• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günde 1er saat arayla 10 kere diyafram nefesi burundan al 2 saniye tut sonra bırak
ikinci nefesin arası 5-6 saniye .
ben 5 kere iş yerinde 5 kere evde yaptım
son 3.de ilk önce ben iki parmak sonra eşim iki parmak egzersizi yaptık 3er dakka yapılcakl egzersiz toplam 6 dkka

Deneyecem nefes egzersizi de onemli belki rahatlatir

nasıl denediğini ayrıntılı yazar mısın? yani üstteyim mesela öne eğiliyorum gibi ayrıntısıyla.

öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim.zeytinyagi hiç denemedm denicm inşalla.bebek yağını önce eşimd bolca sürüyorum,sonra vajina agız kısmına.ben alttan oluyorm eşim üstte.ben ustte olduğum pozisynda beceremedim:-(bu şekilde canım denemelerim

iyi akşamlar arkadaşlar.bir konuda bilginiz olsun isterim ben de apartala bebek yağıyla çalıştım şükürler olsun yendim de ama sonrasında biraz sıkıntı çektim.neden derseniz egsersizler sırasında enfeksiyon kapmışım sanırım.doktora gittim ilaç kullandım şimdi şükür iyiyim ama dikkatli olmak da lazımm arkadaşlar çünkü orası cidden çok hassas ve enfeksiyona müsait

yenmiş olan arkadaslara bir sorum olacak biraz özel olacak ama yardım ederseniz faydalı olacağını düşünüyorum.ben altta sirt üstü yatarken eş nasıl durmalı nasıl deneme yapmalıyız

İyi geceler arkadaşlar ...
1ay önceki denemelerimde eşim bi kaç sefer vajimin üstüne boşalmıştı.. Biliyosunuz kızlık zarımda alınmıştı.. Bu ay hastalanmadım 20gün geçti hala gelmedi test yaptım 2defa ikiside negatif çıktı bunun nedeni ne olabilir sizce ???

Test yaptım negatif çıktı. Bakalım bir hafta daha bekleyeyim, belki regl olurum o arada. Olmazsam bir test daha yapacağım. Çok sağ ol arkadaşım.

Allahım hayırlısını versin inşallah üzülme.regl tarihin geçsin 1hafta fazladan bekle hemen test yapma,tam yerleşmeyince mi ne negatif çıkabiliyor demişlerdi.

arkadaslar selam. vajiyi yenen arkadaslara bi sorum olacak. ben yıllar sonra ilk kez bu sitede yazılanları okudum ve cesaretlendim. ve geçen hafta ilk defa deneme yaptım. önce kulak çöpüyle denedim ve girince inanılmaz sevindim çünkü asla yapamam diye düşünüyordum ve gördümki girdikten sonra hiç bir acı yok. yalnız iyice kaygan olması için zeytinyağı sürmüştüm. o yüzden 3-4 dk bi yanma oldu ama sonra geçti. ertesi gün çöpü kağıt havluyla sardım yani mum kalınlığında oldu, sonra lateks eldivenin içine koyup z.yağı sürdükten sonra, onunla denedim ve sonuna kadar girdi, cok sevindim. yalnız baya bi yandı. bunun sebebi, z.yağı mı yoksa oraya ilk kez bişey girmesi mi. yani alıştıktan sonra geçer mi normal mi bu durum. bi de ertesi gün vajimde çok hassasiyet oldu. bu herkes de oldu mu acaba??? bir de parmak olayına girmem mümkün değil. parmakta çok kasıyorum. o yüzden şimdi herhangi başka bir aparata geçmelimiyim yoksa birkaç kez daha aynılarıyla çalıştıktan sonra gerçek ilişki kısmına geçmelimiyim????:26:

arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne

arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne

canım ben z.yağı ile denedim 2 kez. bende de baya bi yanma oldu. z.yağından mı yoksa vajiye ilk kez bişey girdiği için mi bu his oluştu anlamadım.

canım ben z.yağı ile denedim 2 kez. bende de baya bi yanma oldu. z.yağından mı yoksa vajiye ilk kez bişey girdiği için mi bu his oluştu anlamadım.

sanırım ilk yapmamızdan da kaynaklıdrı gibi ama bu kayganlaştırıcıyı bana doktor önermişti bende bi dahakıne zeytin yag ile deneyeyım bilemedım kı :26:

arkadaslar selam. vajiyi yenen arkadaslara bi sorum olacak. ben yıllar sonra ilk kez bu sitede yazılanları okudum ve cesaretlendim. ve geçen hafta ilk defa deneme yaptım. önce kulak çöpüyle denedim ve girince inanılmaz sevindim çünkü asla yapamam diye düşünüyordum ve gördümki girdikten sonra hiç bir acı yok. yalnız iyice kaygan olması için zeytinyağı sürmüştüm. o yüzden 3-4 dk bi yanma oldu ama sonra geçti. ertesi gün çöpü kağıt havluyla sardım yani mum kalınlığında oldu, sonra lateks eldivenin içine koyup z.yağı sürdükten sonra, onunla denedim ve sonuna kadar girdi, cok sevindim. yalnız baya bi yandı. bunun sebebi, z.yağı mı yoksa oraya ilk kez bişey girmesi mi. yani alıştıktan sonra geçer mi normal mi bu durum. bi de ertesi gün vajimde çok hassasiyet oldu. bu herkes de oldu mu acaba??? bir de parmak olayına girmem mümkün değil. parmakta çok kasıyorum. o yüzden şimdi herhangi başka bir aparata geçmelimiyim yoksa birkaç kez daha aynılarıyla çalıştıktan sonra gerçek ilişki kısmına geçmelimiyim????:26:

Merhaba tatlım ben bu site sayesinde çok şükür yaklaşık 4 ay önce vajiyi yendim.öncelikle parmak yapmak zorunda değilsin,kulak çöpünü 13 cm e kadar getirdikten sonra eş deneme yapsi,veya mumu 13 cm e getir daha kolay.yanma hissi bende de olmuştu.geçer ileride.şuan ilişkiden sonrada olabiliyo,normal olduğunu duymuştum.kolay gelsin çok az işin kalmış senin,inşallah atlatacaksın.

Back
X