• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

msj sayım 50 olmadıgından özelden yazamıyorum sana malesef :( zaten şuan regliyim reglim bitene kadar 50 msj da olursa inş özelden görüşmeyi cok isterim..bahsediğin seylerden ıkınma olayını biliyorum ama genede baştan başlıcam.. detaylarıda özele geçtiğimde anlatırım :) şimdiden tşkler :3:

tamm cnaım anlıyorum seni ozaman reglin bittiğinde konuşuruz

kuzum 3cm 4 cm diye şartlama,oraya birşey acısız girebiliyor dediğin an olay biter.1 cm bile yetebilir.eş denemende zeytinyağ tavsiye ederim.

Yo şartlama değil bu . Arkadaşlar hep bir hedef koyuyor önlerine. Mesela ben iki parmak yaparsam acısa da denemeyi düşünüyorum. Zeytinyağı denedik ama çok kaydı sanırım biraz fazla sürdük :-) eşim itmësine ve zeytinyağı olmasına rağmen olmadı. Artık bende mecburen parmak egzersizine başlayacağım geç bile kaldım ama.

Egzersiz olmadan da yenen var mi acaba ya parmak biraz zor oluyo acitiyo dr parmak egzersizi yap dedi ama kasiyorum galiba kendimi

arkadaşlar beyin gerçekten bi süre sonra alışıyor.ben ilk zamanlar parmak egzersizinde fazla zorlanırdım.şimdi lavobada bile deniyorum bir şey sürmediğim halde bile 2 parmak çok rahat girip çıkıyor.eskiden bebek yağı sürmeden asla yapamazdım.ha yendimmi bu hastalığı hayır.ama şansımın olduğunu düşünüyorum.ve yeneceğim inşallah.allah yardım etsin hepimize

Su beyin denen illeti atlatabilirsek ya sartlandiriyorum yapacam diyorum olmuyo nasil bi beyinmis anlamadim ki denemedigim ilac kalmadi

bak derin derin nefes al ve derin derin iç geçirir gibi rahatla o gevşediğin hani hıııı diye iç çekilir ya öyle yaparken çok güzel ilerler birde derin nefes aldın verdin ya en son derin nefes al ve o nefesi ıkınırken kullan.sanki kabız gibi.
Tamam canim bide boyle deneyim bakalim tam adapte oluyom tamam diy hoooop regll su bitsin insallah vajide biter

cnm kusura bakma işteyim çok sık giremedim bugun.
sana şey dicektim dün ben üç parmak denemesi yaptım ilk önce biraz zorlandım ama sonra yapabildim ilerleme varmı sence yarın kontrol var deneyin derse olmazsa die korkuyorum

canımmmmmm iki parmagııı bilee yapsannn yeterrrrr neee ücü bakkk rahattt ollll sen asmısııın zatennnn yeterkiii beyninnnde3e korkunu yokkkkk ett ben iki parmaktan sonra bir aparat yaptım bir gun onu denedimm ertesi gunu ilişkiye girdimm ki cok rahat bir sekildeeee zorluklarrııı geçmişsin yeterki beyinn olarakkk hazırr ol beyinn olarak hazırsan yaparsınnn ama deilsennn yinee esini bosunaaa heveslendirmiş hatta tartışmış olursunnn..yarın gitt doktorunaa tabii ama seninnn için artık fazla birsey kalmamısssss istediğin aan yenersin artık

Ben hic deneyemedim korkdum hep denedigimde canim yaniyordu olmadi

canım inan neden korktuğu nasıl korktuğunu neler yasadıgını cokk iyi biliyorum ama inan bana bu korkuların yersizzz bu korkularıın bosunaa lütfen daha fazla zaman oldurmeeee bosunaaaa zamanını stresle gecirmee..korkacak hic bir sey yokkk orada sinir uçları yok agrı yok sadece kastığın için istem dışı kasılmaaa sana agrı verir kaslarını kasmamayı öğrenmelisin buda egzersizlerle olur bende bu illlete uğraştım basımı dayamadığım care aramadığım sey kalmadı bu egzersizleri yap sonra kabus bitiyor anlıyor aslında hic birsey olmadığını ve olmayacagını

canım inan neden korktuğu nasıl korktuğunu neler yasadıgını cokk iyi biliyorum ama inan bana bu korkuların yersizzz bu korkularıın bosunaa lütfen daha fazla zaman oldurmeeee bosunaaaa zamanını stresle gecirmee..korkacak hic bir sey yokkk orada sinir uçları yok agrı yok sadece kastığın için istem dışı kasılmaaa sana agrı verir kaslarını kasmamayı öğrenmelisin buda egzersizlerle olur bende bu illlete uğraştım basımı dayamadığım care aramadığım sey kalmadı bu egzersizleri yap sonra kabus bitiyor anlıyor aslında hic birsey olmadığını ve olmayacagını

Parmak egzersizi mi yapayim dr emla verdi fayda bile etmedi :(

Back
X