiç acımıyor fakat daha fazlasını sokamıyorum sebebide zar girişten bi kaç cm içeride deniliyor fazla ileriye sokmaktan bozulmazmı zar bana acil cevap veririmisiniz kafama çok takıldı bu sorun birde orta parmakta ilk boğuma kadar sokmam bi ilerleyişmidir deneyimli olanlar cevbap versin lütfenn
!!!!! kızlrr benm 3 gün önce p.. tam aldığımda kanamıştı biz de 3 gün ara vermiştik , bugün denediğimizde p.. zardan tam geçerken tekrar kan geldi biz de durduk, niye tekrar kanadığını anlamaıdm , orası iyilşmediği için mi yoksa kuruluktan dolayı mı , bi de kanasa bile devam etsek bişey olur mu lütfenn bilenler cevap verebilir mi(
Esra120 ve petty arkadaslar bnim bi arkdsimda szin gibiydi bn en kcuk aparatimla calsmyrum dye ona verdim ve cok rahat yapti ilerletebildi kesinlikle aparat almanizi tavsye edyrum parmktan cok daha iyi sahsen bnce oyle inanin..
Ya kızlar siz bilirsiniz yine de ama bende vajinismus hastasıydım evde kendi kendime denerken daha kötü oldu her şey bu işler terapisiz olmuyor benim gittiğim psikolog 7 seansta çözdü işi kocanızında sizinle gitmesi gerekiyo çünkü bu ortak bi sorun psikologuma evde internetten bulduğum kegel egzersiziyle yPtığımı söylediğimde kegel diye bir şey var evet ama bunu aşama aşama gerçekleştireceğiz kegel aşamasına gelmeden önce yapılacak başka şeyler var sen bir tabak yemeğe ihtiyacın varken bir tencere yemişsin o da sende karın ağrısı yapmış diye bir örnek verdi çok hoşuma gitti size de söliyim dedim
İşin özü şuymuş psikologa gitmeden işi çözmek zor çözenler var mı var evet varmış bu kadınlar kendi kendine yaptıkları egzersizlerle ilişkiye girmeyi başarıyo ama zevk alma ve orgazım konusunda takılıyormuş
Psikologa gittik eşimle allaha şükür psikologumuz da çok yardımcı oldu sanki kendi derdiymiş gibi ilgilendi ilişikiye girebilmeyi 7seansta çözdü şimdi mutluyum ve zevk alıyorum çünkü bize orgazım ve Zevk verdirecek bilgileri verdi allah doktorumdan razı olsun
Siz bilirsiniiz ama bence psikolojik destek şart kafanıza göre yapmak işi daha beter hale getiriyor
bende gittim psikoloğa ama olmuyo olmuyo kafayı yiycem nasıl bi yol izledin naptın anlatabilirmisin. kafayı yiycek duruma geldim.
Esra120 ve petty arkadaslar bnim bi arkdsimda szin gibiydi bn en kcuk aparatimla calsmyrum dye ona verdim ve cok rahat yapti ilerletebildi kesinlikle aparat almanizi tavsye edyrum parmktan cok daha iyi sahsen bnce oyle inanin..
evet bencede doktorun verdiğini kullan başka birşey kullanma