• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne

Hayirli olsunn ins bi an once mutlu haberini aliriz :)

ya arkadaslar egzersize bir turlu baslayamadim surekli ama surekli tuvaletim geliyor anlamadim ki son yarim saattir boyle. ikiniyorum ama surekli wc ye gidiyorum ay sinir oldum niye oluyo ki

arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne

canım yanma kayganlaştırıcı veya yağdan kaynaklanmaz sebebi vajinanın henüz daha yabancı cisimlere alışmamış olmasından kaynaklanır bu her egzersizde ortaya çıkar taki alışana kadar devam eder ve kaybolur çok önemli birşey değil herkes de olur ama sana tavsiyem zeytinyağ kullanma çünkü bende bir süre kullandım çok akıntı yaptı bence vajina için üretilen kayganlaştırıcı jeller al onlardan kullan onlar vajina için özel üretim olduğu için daha sağlıklı akıntı mantar da yapmıyor yada ultrason jelide kullanabilirsin ama başka birşey sürmeni tavsiye etmem ilerde sorun çıkablir vajinanın doğal yapısını bozablirsin

evet güzel bebek yağı felan sürünce çok kolay oluyordur.z.yagi denemedm ama deniyecegm.peki arkadaşlar bunlar ya vajina ya zarar verirse.verir mi daha doğrusu. bi hastalık vs. olur mu ki allah korusun . . .

orta parmak aliyorum ama yaniyor sanirim icerisi islak olmadigindan ilk oldugundan ve isteksiz oldugumdan oluyor yanma. ama bu kadarciksa dayanirim ya insallah. fakat iki parmaga gecmede tereddutteyim gecsem mi ki ?

canım yanma kayganlaştırıcı veya yağdan kaynaklanmaz sebebi vajinanın henüz daha yabancı cisimlere alışmamış olmasından kaynaklanır bu her egzersizde ortaya çıkar taki alışana kadar devam eder ve kaybolur çok önemli birşey değil herkes de olur ama sana tavsiyem zeytinyağ kullanma çünkü bende bir süre kullandım çok akıntı yaptı bence vajina için üretilen kayganlaştırıcı jeller al onlardan kullan onlar vajina için özel üretim olduğu için daha sağlıklı akıntı mantar da yapmıyor yada ultrason jelide kullanabilirsin ama başka birşey sürmeni tavsiye etmem ilerde sorun çıkablir vajinanın doğal yapısını bozablirsin

Benim kayganlastirici da su bazli doktor önermişti ben gene onu kullaniyim o zaman

Back
X