- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.321
İlk defa yapacaksan dene bence benim aklima gelmedi o ince mumlar iyi olur
evet ilk defa yapıcam ben reglim bitsin onla başlıyım o zaman ben umarım olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa yapacaksan dene bence benim aklima gelmedi o ince mumlar iyi olur
canm bak inanki yapınca bumuymus dıyeceksnz sizin bizden eksgnz yada fazlanz varmı bizde sizin yasadklarnızı yasadk ama bıttı sende bitireblrsn
esra arkadaşım sen yenmiş bir üyesin sanırım.bize desteğin,önerilerin,yardımın gerçekten çok önemli bende hala yenemedim..![]()
Keske yenmis olsam ugrasiyorum hala bende kim ne dese yapiyorum belki fayda eder diye allah hepimize kolaylik versin
ben ilk defa denicem üstünede streç sardım sanki olur gibi bi deniyeyim ben o zaman..2 parmaktan sonra onu hissetmzsin bile heralde![]()
canım kayıyor zaten bol sür korkma ama ilk biraz girerken afedersin elinizle tutup destek olun sonra yavaşça bırak,bu arada yağ sür bolca ıkın,nefesle gevşe acı yok emin ol.asla geç değil belki birgünlük egzersiz bile yeter inan bana imkansız değil.Yo şartlama değil bu . Arkadaşlar hep bir hedef koyuyor önlerine. Mesela ben iki parmak yaparsam acısa da denemeyi düşünüyorum. Zeytinyağı denedik ama çok kaydı sanırım biraz fazla sürdükeşim itmësine ve zeytinyağı olmasına rağmen olmadı. Artık bende mecburen parmak egzersizine başlayacağım geç bile kaldım ama.
evet ilk yapacaksan dene faydası olur ve ben şunuda gördüm başka bi aparat daha kolay oluyor parmaktan.ama parmakta dene mutlaka
senin regl bitince benim klavye sorunu çözülür inşallah.sen yeter ki azmet o kadar hızlı aşarsın ki,kararlı ol,asla pes etme,bizimde uğraştırdı ama bırakırsan uzar gider,devam edersen çabalarsan 5dk sonra bakmışsın olmuş,ben pes edecekken eşim sakın ha bırakma dedi 5dk daha uğraştım baktım oldu,yenilgiyi kabul etseydim hala aşamamıştım belki ve ben inan bana çok korkaktım bu konuda.Tamam canim bide boyle deneyim bakalim tam adapte oluyom tamam diy hoooop regll su bitsin insallah vajide biter
3 gün beklemeni tavsiye ederim canm.bu arada gözünüz aydın.Kzlar ben ikinci kez p..tam aldim bu kez hic farketmedim bi baktim kanamis, orasi yara oluyor mu knadktan sonra,bir gun sonra tekrar iliskiye girilebilir mi
zevk sıvısında da az miktarda da olsa canlı sperm vardır arkadaşım,ayrıca vajinanın üstüne bile boşldysa eşin yine hamile kalma ihtimaliniz var.İnşallah dediğin gibi olur. Gerçi ben de fark ediyorum, her defasında biraz daha azalıyor gerginliğim ama yine de kasılıyorum. İnşallah bir ay sonra her şey yoluna girmiş olur. Bir şey daha soracağım; bu ay adetim gecikti. Birkaç gün önce hastalanmam gerekiyordu ama olmadı. İşin tuhafı hiçbir belirti de yok, yani göğüslerimde ağrı yok, karnımda bir şişkinlik yok... Normalde hastalanmadan 1 hafta önce başlardı belirtileri, ama bu ay hiçbir şey yok.. Acaba ilişkiye girebilmiş olmamla mı alakalıdır? Hamile kaldım desem, pek mümkün değil, çünkü eşim hiç içime boşalmadı şimdiye kadar.. Sence nedir bunun hikmeti?
bende aşmadan önce imkansız geliyordu böyle ölürüm kesin diyordum.inan hepimiz aynıyız.keşke bir an önce bizde yapsakta sizin gibi diyebilsek bumuymus die![]()
canım kayıyor zaten bol sür korkma ama ilk biraz girerken afedersin elinizle tutup destek olun sonra yavaşça bırak,bu arada yağ sür bolca ıkın,nefesle gevşe acı yok emin ol.asla geç değil belki birgünlük egzersiz bile yeter inan bana imkansız değil.
Ah su kasilmalar olmasa olacak da gunde kac kere egzersiz yapiyordun bana da fikir verir misin iki kere deniyorum birakiyorum
keşke bir an önce bizde yapsakta sizin gibi diyebilsek bumuymus die![]()
gülüm ben egzersiz yapmadım korkuyordum,ama egzersizi ne kadar sık yaparsan o kadar hızlı yenersin.belki bir günde, belki 3 belkide 1 hafta.Ah su kasilmalar olmasa olacak da gunde kac kere egzersiz yapiyordun bana da fikir verir misin iki kere deniyorum birakiyorum
gülüm ben egzersiz yapmadım korkuyordum,ama egzersizi ne kadar sık yaparsan o kadar hızlı yenersin.belki bir günde, belki 3 belkide 1 hafta.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
bu benim hikayem.
çok şükür buna inancımı yitirmedim yani yapamam edemem diye yazanlari okuyunca öyle düşünüyorum.ama tek korkum çok zaman geçmeden yenmek.doğru hareket etmek.belki de bir yanlış yapıyoruz ve sürekli onu tekrarlıyoruz bilmiyorum sebep ney ama 7aydır uğraşıyoruz:-(
vajiyi yendikten sonra dört aydır filan var ama canım bu sorun.iki hafta olsa neyse![]()
bende aşmadan önce imkansız geliyordu böyle ölürüm kesin diyordum.inan hepimiz aynıyız.