arkadaslar selam. vajiyi yenen arkadaslara bi sorum olacak. ben yıllar sonra ilk kez bu sitede yazılanları okudum ve cesaretlendim. ve geçen hafta ilk defa deneme yaptım. önce kulak çöpüyle denedim ve girince inanılmaz sevindim çünkü asla yapamam diye düşünüyordum ve gördümki girdikten sonra hiç bir acı yok. yalnız iyice kaygan olması için zeytinyağı sürmüştüm. o yüzden 3-4 dk bi yanma oldu ama sonra geçti. ertesi gün çöpü kağıt havluyla sardım yani mum kalınlığında oldu, sonra lateks eldivenin içine koyup z.yağı sürdükten sonra, onunla denedim ve sonuna kadar girdi, cok sevindim. yalnız baya bi yandı. bunun sebebi, z.yağı mı yoksa oraya ilk kez bişey girmesi mi. yani alıştıktan sonra geçer mi normal mi bu durum. bi de ertesi gün vajimde çok hassasiyet oldu. bu herkes de oldu mu acaba??? bir de parmak olayına girmem mümkün değil. parmakta çok kasıyorum. o yüzden şimdi herhangi başka bir aparata geçmelimiyim yoksa birkaç kez daha aynılarıyla çalıştıktan sonra gerçek ilişki kısmına geçmelimiyim????:26: